Λεγεώνα των ξένων

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Anonymous »

Ειναι ομως στρατος οχι ***** και αυτη ειναι εκπαιδεθση που περνενε και τα rei και ta rep της λεγεωνας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 62

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από D.Y.K »

http://www.legion-recrute.com/en/
Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Γιατi δεν απαντανε στο mail της λεγεωνας εχω προσπαθησει 10 φορες να μαθω ποτε μπορω να παω παρισι
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από D.Y.K »

Προφανώς γιατί δεν θα προλαβαίνουν να καλούν άτομα φιλαράκι μου.
Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Κατ'εμε ασε την λεγεωνα κ τα πασχαλινα αυγα κ πανε στην Blackwater. Αλλιως αν θες να πεθανεις στην εκπαιδευση πανε Spetsnaz. Για το πρωτο ειναι σιγουρο οτι μπορεις να πας αλλα δν ξερω αν θα γυρισεις... Για το δευτερο παρε μια ρωσσιδα γυναικα κ εισαι gg.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από D.Y.K »

Για να καταταχθείς στην Spetsnaz δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Άσε που δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσεις και αυτό στο εγγυώμαι. Ψάξου για πιο 'βατά' πράγματα. Είχα έναν συγχωρεμένο φίλο απο την Μολδαβία (Χώρα της Πρώην Σοβιετικής Ένωσης) ο οποίος υπηρέτησε εκεί. Δεν θές να μάθεις τι περιλαμβάνει η εκπαίδευση.
Φιλικά, Εικόνα

Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Τι ειναι αυτο ρε παιδια; Δεν το εξηγητε λιγο να το καταλαβω πρωτη φορα το ακουω
Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Χειροτερα απο τα Ο. Υ. ΚΕικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΓΙΑΝΝΗΣ έχω δώσει url ποιό πάνω! Άν θές ρίξε μια ματιά και θα λυθούν όλες οι απορίες σου περί Λεγεώνας!
ΥΓ : Ελπίζω να ξέρεις Αγγλικά.Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν υπάρχει χειρότερα και καλύτερα! Ποιός προσδιορίζει το 'χειρότερα' και ποιός το 'καλύτερα'; Όλοι αυτοί είναι και πρέπει να θεωρούνται ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ, γι'αυτό άλλωστε αντέχουν την πίεση και την εξαντλητική εκπαίδευση ελάχιστα άτομα. Όταν λένε πολύ εύστοχα κάποιοι συμφορουμίτες εδώ μέσα ότι εάν έχετε καρύδια και είστε συνειδητοποιημένοι για το που πάτε και ποιοί είστε κάτι ξέρουν και συμφωνώ απόλυτα. Δεν είναι παιδική χαρά πιστέψτε με. Τα βίντεο σε κάτι Youtube κλπ μου φαίνονται λίγο ελαστικά μπροστά στην αληθινή πραγματικότητα της εκπαίδευσης. Τουλάχιστον σε πρόσφατη κουβέντα που είχα με παλιό έλληνα λεγεωνάριο (Υπηρέτησε εκεί μια τριετία απο το 1994 έως το 1997) δεν είδα ιδιαίτερες συγκρίσεις με τα βίντεο στο Youtube.
Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Καλα σιγουρα τα βιντεο δεν ειναι τιποτα οσο για τα ΟΥΚ εχω μαθει απο ενα φιλαρακι κολητο για τις δοκιμασιες βαιβαια αλο να το κανεις και αλο να το λες αυτο ειναι σιγουρο και ειμαι συνειδητοποιημενος γι'αυτο που κανω οχι σαν κατι αλους που λενε οτι θα πανε εκει και θα ειναι μαγκες η οτι εχουνε κοιλοιακοι και αλες τετοιες *****, ηταν προχθες ενας φιλος μου και που θελει να παει ΟΥΚ και μου λεει εσυ Γιαννη που θα πας στα ΟΥΚ χωρις να εισαι γυμνασμενος και τον προκαλεσα στο τρξιμο και τον πηρα με Διαφορα δηλαδη θελω να πω οτι στα ΟΥΚ δεν πας να το παιξεις μαγκας γιατι εκει δεν παιρναναι αυτα και Ουτε πανε πας επιδεις εισαι φουσκωμενος και νομιζεις οτι θα τα καταφερεις.
Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Ε για αυτο το ειπα. Επειδη τον ειδα να ψαχνεται το παλικαρι κ του ειπα 2 επιλογες. Αν θελει λεφτα ας παει στην Blackwater αλλιως αν θελει να πεθανει ας παει Spetsnaz :)
Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Αμα τα Spetsnaz ειναι καλυτερα σε εμπειρεια, εκπαιδευση, και γενικα ποιο μαχημη τοτες παω δεν εχω προβλημα να πεθανω αυτο ου ση αλος καποια στιγμη θα παιθανουμε. Επαναλαμβανω δεν με νοιαζει να πεθανω! Αλα πως γιναται να πας εκει;

Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Σου ειπα κ πιο πανω. Ειναι οι ειδικες δυναμεις της Ρωσιας. Τωρα αν γουσταρεις να τρεχεις στη Σιβηρια ειναι δικο σου θεμα αλλα θα πρεπει να εισαι ρωσος η να εχεις γυναικα ρωσιδα :P. Γενικα εγω προσωπικα δν τον εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση τον ελληνικο στρατο γιατι τον εχουν κατακρεουργισει. Στο εξωτερικο δν εχει καμια σχεση ουτε ο οπλισμος τους ουτε η εκπαιδευση τους με εδω. Στο εξωτερικο ακομα κ στο στρατο ειναι "πολισμενοι". Εδω το μονο που ειναι "ικανοι" ειναι να σε βαλουν να μαζευεις γοπες.
Υπαρχουν πολλες ευκαιριες στο εξωτερικο για στρατιωτικη καριερα. Εξαρταται τι ακριβως θες. Λεφτα η εκπαιδευση; Παιζεις με την τυχη σου ομως στο λεω...
Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Εκπαιδευση μονο εκπαιδευση. Το ενοω δεν με νοιαζει να πεθανω πανω σε εκπαιδευση. Μπορεις να μου πεις τι γινεται στο εξοτερικο, εαν μπορεις να μου δωσεις πληροφοριες γιατι δεν ξερω.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης