ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

eldund έγραψε:Φίλε Κώστα είχες δηλώσει συγκεκριμένα για 1η ΜΑΛ ή δήλωσες γενικά μόνο αλεξίπτωτα και έτυχε να σε κατατάξουν εκεί; Αντε και καλη θητεία!
Eίχα δηλώσει το περιοδεύον καταδρομέας και μετα που εφτιαξα το χαρτί για εθελοντής δήλωσα αλεξίπτωτα...

Πάρουσιάστικα στο ΚΕΕΔ και απο εκει δήλωσα αλεξίπτωτα πάλι έδωσα τα αθλήματα και με πήραν...

Στη 1ΜΑΛ παρουσιάζονται περισσότερο κρητικοι αλλα εχει και απο αλλα μερη ειδικά απο Αθήνα.

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Επιτέλους ήρθε και η δική μου η σειρά, σήμερα ήρθε το χαρτί για Μεγάλο πέυκο, θα ήθελα να μου δώσετε πληροφορίες πως θα μετακινηθώ έως το μεγάλο πεύκο απο το κέντρο δεν είναι απο Αθήνα και άλλοι μου λένε πως λειτουργεί προαστυακός αλλοι πως όχι, γνωρίζει κανείς τι παίζει; Επίσης ήθελα να ρωτήσω πότε γίνονται οι αθλητικές δοκιμασίες, θέλω πάω στα αλεξίπτωτα.19/05 παρουσιάζομαι. Θα ήθελα να μου πείτε τα κριτήρια για τα αλεξίπτωτα είναι μόνο οι αθλητικές δοκιμασίες; Εκτός απο το 0,5 και 0.75 μυωπία που έχω δεν έχω αλλα προβλήματα υγείας, με ποιά κριτήρια γίνετε η επιλογή; Παίζει ρόλο το ότι είμαι αδύνατος; Είμαι 1,78 και έχω 70 κιλά. Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη.
Anonymous

φιλε εγω παρουσιαζομαι στις 20/05 μ. πευκο αλλα καταδρωμεας. λοιπον μπορει και να τα πουμε εκει. τις απαντησεις που ψαχνεις θα τις βρεις στις προιγουμενες σελιδες. τα λεμε
bilitsos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από bilitsos »

Val έγραψε: Παίζει ρόλο το ότι είμαι αδύνατος; Είμαι 1,78 και έχω 70 κιλά. Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη.

Τι εισαι; Αδυνατος; Εγω που ειμαι 1,81 και 49 κιλα τι ειμαι τοτε; Εγω σκεφτομαι τωρα που μπαινω αν χασω κιαλλα τι εχει να γινει!
Anonymous

Τελικα πιο ζορικα ειναι στο Πευκο σαν εκπαιδευτης παρα σαν εκπαιδευομενος... Τους εκπαιδευτες μας εχουν σκισει κ ειμαστε ολοι πολυ κουρασμενοι. Οι διαταγες μας ειναι να ειμαστε πιο αυστηροι απ'οτι σε προηγουμενες εσσο επειδη ειστε πολλα ατομα... Προσεξτε τις καμπανες γιατι μετα την ορκομωσια θα αρχισουν να πεφτουν με εξαιρετικη ταχυβολια... Και δεν υπαρχει αλλος τροπος για να πειθαρχησουν 1000+ ατομα... Οποτε σκεφτειτε καλα τις πραξεις σας... Η καθε εξοδος στο Πευκο ειναι πολυ σημαντική επειδη ειναι λιγοστες. Και η αισθηση το να καθεσαι μεσα οταν οι υπολοιποι βγαινουν ειναι αθλια. Και εμεις αναγκαστικα εκει θα χτυπησουμε... Θα ακουτε τριγυρω σας τη λεξη "αναφερομενος" συνεχεια. Το πιο δυσκολο πραγμα στον στρατο δεν ειναι οι καμψεις και οι ελξεις, ουτε οι ασκησεις. Ειναι το να εισαι ανα πασα στιγμη "προβλεπομενος". Αν το καταφερεις αυτο δεν γινεσαι στοχος σε κανενα. Αν το καταφερεις αυτο απο νωρις γλυτωνεις πολλα. Επειδη αν πας στη μοναδα και εισαι *****, φορτωμενος με φυλακες... Μαντεψε ποιος θα χωνεται συνεχεια για καθαριοτητες κα ποιος θα τρωει τα μπιφτεκια των καθε αλλο εκλεκτων συναδελφων του...

Κουραγιο για αυριο και τα κινητα με καμερες αφηστε τα σπιτι σας.

Θα σας δω ολους μεσα.

305.

tolios
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από tolios »

Ευχαριστουμε για τις συμβουλες! Παντως εγω ακουσα οτι αυτη η σειρα θα ειναι πολυ μικρη... Δεν ξερω κατα ποσο αληθευει!
Anonymous

FADEYES ΝΕΟΥΔΙ ΕΔΩ.307 ... ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓοι ειμαστε, οχι παρ απολλοι...517 ατομα μονο... Αλλα κ παλι αυστηρες εντολες θα ειχατεΕικόνα πως σε λενε; Θα σε ξερω μαλλον... Τριτο λοχο ειμαι εγω.

Anonymous

Καλησπέρα σας,

τον Σεπτέμβριο θα διακόψω την αναβολή για να υπηρετήσω και εγώ την μαμά Πατρίδα και θα δηλώσω ειδικές δυνάμεις.
Με πληροφόρησαν όμως, ότι λόγο του ότι είμαι από Θεσσαλονίκη, θα παρουσιαστώ Ρεντίνα και όχι Μ. Πεύκο. Ισχύει;

Ευχαριστώ
jorz
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από jorz »

Εχεις φυγει Μ. Πευκο... Και εγω εκει ειμαι τωρα!
Anonymous

Κωστα τον σεπτεμβριο Μονο στα ονειρα θα υπαρχουν οι ε. Δ για οπλιτες.
Anonymous

Ανακοινώθηκε ότι δε θα μπορούμε να δηλώνουμε Ειδικές Δυνάμεις από Σεπτέμβριο;
Anonymous

Οι εκπαιδευτες στο πευκο τι μυαλα κουβαλανε; Ειναι καλα παιδια η δεν την παλευουν;

Anonymous

File gik οι εκπεδευτες αλλαζουν καθε ΕΣΣΟ. Δεν εινια κ οτι καλυτερο σοτ συνολο τουσ. Εινια παλιοι κ εινια πολυ ψηλα ο αμανεσ... Υπαρχουν κ ευχαριστες εξαιρεσεις που ευχεσαι να ητανε σαν αυτους ολοι ωστε ολοι οι νεοι να μην ξενερωναν. Βεββαι κ καπιοι φαινομενικα ζορικη μπορει να εινια καλα παιδια. Σχετικα εινια ολα.
jorz
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από jorz »

Γεια σας παιδια... Μετα απο μερικο καιρο μεσα στο ΚΕΕΔ της Ν. Περαμου... Εχω ενα να πω... Ειναι γαματα... Δν ξερω. Μπορει να πονανε οι αγκονες μ απο την ερπηση, αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυ ωραια... Νεοι. Μην μασατε... Στην θεση σας ηταν και οι παλιοι... Τελος,1 εβδομαδουλα για τα ΠΕΝ. Και μετα μπερε... Και μετα... ΕΜΠΛΟΚΗ! Χαχαχαχαχα
s2000
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης

Δημοσίευση από s2000 »

ΚΕΕΔ για τον μαυρο π _ ο...

Δεν μπορει κανεις να βγαλει ακρη εκει μεσα, τρεχουν ολοι και δν φτανουν...

Οσο για καποιες αποριες, αν παρουσιαστεις Πευκο, δεν εχεις να περασεις απο καποια αθληματα, για πας στα ΛΟΚ, μονο αν εισαι Πεζικο κλπ κ 8ες να πας Ε. Δ θα περασεις καποια γελοια αθληματα. Οι νεοι που ηρ8αν τωρα, εκαναν μονο 10 καμψεις πχ... Ελεος...

Γνωμη μου: Οποιος χρειαζετε μορια, η ειναι καυλωμενος για τα καλα, ας παει να δοκιμασει, αν ειναι απλα περιεργος να μην πατισει το ποδι του εκει περα.

09 Β ΕΣΣΟ κανει 10 Μηνες, και οσοι μπουν αυγουστο κανουν 9 Μηνες.

Το κριμα στη 305 Σειρα...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες