Συνθήματα στον στρατό
Συνθήματα στον στρατό
θα κανουμε αμφιβια καταδρομικη-θα σπασουμε τα συνορα με βαρκα φουσκωτη-θα παρουμε την αγκυρα θα παρουμε την πολη-θα παρουμε το βοσπορο και τη τουρκια ολη"
Συνθήματα στον στρατό
Στον ψηλό το μιναρέ/ θα κρεμάσω ένα μπερέ/ και μπρος την Αγιά Σοφιά/ μια σημαία Ελληνικιά
Συνθήματα στον στρατό
Θα φύγω μίαν αυγή χωρίς διαταγή για ν' αγκαλιάσω τη μικρή και δόλια μου αδελφή!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Συνθήματα στον στρατό
αβτζ έγραψε: Κοιταζω το μαχαιρι μου που ειναι ματωμενο κοιτω και των κολοτουρκο που τοχα καρφομενο ποτες μου δεν περιμενα αυτοι η στιγμη πως θα ρθει μα το θεο παρακαλω γρηγορα να ξαναρθει. Μες το κψμ μας παλι φερανε ενα μπουκαλι αιμα τουρκικο γεματο ητανε και μυροδατο. Αλβανοι αλβανοι τουρκαλαδες σκοπιανοι τρεμετε τρεμετε την γροθια του λοκατζη. Λοκατζης στα ιμια παει μαυρο φιδι θα τους φαει και Στα ιμια σαν πατησει καθε τουρκο θα γ...
Φοβερό αυτό!
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 19
Συνθήματα στον στρατό
Συνεχεια απο το συνθημα ο χαρος εφοβηθηκε: και ο χαρος εφοβηθηκε και ειπε να κατεβω ενω εμεις φωναζαμε ΕΝΑ-ΔΥΟ ΦΕΥΓΩΩΩΩ!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 6
Συνθήματα στον στρατό
Ισαάκ-Σολωμέ, δεν θα σας ξεχνώ ποτές!
το φωνάζανε ρυθμικά οι Κύπριοι Καταδρομείς καθώς έκαναν τροχάδι κατά τη διάρκεια της Απονομής του Πράσινου Μπερέ
το φωνάζανε ρυθμικά οι Κύπριοι Καταδρομείς καθώς έκαναν τροχάδι κατά τη διάρκεια της Απονομής του Πράσινου Μπερέ
Συνθήματα στον στρατό
Γεια σε όλους. Θα ήθελα να σας ρωτήσω για αυτά τα συνθήματα. Ισχύουν μόνο για όσους κάνουν τη θητεία ή και για τους εποπ; Ισχύει μόνο για τον στρατό ή και για το πολεμικό Ναυρτικό &Πολεμική Αεροπορία; Αν κάποιος δεν θέλει να φωνάζει ρατσιστικά συνθήματα είναι ελεύθερος να επιλέξει;
- -erased-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Συνθήματα στον στρατό
Έχω έναν αδελφό, τον λένε Σολωμό, τον σκότωσαν οι τούρκοι, επάνω στον ιστό...
Τούρκοι δεν ξεχνώ, Θα εκδικηθώ, Για το χαμένο αίμα, το κάθε μου χωριό...
Στην πρώτη αφορμή, εγώ θα είμαι εκεί, με όπλο και μαχαίρι, με την καρδιά ψυχή...
Κι αν τύχει χρειαστεί, στη μάχη σκοτωθώ...
Με το αίμα μου να γράψετε...
ΕΛΛΑΔΑ Σ΄ΑΓΑΠΩ
Κι αν τύχει και χαθώ, στη μάχη σκοτωθώ...
ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
Τούρκοι δεν ξεχνώ, Θα εκδικηθώ, Για το χαμένο αίμα, το κάθε μου χωριό...
Στην πρώτη αφορμή, εγώ θα είμαι εκεί, με όπλο και μαχαίρι, με την καρδιά ψυχή...
Κι αν τύχει χρειαστεί, στη μάχη σκοτωθώ...
ΕΛΛΑΔΑ Σ΄ΑΓΑΠΩ
Κι αν τύχει και χαθώ, στη μάχη σκοτωθώ...
ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
Every soldier has two families.Those you raise,and those you raise hell with.
- -erased-
Συνθήματα στον στρατό
Ένα, δύο, εν, δυο! Αριστερό! ΛΟΚ! Αριστερό! ΛΟΚ!
Ήταν ένα καράβι, ένα αρματαγωγό, από τον Βόλο σάλπαρε να σπείρει πανικό. Πάει παραλία, στη Μικρά Ασία, να σπείρει φλόγες και φωτιά σε όλη την τουρκία. Κατέβηκαν τα ΑΒΑΚ, γεμάτα πεζοναύτες, με ηθικό ατσάλι και όποιον Τούρκο βρήκανε του πήραν το κεφάλι. Πεθάναν παλικάρια, πεθάνανε παιδιά, τον δρόμο για να ανοίξουνε για την Αγια-Σοφιά.
Πού θ' ανάψουµε κεριά; Μέσα στην Αγιά Σοφιά!
Στον τρούλο της Αγια-Σοφιάς θ' ανέβω για να βγάλω την τούρκικη ημισέληνο και τον Σταυρό να βάλω. Και τότε μόνο ο Θεός την Πόλη θα φωτίσει και ο ύμνος ο Ελληνικός παντού θα αντηχήσει!
Ήταν ένα καράβι, ένα αρματαγωγό, από τον Βόλο σάλπαρε να σπείρει πανικό. Πάει παραλία, στη Μικρά Ασία, να σπείρει φλόγες και φωτιά σε όλη την τουρκία. Κατέβηκαν τα ΑΒΑΚ, γεμάτα πεζοναύτες, με ηθικό ατσάλι και όποιον Τούρκο βρήκανε του πήραν το κεφάλι. Πεθάναν παλικάρια, πεθάνανε παιδιά, τον δρόμο για να ανοίξουνε για την Αγια-Σοφιά.
Πού θ' ανάψουµε κεριά; Μέσα στην Αγιά Σοφιά!
Στον τρούλο της Αγια-Σοφιάς θ' ανέβω για να βγάλω την τούρκικη ημισέληνο και τον Σταυρό να βάλω. Και τότε μόνο ο Θεός την Πόλη θα φωτίσει και ο ύμνος ο Ελληνικός παντού θα αντηχήσει!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Συνθήματα στον στρατό
τι σημαίνει ακριβώς Όταν λέει "αριστερό";
Συνθήματα στον στρατό
Το αριστερο ποδι... Απλα οταν λένε αριστερο το χτυπάνε κάτω με δυναμη... Ετσι δεν ειναι;
- -erased-
Συνθήματα στον στρατό
Και στις μαθητικές παρελάσεις το εφάρμοζαν οι γυμναστές. Όταν ο λόχος είναι σε σημειωτόν και ακούει αριστερό χτυπάει το αριστερό πόδι δυνατά στο έδαφος. Το κάνουν για να υπάρχει συγχρονισμός στις κινήσεις.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Συνθήματα στον στρατό
Άν άκουσε κανείς την ηχογράφηση που κάνουν τροχάδι και λένε συνθήματα οι καταδρομείς, σε κάποια φάση φωνάζει ο εκπαιδευτής κάτι "... Δυνάμεις" νομίζω Και απαντάνε "Δυνάμεις Δυνάμεις Καταδρομών"... Ξέρει κανείς τι ακριβώς Λέει;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 19
Συνθήματα στον στρατό
Mitsios14 εγω καταλαβαινω οτι λεει "ενα και οι δυναμεις"! Οταν λεει ενα εννοει το αριστερο ποδι! Και απαντουν οι καταδρομεις "δυναμεις δυναμεις καταδρομων"!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Συνθήματα στον στρατό
ά μάλιστα ευχαριστώ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες