Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΜΙΚΕ

Δημοσίευση από ΜΙΚΕ »

Καλησπερα,
Παρουσιαστηκα 26 Αυγουστου και λογω οπλοφοβια μου εδωσαν αναβολη 6μηνη, μπορω να την διακοψω νωριτερα η θα πρεπει να παρουσιαστω μετα την παροδο των 6μηνων; Να σημειωσω οτι ηθελα να υπηρετησω κανονικα την ωρα που παρουσιαστηκα... Αν μπορω να την διακοψω τι χρειαζεται να κανω;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΜΙΚΕ έγραψε:Καλησπερα,
Παρουσιαστηκα 26 Αυγουστου και λογω οπλοφοβια μου εδωσαν αναβολη 6μηνη, μπορω να την διακοψω νωριτερα η θα πρεπει να παρουσιαστω μετα την παροδο των 6μηνων; Να σημειωσω οτι ηθελα να υπηρετησω κανονικα την ωρα που παρουσιαστηκα... Αν μπορω να την διακοψω τι χρειαζεται να κανω;

Δεν μπορείς να ζητήσεις επανεξέταση, οπότε περίμενε να λήξει

Άβαταρ μέλους
frankos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από frankos »

Καλησπερα σας μια ερωτηση θελω να κανω η αναβολη για λογους υγειας που μου δωσανε επειτα απο γνωματευση του ψυχολογου 6 μηνη κοβεται νωριτερα η παω αναγκαστικα μαιο?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

frankos έγραψε:Καλησπερα σας μια ερωτηση θελω να κανω η αναβολη για λογους υγειας που μου δωσανε επειτα απο γνωματευση του ψυχολογου 6 μηνη κοβεται νωριτερα η παω αναγκαστικα μαιο;

Δεν κόβεται

Άβαταρ μέλους
frankos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από frankos »

Ευχαριστω πολυ Εικόνα
robot t

Δημοσίευση από robot t »

Καλησπέρα. Είμαι 24 ετών. Είχα αναβολή μέχρι τα 28 μου αλλα την έκοψα και μπηκα στρατό. Θέλω να πάρω αναβολή τώρα για ψυχολογικούς λόγους. Αν κατα την διάρκεια της αναβολής μου με δεχτούν για μεταπτυχιακό μπορώ να πάρω αναβολή μέχρι τα 29 μου;
Eπίσης η διαδικασία για να πάρω αναβολή για ψυχολογικούς λόγους πόσο διαρκεί;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

robot t έγραψε:Καλησπέρα. Είμαι 24 ετών. Είχα αναβολή μέχρι τα 28 μου αλλα την έκοψα και μπηκα στρατό. Θέλω να πάρω αναβολή τώρα για ψυχολογικούς λόγους. Αν κατα την διάρκεια της αναβολής μου με δεχτούν για μεταπτυχιακό μπορώ να πάρω αναβολή μέχρι τα 29 μου;

Η αναβολή για λόγους υγείας δεν διακόπτεται εύκολα!

Δες Ν.3421/2005, άρθρο 35

robot t

Δημοσίευση από robot t »

Επίσης ρώτησα για το πόσο γρήγορα θα μπορέσω να πάρω την αναβολή;

αν τη Πάρω και ληξει. Μπορώ μετά να παραθέσω χαρτια μεταπτυχιακου και να παρω αναβολή μέχρι τα 29 μου;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

robot t έγραψε:Επίσης ρώτησα για το πόσο γρήγορα θα μπορέσω να πάρω την αναβολή;

αν τη Πάρω και ληξει. Μπορώ μετά να παραθέσω χαρτια μεταπτυχιακου και να παρω αναβολή μέχρι τα 29 μου;

Αναβολές παίρνεις εύκολα, διάβασε προηγούμενα μηνύματα δεν γίνεται να γράφουμε τα ίδια

Μετά την λήξης την αναβολής σου θα σου έρθει χαρτί κατάταξης οπότε πας και καταθέτεις τα χαρτιά για το μεταπτυχιακό

DOM2OLE5
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από DOM2OLE5 »

Γειά σας. Είμαι 28 ετών και μου έχει Χορηγηθεί αναβολή ψυχικής υγείας ενός έτους. Η στρατολογία στην ιστοσελίδα της (Πληροφορίες για την αναβολή μου) μου λέει ότι εχω χρονικό διάστημα αναβολής μέχρι τήν 1 Σεπτεμβρίου 2012 και μετά την λήξη αυτής υποχρεούμαι γιά στράτευση το Νοέμβριο του 2012. Όλα αυτά κατανοητά αλλά όμως εγώ απο την δική μου την πλευρά επιθυμώ να κάνω αίτηση για επανεξέταση για το αν δηλαδή Με κρίνουν τα αρμόδια όργανα του στρατού έτοιμο ψυχολογικά να πάω στόν στρατό. Που πρέπει να παω για να υποβάλλω αυτή την αίτηση;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

DOM2OLE5 έγραψε:Γειά σας. Είμαι 28 ετών και μου έχει Χορηγηθεί αναβολή ψυχικής υγείας ενός έτους. Η στρατολογία στην ιστοσελίδα της (Πληροφορίες για την αναβολή μου) μου λέει ότι εχω χρονικό διάστημα αναβολής μέχρι τήν 1 Σεπτεμβρίου 2012 και μετά την λήξη αυτής υποχρεούμαι γιά στράτευση το Νοέμβριο του 2012. Όλα αυτά κατανοητά αλλά όμως εγώ απο την δική μου την πλευρά επιθυμώ να κάνω αίτηση για επανεξέταση για το αν δηλαδή Με κρίνουν τα αρμόδια όργανα του στρατού έτοιμο ψυχολογικά να πάω στόν στρατό. Που πρέπει να παω για να υποβάλλω αυτή την αίτηση;

Η αναβολή για λόγους υγείας δεν διακόπτεται εύκολα!

Δες Ν.3421/2005, άρθρο 35

DOM2OLE5
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από DOM2OLE5 »

Γειά σας. Έχω πάρει από την επιτροπή απαλλαγών ετήσια αναβολή στράτευσης. Εξετάζομαι ψυχολογικά στο κέντρο ψυχικής υγείας του Αιγυνήτειου ψυχιατρικού νοσοκομείου του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω παρει αναβολή στην 1 Σεπτεμβρίου 2011 και η οποία λήγει στην 1 Σεπτεμβρίου 2012. Οπότε σύμφωνα με την στρατολογία είμαι υπόχρεως για στράτευση το Νοέμβριο του 2012. Το κέντρο ψυχικής υγείας που με παρακολουθεί μου έχει βγάλει το πόρισμα ότι πάσχω απο έλλειψη κοινωνικής προσαρμογής και ότι έχω έντονο φόβο γιά τον στρατό και ότι είναι αδύνατον να πάω στον στρατό εξαιτίας αυτού τού φόβου. Θέλω λοιπον να σας κάνω την εξής ερώτηση:Nα πάω στην στρατολογία μαζί με το χαρτί που μου έχει δώσει το κέντρο ψυχικής υγείας που με παρακολουθεί για να υποβάλλω αίτηση για επανεξέταση προκειμένου για να μου δώσει η επιτροπή απαλλαγών ακόμη ενα χρόνο αναβολή η να περιμένω μέχρι την λήξη της ετήσιας αναβολής μου και μετά να πάω μαζί με το χαρτί κατάταξης στο φρουραρχείο και μετά στην επιτροπή για να αποφασίσει αν θα μου δώσει ακόμη ένα χρόνο αναβολή;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μα δεν γίνεται να πάρεις κι'άλλη αναβολή πριν την λήξη την τωρινής, οπότε όταν τελειώσει και σου έρθει το χαρτί πας και παίρνεις νέα αναβολή
Α

Δημοσίευση από Α »

Αυτοί που έχουν αναβολή μεγαλύτερη των εξι μηνων μπορουν να ζητήσουν επανεξέταση για την κατασταση της υγείας τους διάβασα. Δηλαδή μετά τη συμπλήρωση του εξαμήνου ή και τώρα; Θέλω να μπω για θητεία τώρα και μάλλον δεν γίνεται... Τα χριστούγεννα πήρα αναβολή, μόλις οι άλλοι πήγαν στην μονάδα εγώ έφυγα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Α έγραψε:Αυτοί που έχουν αναβολή μεγαλύτερη των εξι μηνων μπορουν να ζητήσουν επανεξέταση για την κατασταση της υγείας τους διάβασα. Δηλαδή μετά τη συμπλήρωση του εξαμήνου ή και τώρα; Θέλω να μπω για θητεία τώρα και μάλλον δεν γίνεται... Τα χριστούγεννα πήρα αναβολή, μόλις οι άλλοι πήγαν στην μονάδα εγώ έφυγα.

Κατά το χρόνο υποβολής της αίτησής τους να έχει παρέλθει χρονικό διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών, από

την τελευταία κρίση της σωματικής τους ικανότητας

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο Ν.3421/2005, άρθρο 35

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης