Ορεινοί Καταδρομείς (ΛΟΚ)
Καλησπερα και απο εμενα. Μου ηρθε το χαρτι και παρουσιαζομαι Μ. Πευκο στις 8/2. Ολα καλα ως εδω. Θελω ιδικες διναμεις τις επελεξα και με πηραν. Το ολο θεμα μου ειναι το εξεις. Δεν ειμαι στην τελια φισικη κατασταση και φοβαμε μηπως με διςξουν. Γενικα ποσο ευκολα κοβουν ;
Και δευτερων και κιριοτερο τι ειναι αυτα τα Π. Ε. Ν. Που πενανε για τον μπερε. ΔλΔ τι κανεις εκει και πως περνας ι κοβεσε. Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και ελπιζω σε μια απαντηση. Ευχαριστω πολυ.
Και δευτερων και κιριοτερο τι ειναι αυτα τα Π. Ε. Ν. Που πενανε για τον μπερε. ΔλΔ τι κανεις εκει και πως περνας ι κοβεσε. Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και ελπιζω σε μια απαντηση. Ευχαριστω πολυ.
- ΛΟΚ soldier
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Γιωργος87 έγραψε:Καλησπερα και απο εμενα. Μου ηρθε το χαρτι και παρουσιαζομαι Μ. Πευκο στις 8/2. Ολα καλα ως εδω. Θελω ιδικες διναμεις τις επελεξα και με πηραν. Το ολο θεμα μου ειναι το εξεις. Δεν ειμαι στην τελια φισικη κατασταση και φοβαμε μηπως με διςξουν. Γενικα ποσο ευκολα κοβουν ;Και δευτερων και κιριοτερο τι ειναι αυτα τα Π. Ε. Ν. Που πενανε για τον μπερε. ΔλΔ τι κανεις εκει και πως περνας ι κοβεσε. Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και ελπιζω σε μια απαντηση. Ευχαριστω πολυ.
τυχερέ! Εγώ δήλωσα ειδικές δυνάμεις, αλλά θα παρουσιαστώ πυροβολικό...
Ας μας πει καποιος ρε παιδες την διαδικασια στα ΠΕΝ για τον μπερε. Ευχαριστω
Αν μπορει καποιος να μας πει τι εμποδια εχει ο στιβος μαχης; Και καμια φοτο αν ειναι ευκολο (τωρα θα μου πει καποιος μηπως θες να τα περασω και εγω για σενα ρε παλικαρι;
) μεσα στο πευκο ακουσα οτι περνανε μονο 2 φορες στιβο μαχης. Το θεμα εχει Ως εξης... Αυτο τον 1,5 μηνα που θα ειμαστε πευκο θα βελτιωθουμε οσον αφορα τη φυσικη κατασταση; Αλλοι λενε ναι αλλοι λενε θα λιωσουμε μονο στις αγγαρειες και στη σκοπια... Τι ισχυει ομως;

Κανεις δεν γνωριζει για τον στοιβο μαχης ρε παιδια;
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!
Ειμαι 18 χρονων και δηλωσα να παω ΛΟΚ, αλλα θελω πολυ να παω.
τι ειδικες γνωσεις να δηλωσω για να με παρουν.
βασικα εχς κανει κολυμωηση, πολο, και Που και που παω για ορειβασια με μια ομαδα ορειβατων ενος φιλου μου!
και κατι ακόμα. Υπαρχει μηπως καποιο αλλο σωμα καταδρομων που σε στελνουν σε βραχονησιδες και ετσι.
Ειμαι 18 χρονων και δηλωσα να παω ΛΟΚ, αλλα θελω πολυ να παω.
τι ειδικες γνωσεις να δηλωσω για να με παρουν.
βασικα εχς κανει κολυμωηση, πολο, και Που και που παω για ορειβασια με μια ομαδα ορειβατων ενος φιλου μου!
και κατι ακόμα. Υπαρχει μηπως καποιο αλλο σωμα καταδρομων που σε στελνουν σε βραχονησιδες και ετσι.
- ΛΟΚ soldier
Για τις βραχονησίδες είναι η ΜΑΚ (μονάδες αμφίβιων καταδρομών)
Καλησπερα.
σε περιπου ενα χρονο παρουσιαζομαι και εχω δηλωσει ΛΟΚ!
ομως μιλαω με διαφορους και μου λενε εκανες μεγαλη @@ που δηλωσεσ ειδικες δυναμεις μου λενε οτι τα πραγματα ειναι πραγματικα πολυ δυσκολα και ολη την ωρα σε βριζουν (γενικα καψονια) ! Αλλοι μου λενε οτι σου βριζουν σογια, αδερφες τα παντα, αλλοι μου λενε σε γδυνουν και σε γα**νε. Και αλλοι δφιαφορα αλλα!
εουν δικιο ετσι ειναι, η' οχι;
σε περιπου ενα χρονο παρουσιαζομαι και εχω δηλωσει ΛΟΚ!
ομως μιλαω με διαφορους και μου λενε εκανες μεγαλη @@ που δηλωσεσ ειδικες δυναμεις μου λενε οτι τα πραγματα ειναι πραγματικα πολυ δυσκολα και ολη την ωρα σε βριζουν (γενικα καψονια) ! Αλλοι μου λενε οτι σου βριζουν σογια, αδερφες τα παντα, αλλοι μου λενε σε γδυνουν και σε γα**νε. Και αλλοι δφιαφορα αλλα!
εουν δικιο ετσι ειναι, η' οχι;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
- Επικοινωνία:
Ναι Γιάννη έτσι είναι... Μετά απο όλα αυτά που είπες σε στήνουν και στην φυλής να κάνεις πιάτσα.
Ρεεεε, τι χαζομάρες είναι αυτές που πιστεύεται... Τπτ απο αυτά δεν ισχύει. Για να πάς ειδικές δυνάμεις πρέπει να είσαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος, απλα να τα πηγαίνεις καλά με την γυμναστική και να μην σπάζεσαι
Ρεεεε, τι χαζομάρες είναι αυτές που πιστεύεται... Τπτ απο αυτά δεν ισχύει. Για να πάς ειδικές δυνάμεις πρέπει να είσαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος, απλα να τα πηγαίνεις καλά με την γυμναστική και να μην σπάζεσαι
Επειδη μπαινω Πευκο σε δυο βδομαδες θα ηθελα να ρωτησω κατι. Ενταξει το εχω παρει χαμπαρι οτι παιζει τρεξιμο, φωνες κτλ. Τιποτα για να γουσταρουμε εχει; Δηλαδη ολο πηξιμο ειναι; Καμια ασκηση, βολες, εξοπλισμος, γνωσεις δινονται/γινονται που να σε κανει να γουσταρεις; Ετσι οπως τα διαβαζω εδω ειναι μονο για μαζοχιστες. Αλλο το να σε περνανε απο σασαντα κυματα για να δουν οτι δεν εισαι ψοφιμι κι αλλο ολη η "εκπαιδευση" να ειναι αυτο το πραγμα. Αν θελει καποιος που εχει παει κι οχι ακουσει ας πει δυο λογια.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
- Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
- Επάγγελμα: Μαθητής
Μαγκες εγω εκανα το περιοδευον το σαββατο που περασε και δηλωσα καταδρομεας... Απο εδω και περα πρεπει να κανω και τιποτα αλλο η απλως περιμενω να μου ερθει χαρτι για το ποτε παρουσιαζομαι... Επισης εγω που θα μπω εθελοντης πρεπει να παω στο ΚΕΠ να το πω;
Τα σέβη μου σε όλους. Είμαι καινούργιος εδώ. Την Τρίτη Στις 2/2/2010 Περνάω περιοδεύων και σκέφτομαι να δηλώσω Λ. Ο. Κ. Η ερώτηση μου είναι η εξης. Χρειάζεται να γνωρίζω κολύμπι; Το θεωρώ λίγο άσχετο το κολύμπι με τους ΛΟΚ αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 32
Τι να το κάνεις το κολύμπι; Οι λοκατζίδες είναι ορεινοί καταδρομείς 

- ΛΟΚ soldier
Δεν σου είπαν με ποιά σειρά θα μπείς?
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
- Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
- Επάγγελμα: Μαθητής
Δεν μου ειπαν τιποτα απολυτως εκτως απο αυτα που σου λεω... Εγω απλως τους ειπα στο ΚΕΠ καταδρομεας μου ειπαν οκ και αυτο ηταν... Μηπως να παω σε κανενα στρατολογικο γραφειο να τους πω οτι θελω να μπω ως εθελοντης;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης