Γυναίκες στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
epilekth
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από epilekth »

κοιταξτε οσες μπενουν στρατο δεν εχουν το ειδιο μιαλο με ολες... Π πανε για πασαρελα οπως τις ειδα κ στην συνεντευξη κατευθειαν απο το ξενυχτι με τις γοβες κ τα ροζ τσαντακια ελεος κοπελα μ στρατο θα πας...

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από illy »

Συγχαρητηρια yandr που διέγραψες Το γλοιώδες μήνυμα... Εγώ όμως το χρησιμοποίησα για να απαντήσω... Αν θέλεις κ φυσικα αν γινεται να το επεξεργαστεις κάνε το! Εικόνα
epilekth
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ρε παιδια εχω μια απορια... Πειτε οτι μια κοπελα μπενει ειδικες δυναμεις θα κανει εκπεδευση μαζι με τους αντρες; (λογικα μαζι γιατι θα ειναι πολι λιγες στανταρ) Κ αν ναι θα εχει την ειδια εκμεταλευση με τους αντρεσ(το κοβω να μας βαζουν σκανακια για τα εμποδιαΕικόνα); εμενα δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι μαζι η χωριστα απλα εχω αυτη την απορια...

ΗΛΕΚΤΡΑ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΗΛΕΚΤΡΑ »

epilekth έγραψε:ρε παιδια εχω μια απορια... Πειτε οτι μια κοπελα μπενει ειδικες δυναμεις θα κανει εκπεδευση μαζι με τους αντρες; (λογικα μαζι γιατι θα ειναι πολι λιγες στανταρ) Κ αν ναι θα εχει την ειδια εκμεταλευση με τους αντρεσ(το κοβω να μας βαζουν σκανακια για τα εμποδιαΕικόνα); εμενα δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι μαζι η χωριστα απλα εχω αυτη την απορια...

εννοειται μαζι με τους αντρες γιατι οπως εγραψες ειναι πολυ λιγες οι γυναικες στις εδ! ... Οχι ακριβως την ιδια αλλα μην φανταστεις και τρελες διαφορες... Εικόνα
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από tzovana18 »

Εικόνα Eγω πιστευω πως μια γυναικα μπορει να παει στης ειδικες δυναμεις αρκει να το θελει πραγματικα και με την ψυχη της, ειναι ωραιο να δοκιμαζεις τα ορια σου και να ξεπερνας τον εαυτο σου ο ορος οτι οι γυναικες ειναι μονο για να πλενουν πιατια ειναι ξεπερασμενος, ολες οι γυναικες αξιζουν και μπορουν να διεκδηκισουν μια θεση οπου να ειναι αυτη, δν αντιλεγω οτι οι αντρες ειναι πιο δυνατοι απο μας αλλα πιστευω δυο πραγματα [οι αντρες και οι γυναικες ] Εχουν μονο δυο διαφορες, διαφερουν στην μυικη και βιολογικη δυναμει σε ολα τ'αλλα ειμαστε ιδιοι, δεν θελω να το παιξω εξυπνη αλλα πιστευω οτι οι περισοτερες κοπελες θα συμφωνουν μαζι μου, οι αντρες οχι και τοσο πολυ... εγω εχω διαλεξει ειδικοτητα στα αλεξιπτωτα και το γουσταρω παρα πολυ με το καλο να με παρουν και θα τα δωσω ολα για ολα. Εικόνα
tzikass
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από tzikass »

Εμενα παντως θα μου αρεσε να εβλεπα γυναικες στις ειδικες δυναμειςΕικόνα
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ευτηχως που υπαρχουν αντρες που τους αρεσει να βλεπουν γυναικες στης ειδικες δυναμεις μπραβο, μπραβοΕικόνα Εικόνα

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Να ενταξει ειναι λιγο δυσκολα θελει πολυ κοπο και επιμονη, την σφαιρα την καταφερνω, τα κανιστρα θελει και αυτο πολυ προπονυση, μετα το μηκος δεν το καταφερα στην αρχη αλλα πιστευω πως με αρκετη προπονυση θα τα καταφερα 3 ωρες κανω, και το τρεξιμο θελει και αυτο πολυ πολυ πολυ αντοχη, το εχω βαλει σκοπο και θελω να περασω πολυ σε αυτη την ειδικοτητα, εσυ τι εχεις διαλεξει; Εικόνα

epilekth
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ρε συ το μηκος ειναι ευκολο. Τεσπα. Διαβιβαστρια εχω δηλωσει εχω τελιωσει ιεκ... ποτε εδωσεσ συνεντευξη; ;
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Κουκλα μου δν εδωσα ακομα 6/11 δινω στο γουδι εχω πολυ ανχος δν φανταζεσαι ποσο, εσυ εδωσες; Σου ευχομαι να περασεις. Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

tzikass έγραψε: Εμενα παντως θα μου αρεσε να εβλεπα γυναικες στις ειδικες δυναμειςΕικόνα
Αποτελείς εξαίρεση στον κανόναΕικόνα Είσαι από τους ελάχιστους που το βλέπουν θετικά... Μπράβο σουΕικόνα Εικόνα Θα ηθελες να μας αιτιολογησεις κ την άποψη σου; Εικόνα
epilekth
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ελεος μεχρι ποτε θα ειναι αυτη η συνεντευξη; Εικόνα τεσπα μην ανχονεσε δεν ειναι τπτ σ λενε τις απαντησεις απο τα τεστ αλλα κ παλι δεν παιζει να κανεις λαθος... θα δεισ δεν ειναι τπτ... αντε καλα θα τα πας γερα με τσαμπουκαΕικόνα Κ καλη επιτυχια σε ολο το θεμαΕικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

tzovana18 έγραψε: Εγω εχω διαλεξει ειδικοτητα στα αλεξιπτωτα και το γουσταρω παρα πολυ με το καλο να με παρουν και θα τα δωσω ολα για ολα. Εικόνα
καλη σπυ επιτυχίαΕικόνα Αντε κ με μια πουλαδιτσαΕικόνα
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Σε ευχαριστω πολυ επιλεκτη και σε εσενα σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια. Αντε να δουμε τι θα γινει... Εικόνα

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Θα την παρω την πουλαδα ακι γουσταρω να κανω πολλα αλματα, ειπα θα τα δωσω ολα για ολα εχω πολυ ψυχη και επιμονη, εσυ τι ειδικοτητα εχεις διαλεξει;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης