fantaros84 έγραψε:* λάθοσ, ο νόμος λέει ότι επιτρέπονται τα κινητά χωρίς κάμερα
Καλυτερα να ειστε προσεκτικοι με το θεμα του κινητου καλυτερα να εχετε ενα απλο κινητο χωρις καμερα φθηνο Και να εχει μεγαλη διαρκεια μπαταριας ετσι ωστε οτιδηποτε συμβει να μην "κλαιτε" το κινητο σας. Επισης μην παιρνετε και δευτερο κινητο το "καλο" σας και να το εχετε καπου κρυμμενο γιατι κινδυνευετε αν σας Το βρουν μετα οταν φυγετε να το Παραλαβετε χωρις καμερα . Προσοχη μεγαλη λειτουργικα πραγματα οχι κινητο με καμερα κλπ ενα απλο και φθηνο. Στο στρατο πηγαινετε οχι στην καφετερια.
Οκ το επιασα το θεμα. θα παω αυριο να παρω ενα κινιτο, με 20-30Ε εγχρωμο, με ραδιο, χωρις καμερα, και μπολικη μπαταρια. αμα εχει και και mp3 μεσα ακομα καλητερα. μετα, οταν περασει ο καιρος (2-3 μηνες) και εχω πιασει το νοημα, μπορει να περασω και το δικο μου προσεχτηκα και χωρης λαλακιες.. ειμαι σωστος;
Roberto έγραψε:Οκ το επιασα το θεμα. θα παω αυριο να παρω ενα κινιτο, με 20-30Ε εγχρωμο, με ραδιο, χωρις καμερα, και μπολικη μπαταρια. αμα εχει και και mp3 μεσα ακομα καλητερα. μετα, οταν περασει ο καιρος (2-3 μηνες) και εχω πιασει το νοημα, μπορει να περασω και το δικο μου προσεχτηκα και χωρης λαλακιες. ειμαι σωστος;
Μετά από διακοπή της αναβολής μου, παρουσιάζομαι Φλεβάρη (άγνωστο ακόμη που). Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως προγραμματιστής και είμαι έταιρος σε ΕΕ. Όπως καταλαβαίνεται η χρησιμοποίηση κινητού τηλεφώνου κρίνεται άκρως απαραίτητη, ιδιαίτερα τον πρώτο καιρό που θ' απέχω από τα καθήκοντα και την εταιρία μου.
Οι πληροφορίες που έχω από διαφόρους είναι πολλές και διαφορετικές. Από άλλους ακούω πως υπάρχει σωματικός έλεγχος κατά την παρουσίαση στο στρατόπεδο, άρα δε μπορείς να έχεις το κινητό πάνω σου. Από άλλος μαθαίνω πως μπορείς να το έχεις στο σακίδιο που θα κρατάς μαζί σου...
Τελικά τι απ' όλα ισχύει; Μπορώ να το έχω πάνω μου ή θα με ψάξουν και θα το βρούν; Εναλλακτικά, μπορεί κάποιος να μου το "περάσει" κατά το 1ο επισκεπτήριο;