ΚΕΤΘ - Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Παιδες μη μασατε ρεεεεε αυλωνα ειναι το καλυτερο κεν... Πολυ χαλαρα παρα πολυ ημουν και γω εκει 306. Περασα τελεια
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
- Επικοινωνία:
medred έγραψε:Όταν ξεκινάς την θητεία σε τεθωρακισμένα ετσι δεν τελειώνεις; Απλά στην Κρήτη δεν έχω ακούσει για τεθωρακισμένα. Συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετος γιαυτό ρωτάω.
η δεύτερη μετάθεση δεν είναι κατ 'ανάγκη σε τεθωρακισμένη μονάδα.
υπάρχουν και οι γενικές θέσεις, όπως λέσχη, πρατήριο, στρατηγείο/σώμα/στρατιά/ταξιαρχία...
Πάντως από οτι μου είπε ένα παιδί που πέρασε από τεθωρακισμένα και έφτασε να οδηγεί αρκετά από αυτά (μου είπε ονόματα αρμάτων αλλά δεν τα κράτησα) και έκανε και 6 μήνες παραπάνω θητεία (λόγω του οτι έκανε και στις ειδικές δυνάμεις κάτι με υποβρύχια-πάλι δεν το συγκράτησα), μου είπε οτι πέρασε κι εκείνος αρκετά καλά.
Ωστόσο πολλοί στο άκουσμα οτι παρουσιαζόμαστε τεθωρακισμένα είναι: "Ωχ! ". Ίδωμεν παίδες!
Ωστόσο πολλοί στο άκουσμα οτι παρουσιαζόμαστε τεθωρακισμένα είναι: "Ωχ! ". Ίδωμεν παίδες!
Και ένα μήνυμα από έναν 301άρη,
Παρουσιάστηκα Αυλώνα Νοέμβρη 2007 και κάθησα 3,5 μήνες λόγω ειδικότητας (ΑΠΜΑ LEO). Σας πληροφορώ ότι ήταν η καλύτερη περίοδος της θητείας μου. Και σε γενικές γραμμές δεν ήταν άσχημη στο σύνολό της.
- 3,5 μήνες Αυλωνα
- 5 μήνες Χίο
- 3,5 μήνες Γ. Ε. Σ.
Αναφορικά με την Αυλώνα 3 μόνο αρνητικά υπάρχουν
- Το φαί είναι άθλιο / Αλλά σώζεσαι από το ΚΨΜ
- Το ξύπνημα στις 4 το πρωί για να σαι μέσα στις 7 (γιατί μέχρι τις 7 δεν σε ενοχλεί κανείς. Ίσως κ πιο μετά... )
- Αν τυχόν σε πιάσουν για χώσιμο (δύσκολο μέσα σε τόσο κόσμο) θα βαρεθείς να περπατάς μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου...
Παρουσιάστηκα Αυλώνα Νοέμβρη 2007 και κάθησα 3,5 μήνες λόγω ειδικότητας (ΑΠΜΑ LEO). Σας πληροφορώ ότι ήταν η καλύτερη περίοδος της θητείας μου. Και σε γενικές γραμμές δεν ήταν άσχημη στο σύνολό της.
- 3,5 μήνες Αυλωνα
- 5 μήνες Χίο
- 3,5 μήνες Γ. Ε. Σ.
Αναφορικά με την Αυλώνα 3 μόνο αρνητικά υπάρχουν
- Το φαί είναι άθλιο / Αλλά σώζεσαι από το ΚΨΜ
- Το ξύπνημα στις 4 το πρωί για να σαι μέσα στις 7 (γιατί μέχρι τις 7 δεν σε ενοχλεί κανείς. Ίσως κ πιο μετά... )
- Αν τυχόν σε πιάσουν για χώσιμο (δύσκολο μέσα σε τόσο κόσμο) θα βαρεθείς να περπατάς μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου...
-
- Α/ΓΕΣ
- Posts in topic: 103
- Επικοινωνία:
Σε ποια Επιλαρχία ήσουν τότε; Το φαγητό της σειράς σας ήταν μακράν καλύτερο από της δικής μου (298 Α' ΕΣΣΟ). Κατανοητό ότι ήταν λίγο χάλια, αλλά άντε τώρα να φτιάχνεις μερίδες για 500+ άτομα.
Για το χώσιμο εξαρτάται. Εάν έχεις δώσει αρνητική εικόνα, σίγουρα θα σε χώνουν συνέχεια.
Για το χώσιμο εξαρτάται. Εάν έχεις δώσει αρνητική εικόνα, σίγουρα θα σε χώνουν συνέχεια.
306 σειρα εδω καθησα 2 μηνες και κατι Αυλωνα.
Τον πρωτο 1,5 μηνα θα σας πανε 1η και 2η επιλαρχια που ειναι σχετικα
κοντα απο την πυλη. Αυτες οι επιλαρχιες εχουν καλες εγκαταστασεις, αλλα καμια φορα το φαγητο δεν τρογωταν. Σε γενικες γραμμες θα περασετε καλα.
εμεινα και για ειδικοτητα εκει (πηγα 3η επιλαρχια) , το φαγητο ηταν πολυ καλο (α ρε μαγειρα τρελε) , οι εγκαταστασεις εκει ειναι ΧΑΛΙΑ (παλι καλα που μας πηγαινε 1-1 και ειχα συγγενεις αθηνα αλλιως δεν θα την παλευα
και απο τοτε που πηγα 3η επιλαρχια αρχισαν οι αγγαριες.
Ποτακης: Παμε παμε δουλευουμε τωρα. Εργασια και χαρα παμε παμε
και ο γκινοπουλος μορφη χαχα
Τον πρωτο 1,5 μηνα θα σας πανε 1η και 2η επιλαρχια που ειναι σχετικα
κοντα απο την πυλη. Αυτες οι επιλαρχιες εχουν καλες εγκαταστασεις, αλλα καμια φορα το φαγητο δεν τρογωταν. Σε γενικες γραμμες θα περασετε καλα.
εμεινα και για ειδικοτητα εκει (πηγα 3η επιλαρχια) , το φαγητο ηταν πολυ καλο (α ρε μαγειρα τρελε) , οι εγκαταστασεις εκει ειναι ΧΑΛΙΑ (παλι καλα που μας πηγαινε 1-1 και ειχα συγγενεις αθηνα αλλιως δεν θα την παλευα
και απο τοτε που πηγα 3η επιλαρχια αρχισαν οι αγγαριες.
Ποτακης: Παμε παμε δουλευουμε τωρα. Εργασια και χαρα παμε παμε
και ο γκινοπουλος μορφη χαχα
-
- Α/ΓΕΣ
- Posts in topic: 103
- Επικοινωνία:
3Η ή 4η Επιλαρχία; Ή της άλλαξαν ονομασία (λόγω 575 Τ/ΠΝ) ;
Παει 1η επιλαρχια μετα 2η, μετα 4η και απο την πανω μερια ειναι η 3η και διπλα μας ηταν το 575 Τ/ΠΝ
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
- Επικοινωνία:
Προσωπικά (299) το φαγητό μου άρεσε πολυ, με εξαίρεση την ομλέτα που δεν ήθελα ουτε να τη βλέπω !
αν κάποιος δεν έχει μεγάλες ιδιαιτεροτητες στο φαγητό, πιστεύω πως θα φάει καλά !
(το οτι έχασα περί τα 10 κιλά το καλοκαιρι 2007, στο ΚΕΤΘ, ΔΕΝ έχει να κάνει με το φαγητό)
αν κάποιος δεν έχει μεγάλες ιδιαιτεροτητες στο φαγητό, πιστεύω πως θα φάει καλά !
(το οτι έχασα περί τα 10 κιλά το καλοκαιρι 2007, στο ΚΕΤΘ, ΔΕΝ έχει να κάνει με το φαγητό)
Γεια σου ρε σειρούλα!239 απμα leo - 1/1 - ιλυβ - 3/1 - 25 εμα ξάνθη.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλημερα σε ολους παιδια... ειμαι 21, μπαινω μεθαυριο αυλωνα,19/5 και ηθελα να κανω καποιες ερωτησεισ... εχω κανει σπληνοεκτομη τον ιουλιο του 2008. ο πατερας μου λογο εφραγματος εχει 67% αναπηρια. ειμαστε 2 αδερφια στην οικογενεια, η αδερφη μου ειναι 25 και εγω. τι "κερδιζω" απο αυτα;
σας ευχαριστω προκαταβολικα!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Ntzas έγραψε:Καλημερα σε ολους παιδια... Ειμαι 21, μπαινω μεθαυριο αυλωνα,19/5 και ηθελα να κανω καποιες ερωτησεισ... Εχω κανει σπληνοεκτομη τον ιουλιο του 2008. Ο πατερας μου λογο εφραγματος εχει 67% αναπηρια. Ειμαστε 2 αδερφια στην οικογενεια, η αδερφη μου ειναι 25 και εγω. Τι "κερδιζω" απο αυτα;
μητερα έχεις;
πάντως μου μυρίζετε μειωμένη θητεία και ίσως και κατ'εξαιρεση αν και δεν είμαι σιγουρος για το 2ο
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Μην μου πεις ρε νεκροθαυτης οτι εισαι 306 σειρα... ;1 επιλαρχεια 2 υλη;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Οχι ρε εγω είμαι 303... Πολιτης πια!
dodo_21 έγραψε:Μην μου πεις ρε νεκροθαυτης οτι εισαι 306 σειρα... ;1 επιλαρχεια 2 υλη;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες