Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους
Καλησπερα,
Παρουσιαστηκα 26 Αυγουστου και λογω οπλοφοβια μου εδωσαν αναβολη 6μηνη, μπορω να την διακοψω νωριτερα η θα πρεπει να παρουσιαστω μετα την παροδο των 6μηνων; Να σημειωσω οτι ηθελα να υπηρετησω κανονικα την ωρα που παρουσιαστηκα... Αν μπορω να την διακοψω τι χρειαζεται να κανω;
Παρουσιαστηκα 26 Αυγουστου και λογω οπλοφοβια μου εδωσαν αναβολη 6μηνη, μπορω να την διακοψω νωριτερα η θα πρεπει να παρουσιαστω μετα την παροδο των 6μηνων; Να σημειωσω οτι ηθελα να υπηρετησω κανονικα την ωρα που παρουσιαστηκα... Αν μπορω να την διακοψω τι χρειαζεται να κανω;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 100
ΜΙΚΕ έγραψε:Καλησπερα,
Δεν μπορείς να ζητήσεις επανεξέταση, οπότε περίμενε να λήξει
Καλησπερα σας μια ερωτηση θελω να κανω η αναβολη για λογους υγειας που μου δωσανε επειτα απο γνωματευση του ψυχολογου 6 μηνη κοβεται νωριτερα η παω αναγκαστικα μαιο?
-
- Στρατηγός
frankos έγραψε:Καλησπερα σας μια ερωτηση θελω να κανω η αναβολη για λογους υγειας που μου δωσανε επειτα απο γνωματευση του ψυχολογου 6 μηνη κοβεται νωριτερα η παω αναγκαστικα μαιο;
Δεν κόβεται
Ευχαριστω πολυ 

Καλησπέρα. Είμαι 24 ετών. Είχα αναβολή μέχρι τα 28 μου αλλα την έκοψα και μπηκα στρατό. Θέλω να πάρω αναβολή τώρα για ψυχολογικούς λόγους. Αν κατα την διάρκεια της αναβολής μου με δεχτούν για μεταπτυχιακό μπορώ να πάρω αναβολή μέχρι τα 29 μου;
Eπίσης η διαδικασία για να πάρω αναβολή για ψυχολογικούς λόγους πόσο διαρκεί;
Eπίσης η διαδικασία για να πάρω αναβολή για ψυχολογικούς λόγους πόσο διαρκεί;
-
- Στρατηγός
robot t έγραψε:Καλησπέρα. Είμαι 24 ετών. Είχα αναβολή μέχρι τα 28 μου αλλα την έκοψα και μπηκα στρατό. Θέλω να πάρω αναβολή τώρα για ψυχολογικούς λόγους. Αν κατα την διάρκεια της αναβολής μου με δεχτούν για μεταπτυχιακό μπορώ να πάρω αναβολή μέχρι τα 29 μου;
Η αναβολή για λόγους υγείας δεν διακόπτεται εύκολα!
Δες Ν.3421/2005, άρθρο 35
Επίσης ρώτησα για το πόσο γρήγορα θα μπορέσω να πάρω την αναβολή;
αν τη Πάρω και ληξει. Μπορώ μετά να παραθέσω χαρτια μεταπτυχιακου και να παρω αναβολή μέχρι τα 29 μου;
αν τη Πάρω και ληξει. Μπορώ μετά να παραθέσω χαρτια μεταπτυχιακου και να παρω αναβολή μέχρι τα 29 μου;
-
- Στρατηγός
robot t έγραψε:Επίσης ρώτησα για το πόσο γρήγορα θα μπορέσω να πάρω την αναβολή;
Αναβολές παίρνεις εύκολα, διάβασε προηγούμενα μηνύματα δεν γίνεται να γράφουμε τα ίδια
Μετά την λήξης την αναβολής σου θα σου έρθει χαρτί κατάταξης οπότε πας και καταθέτεις τα χαρτιά για το μεταπτυχιακό
Γειά σας. Είμαι 28 ετών και μου έχει Χορηγηθεί αναβολή ψυχικής υγείας ενός έτους. Η στρατολογία στην ιστοσελίδα της (Πληροφορίες για την αναβολή μου) μου λέει ότι εχω χρονικό διάστημα αναβολής μέχρι τήν 1 Σεπτεμβρίου 2012 και μετά την λήξη αυτής υποχρεούμαι γιά στράτευση το Νοέμβριο του 2012. Όλα αυτά κατανοητά αλλά όμως εγώ απο την δική μου την πλευρά επιθυμώ να κάνω αίτηση για επανεξέταση για το αν δηλαδή Με κρίνουν τα αρμόδια όργανα του στρατού έτοιμο ψυχολογικά να πάω στόν στρατό. Που πρέπει να παω για να υποβάλλω αυτή την αίτηση;
-
- Στρατηγός
DOM2OLE5 έγραψε:Γειά σας. Είμαι 28 ετών και μου έχει Χορηγηθεί αναβολή ψυχικής υγείας ενός έτους. Η στρατολογία στην ιστοσελίδα της (Πληροφορίες για την αναβολή μου) μου λέει ότι εχω χρονικό διάστημα αναβολής μέχρι τήν 1 Σεπτεμβρίου 2012 και μετά την λήξη αυτής υποχρεούμαι γιά στράτευση το Νοέμβριο του 2012. Όλα αυτά κατανοητά αλλά όμως εγώ απο την δική μου την πλευρά επιθυμώ να κάνω αίτηση για επανεξέταση για το αν δηλαδή Με κρίνουν τα αρμόδια όργανα του στρατού έτοιμο ψυχολογικά να πάω στόν στρατό. Που πρέπει να παω για να υποβάλλω αυτή την αίτηση;
Η αναβολή για λόγους υγείας δεν διακόπτεται εύκολα!
Δες Ν.3421/2005, άρθρο 35
Γειά σας. Έχω πάρει από την επιτροπή απαλλαγών ετήσια αναβολή στράτευσης. Εξετάζομαι ψυχολογικά στο κέντρο ψυχικής υγείας του Αιγυνήτειου ψυχιατρικού νοσοκομείου του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω παρει αναβολή στην 1 Σεπτεμβρίου 2011 και η οποία λήγει στην 1 Σεπτεμβρίου 2012. Οπότε σύμφωνα με την στρατολογία είμαι υπόχρεως για στράτευση το Νοέμβριο του 2012. Το κέντρο ψυχικής υγείας που με παρακολουθεί μου έχει βγάλει το πόρισμα ότι πάσχω απο έλλειψη κοινωνικής προσαρμογής και ότι έχω έντονο φόβο γιά τον στρατό και ότι είναι αδύνατον να πάω στον στρατό εξαιτίας αυτού τού φόβου. Θέλω λοιπον να σας κάνω την εξής ερώτηση:Nα πάω στην στρατολογία μαζί με το χαρτί που μου έχει δώσει το κέντρο ψυχικής υγείας που με παρακολουθεί για να υποβάλλω αίτηση για επανεξέταση προκειμένου για να μου δώσει η επιτροπή απαλλαγών ακόμη ενα χρόνο αναβολή η να περιμένω μέχρι την λήξη της ετήσιας αναβολής μου και μετά να πάω μαζί με το χαρτί κατάταξης στο φρουραρχείο και μετά στην επιτροπή για να αποφασίσει αν θα μου δώσει ακόμη ένα χρόνο αναβολή;
-
- Στρατηγός
Μα δεν γίνεται να πάρεις κι'άλλη αναβολή πριν την λήξη την τωρινής, οπότε όταν τελειώσει και σου έρθει το χαρτί πας και παίρνεις νέα αναβολή
Αυτοί που έχουν αναβολή μεγαλύτερη των εξι μηνων μπορουν να ζητήσουν επανεξέταση για την κατασταση της υγείας τους διάβασα. Δηλαδή μετά τη συμπλήρωση του εξαμήνου ή και τώρα; Θέλω να μπω για θητεία τώρα και μάλλον δεν γίνεται... Τα χριστούγεννα πήρα αναβολή, μόλις οι άλλοι πήγαν στην μονάδα εγώ έφυγα.
-
- Στρατηγός
Α έγραψε:Αυτοί που έχουν αναβολή μεγαλύτερη των εξι μηνων μπορουν να ζητήσουν επανεξέταση για την κατασταση της υγείας τους διάβασα. Δηλαδή μετά τη συμπλήρωση του εξαμήνου ή και τώρα; Θέλω να μπω για θητεία τώρα και μάλλον δεν γίνεται... Τα χριστούγεννα πήρα αναβολή, μόλις οι άλλοι πήγαν στην μονάδα εγώ έφυγα.
Κατά το χρόνο υποβολής της αίτησής τους να έχει παρέλθει χρονικό διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών, από
την τελευταία κρίση της σωματικής τους ικανότητας
Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο Ν.3421/2005, άρθρο 35
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης