George Salonica έγραψε:Θα παει κανεις καλαματα στο κεβδ; Β ΕΣΣΟ 2009 και ποσες μερες θα κατσουμε 26 μερες; Και μετα αν παμε για ΥΕΑ φευγουμε για χαιδαρι;
Φιλε καλαματα θα ειστε για 40 περιπου μερες. Αν παρεις και ειδικοτητα καλαματα υπολογιζε +4-6 εβδομαδες. Αν πας ΥΕΑ τιν 3η εβδομαδα φευγεις για χαιδαρι
Τα αρχικα ΕΟΔ σημαινουν "Εκτος Οργανικης Δυναμης". Αυτο σημαινει οτι μεχρι την ορκομωσια δεν αναλαμβανετε ενοπλες υπηρεσιες αρα δεν χρεωνεστε και οπλα. Μετα ομως... (αυτο ισχυει σε ολα τα κεντρα βεβαια). Θα καταλαβεις την αξια του ΕΟΔ αν τυχει και πας για ειδικοτητα στη Λαρισα (ΧΜΗΠ/ΑΚ) οπου και εισαι ΕΟΔ. Αρα για 2 μηνες δεν θα κανεις ενοπλες υπηρεσιες, αρα θα κανεις ζωαρα...
Καλησπέρα παιδιά... Και εγώ Καλαμάτα παρουσιάζομαι στις 18 του μήνα... Πόσο θα κάτσουμε Καλαμάτα; 12 μέρες μέχρι την ορκομωσία και μετά άλλες 30; Μετά το κέντρο εκπαίδευσης θα πάμε Χαιδάρι για ειδικότητα και μετά παραμεθώριο;
Μπαίνω και εγώ Καλαμάτα στις 19 του μήνα. Έχω ακούσει απο φίλο που ήταν εκεί (08 Β ΕΣΣΟ) ότι μόνο ο διοικητής είναι μπέρδεμα αλλά οι αξιωματικοί ΟΚ. Μην είστε ψαράδες ρε! Δείτε και κανένα βίντεο στο youtube για το στρατοπεδο και θα καταλάβετε... Χαχα!
Καλημέρα, Μια ερώτηση παίδες, στο κέντρο μέσα στου θαλάμους έχει φοριαμούς (κατι σαν ατομικές ντουλάπες) ή θα έχουμε τα πράγματα μας χύμα στις βαλίτσες και στο πάτωμα; Ευχαριστώ.
Εχει φοριαμους στους οποιους θα βαζετε το λουκανικο, το τζακετ και τη στολη εξοδου. Στο 2ο ταγμα κατα την διαρκεια επιθεωρησης δεν επιτρεποταν τιποτα αλλο. Για τους πολιτικους σακους υπαρχει σε καθε οροφο ειδικος χωρος για την τοποθετηση τους. Στην 306 δεν αναφερθηκε κανενα κρουσμα κλοπης.
Παιδια ξερει κανενας να μου πει τι παιζει με καποιον που ερχεται καλαματα με μεταθεση για να κανει το βασικο κομματι της θητειας του και οχι ως νεοσυλλεκτος για εκπαιδευση; Ζορικα τα πραγματα;