Γυναίκες στις Ειδικές Δυνάμεις
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
κοιταξτε οσες μπενουν στρατο δεν εχουν το ειδιο μιαλο με ολες... Π πανε για πασαρελα οπως τις ειδα κ στην συνεντευξη κατευθειαν απο το ξενυχτι με τις γοβες κ τα ροζ τσαντακια ελεος κοπελα μ στρατο θα πας...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
Συγχαρητηρια yandr που διέγραψες Το γλοιώδες μήνυμα... Εγώ όμως το χρησιμοποίησα για να απαντήσω... Αν θέλεις κ φυσικα αν γινεται να το επεξεργαστεις κάνε το! 

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ρε παιδια εχω μια απορια... Πειτε οτι μια κοπελα μπενει ειδικες δυναμεις θα κανει εκπεδευση μαζι με τους αντρες; (λογικα μαζι γιατι θα ειναι πολι λιγες στανταρ) Κ αν ναι θα εχει την ειδια εκμεταλευση με τους αντρεσ(το κοβω να μας βαζουν σκανακια για τα εμποδια
); εμενα δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι μαζι η χωριστα απλα εχω αυτη την απορια...

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
εννοειται μαζι με τους αντρες γιατι οπως εγραψες ειναι πολυ λιγες οι γυναικες στις εδ! ... Οχι ακριβως την ιδια αλλα μην φανταστεις και τρελες διαφορες...epilekth έγραψε:ρε παιδια εχω μια απορια... Πειτε οτι μια κοπελα μπενει ειδικες δυναμεις θα κανει εκπεδευση μαζι με τους αντρες; (λογικα μαζι γιατι θα ειναι πολι λιγες στανταρ) Κ αν ναι θα εχει την ειδια εκμεταλευση με τους αντρεσ(το κοβω να μας βαζουν σκανακια για τα εμποδια); εμενα δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι μαζι η χωριστα απλα εχω αυτη την απορια...

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Εμενα παντως θα μου αρεσε να εβλεπα γυναικες στις ειδικες δυναμεις

Ευτηχως που υπαρχουν αντρες που τους αρεσει να βλεπουν γυναικες στης ειδικες δυναμεις μπραβο, μπραβο

Να ενταξει ειναι λιγο δυσκολα θελει πολυ κοπο και επιμονη, την σφαιρα την καταφερνω, τα κανιστρα θελει και αυτο πολυ προπονυση, μετα το μηκος δεν το καταφερα στην αρχη αλλα πιστευω πως με αρκετη προπονυση θα τα καταφερα 3 ωρες κανω, και το τρεξιμο θελει και αυτο πολυ πολυ πολυ αντοχη, το εχω βαλει σκοπο και θελω να περασω πολυ σε αυτη την ειδικοτητα, εσυ τι εχεις διαλεξει; 

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ρε συ το μηκος ειναι ευκολο. Τεσπα. Διαβιβαστρια εχω δηλωσει εχω τελιωσει ιεκ... ποτε εδωσεσ συνεντευξη; ;
Κουκλα μου δν εδωσα ακομα 6/11 δινω στο γουδι εχω πολυ ανχος δν φανταζεσαι ποσο, εσυ εδωσες; Σου ευχομαι να περασεις.

-
- Στρατηγός
Αποτελείς εξαίρεση στον κανόναtzikass έγραψε: Εμενα παντως θα μου αρεσε να εβλεπα γυναικες στις ειδικες δυναμεις![]()

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ελεος μεχρι ποτε θα ειναι αυτη η συνεντευξη;
τεσπα μην ανχονεσε δεν ειναι τπτ σ λενε τις απαντησεις απο τα τεστ αλλα κ παλι δεν παιζει να κανεις λαθος... θα δεισ δεν ειναι τπτ... αντε καλα θα τα πας γερα με τσαμπουκα
Κ καλη επιτυχια σε ολο το θεμα

-
- Στρατηγός
καλη σπυ επιτυχίαtzovana18 έγραψε: Εγω εχω διαλεξει ειδικοτητα στα αλεξιπτωτα και το γουσταρω παρα πολυ με το καλο να με παρουν και θα τα δωσω ολα για ολα.![]()

Σε ευχαριστω πολυ επιλεκτη και σε εσενα σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια. Αντε να δουμε τι θα γινει... 

Θα την παρω την πουλαδα ακι γουσταρω να κανω πολλα αλματα, ειπα θα τα δωσω ολα για ολα εχω πολυ ψυχη και επιμονη, εσυ τι ειδικοτητα εχεις διαλεξει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης