ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από πειραιωτης »

Και πως ειναι οι υπηρεσιες στη κυπρο; Εχω διαβασει οτι πολλες φορες ειναι μια μεσα μια εξω!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι συνηθως μια μεσα μια εξω ειναι.

Υπαρχει περιπτωση ομως τον τελευταιο καιρο πριν τον επαναπατρισμο σου να γινει και 2 εξω μια μεσα Εικόνα
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δεν υπαρχει εμπλοκη δηλαδη;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εμπλοκες υπαρχουν οταν ερχονται οι νεες σειρες.

Βεβαια εσυ που λογικα παρουσιαζεσαι αυγουστο η μεταγενεστερα και θα κανεις πλεον 9μηνο δεν ξερω τι ακριβως θα παιζει.

Παντως σιγουρα να ξερεις οτι εμπλοκες παιζουν οταν ερχονται νεες σειρες και επαναπατριζονται οι παλιοτερες.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ωπου εκ φυσεως και για τις επομενες ημερες μεχρι την ενσωματωση των κουνελιων η εμπλοκα παει και ερχεται.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Στις εμπλοκές όμως τα πράγματα είναι πιο χαλαρά. Δεν σου ζαλίζουν τον έρωτα με βλακείες. Κάνεις τις υπηρεσίες σου και τέλος.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Γενικως χαλαρα ειναι.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 56
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ο Καταδρομείς πειραιώτη έχουν πολύ καλύτερη επάνδρωση από τους υπόλοιπους, κάπου κοντά στο 95% και όχι 60% που είναι (ήταν;) Τεθωρακισμένα.

Και σειρές μου που έφυγαν από εκεί με Ι3 Άοπλο (ένας ήταν μάγειρας και ο άλλος ΑΠΜΑ, ήρθαν Λέσβο) έλεγαν ότι οι Καταδρομείς είχαν και πολύ καλύτερη συμπεριφορά από τους ανωτέρους.
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Απο τους ανωτερους! Απο τους παλιους ομως;
Anonymous

Συμπεριφορά απο παλιούς παίζει. Η 282 όταν πήγα εγώ ήμασταν όλοι κοντά στα 30 οπότε όταν ήρθε η 283 δεν την πείραξε κανένας γιατί κανένας δεν είχε απολυτως καμία όρεξη, εμάς μας είχανε ζαλίσει αρκετά οι παλαιότεροι. Θα το γράψω όμως άλλη μια φορά αν σας φερθούνε άσχημα ζητάτε επιστροφή στην Ελλάδα και φυσικά λέτε και τον λόγο (ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ). Αν ο σωματότυπος σας σας παίρνει ρίχτε και καμια ψιλή σε λέουρα και ξεμπερδεύετε τσακ μπαμ. Μέσα στον στρατό έχουμε υποχρεώσεις έχουμε όμως και δικαιώματα. Και αρκετοί στρατιωτικοί την φάση παλιος νέος δεν την γουστάρουν καθόλου (φοβούνται και το μπλέξιμο). Μην μασάτε μία, Ελδυκ είναι μια απο τις καλές περιπτώσεις να περάσετε το στρατιωτικό σας (αν δεν σας πρήξουνε οι παλιοί). Για Κάτι παληκαράκια που γκρινιάζουνε για ασκήσεις πορείες και βολές SORRY λεβέντες αλλά στο στρατό πας να προετοιμαστείς για πόλεμο και οχι για Dolce Vita. Και τώρα TIP
Το καλύτερο μέσο στον στρατό είναι η μαμά σας, ένα τηλέφωνο να πάρει οτι σας ψάχνει και ανησυχεί για εσάς είναι ικανό να χτυπήσει συναγερμό σε όλη την μονάδα
Anonymous

sniper1977 έγραψε:Ρε παιδια τοσο πολυ εχουν αλλαξει τα πραγματα; Θυμαμαι στο Πευκο οτι επαιρναν Ελδυκαριους καθε 2 σειρες και οποιος πηγαινε θεωρουνταν οτι τον χωσανε. Προσωπικα θεωρω μεγαλη τιμη για εναν Ελλαδιτη να υπηρετησει στην ΕΛΔΥΚ. Το 1997 που παρουσιαστηκα στο ΠΕΥΚΟ ειχα δηλωσει ΕΛΔΥΚ αλλα δεν επαιρνε απο την σειρα μου και με πηγανε ΣΧΑΛ.Εικόνα
Έτσι είναι. Εγώ πήγα ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ Ιούνιο του '96 και πέρασα καλά για τρεις μήνες. Μετά τύφλα να είχαν τα καταδρόμια

chrismapas
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από chrismapas »

Οποιος το σκεφτεται να παει ελδυκ, να το κανει, θα περασει πολυ καλα, ειναι απιστευτη φαση, διαβαζα πριν για τις υπηρεσιες που λεγατε, λοιπον εγω επαναπατριζομαι στις 7 ιουνιου και απο τα χριστουγεννα ειμαι επιλοχιας στο λοχο μου, οι υπηρεσίες ειναι οντως μια μεσα μια εξω, εκτος απο περιοδους που ερχονται νεοι οποτε για μια βδομαδα περιπου εχει εμπλοκη μεχρι να παρουν οπλα κλπ, και αντε σε καμια περιπτωση που ο λοχος θα εχει αδειουχους να σας παει 2 μεσα η τρεις μεσα και μια εξω, στο 70% των περιπτωσεων παντως οι υπηρεσιες ειναι 1-1, το ξερω γιατι στο λοχο μου εγω εβγαζα υπηρεσιες για 6 μηνες, οποιος θέλει να ρωτήσει κατι, ευχαριστως απαντω.
Anonymous

Καλημερα σας. Μου ηρθε χαρτι για κυπρο με ειδικοτητα γιατρου ανευ ειδικοτητας. Δεν εχω ιδεα απο ΕΛΔΥΚ (οθτε ζητησα να παω) αλλα ποιο στρατοπεδο θεωρειται καλο απο αποψη παροχων;
Δυστυχως νας ενημερωσαν πως καποιοι θα πανε τεθωρακισμενα και ειδικες δυναμεις και οχι ΕΛΔΥΚ.
Anonymous

Εχεις απολυτο δικιο. κρατα ομως μονο τα καλα ! τις εξοδους. γενικα
οτι σου εμεινε απο την καλη ζωη αυτους τους μηνες ! (91ε ΕΣΣΟ 214 / 1ος λοχος 2ο ταγμα) εγω αυτο προσπαθω να κανω και αν μου τυχει ευκαιρια θα κατεβω για να θυμηθω πως ειναι να οδηγας απο αριστερα ! Εικόνα
Anonymous

Μηπως ξερει κανεις να μου πει εαν υπαρχουν σπιτια για αξιωματικους η υπαξιωματικους στην κυπρο που μπορουν να μεινουν;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες