ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
SALOMON
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Δημοσίευση από SALOMON »

Γεια χαρα παιδια μπαινω αρτα υγειονομικο 9/2/09 Δεν εχω καμια σχεσει με την ιατρικη ομως... Εγω εχω τελειωση ζαχαροπλαστικη αρτοποιια ! Ξερει κανεις αν Μπορει κατσω εκει η αν θα με κανουν μεταθεση αλλου επειδη δεν ειμαι γιατρος; Και αν ναι τη μπορει να παιξει; Ευχαριστο !
Anonymous

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Δημοσίευση από Anonymous »

Στο ΚΕΥΓ ξέρει κανείς Να μπορεί να κρατήσει κάποιος φορητό υπολογιστή (πολύ μικρό) και ιντερνετ της cosmote; Για να μην χάνουμε επαφή με τις δουλειές μας (κάνω ιατρική έρευνα και θα πάει πολύ πισω η δουλεία αν δεν έχω εμαιλ και ιντερνετ-pubmed. Κάτι άλλο, για Κρήτη υγειονομικό μετάθεση παίζει μετα;

spiros
Στρατιώτης
Στρατιώτης

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Δημοσίευση από spiros »

Έχω καταθέσει τα χαρτιά μου στο κέντρο εκπαίδευσης στην άρτα για 6μηνη θητεία. Κάποιος μου είπε ότι δε θα κάνω το καθιερωμένο 8 εβδομάδες αλλά λιγότερο λόγω μειωμένης θητείας. ΄Ισχύει αυτό και αν ναι πόσο καιρό θα κάτσω άρτα;
rocker
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Δημοσίευση από rocker »

Χαίρετε

στο υγειονομικό είναι ευκολότερη η θητεία; Γενικά, σε ποιο σώμα είναι ευκολότερη η θητεία;(μεγαλύτερη πιθανότητα μετάθεσης στην Αθήνα, λιγότερες αγγαρείες, σκοπιές, κτλ)

thanks!
rocker
Στρατιώτης
Στρατιώτης

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Δημοσίευση από rocker »

χρηστος έγραψε: Ρε παιδια ειμαι υγειονομικο στιν αρτα για 10/2... Υπαρχει περιπτωση να με αλλαξουν απο υγειονομικο και να με στειλουν αλλου;Εικόναγνωριζετε τπτ σχετικα με αλλαγες; Ευχαριστω πολυ...

θέλεις να φύγεις από το υγειονομικό, για ποιο λόγο αν επιτρέπεται; Μιας και υποτίθεται είναι από τα πιο χαλαρά σώματα στο στρατό
Anonymous

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

καλησπερα σας. Σημερα μου ειρθε το χαρτι του στρατου υγειονομικο αρτα.18-05-09 πρεπει να παρουσιαστο. Μπορειτε να μου πιτε τι ακριβως παιζεται εκει; Αν θελω να φυγω απο εκει τι πρεπει να κανω; Ακωμη, δεν εχω σπουδαση τπτ ιατρικα και επεισης θελω ε. Δ. Να μπω.

Άβαταρ μέλους
-erased-
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Δημοσίευση από -erased- »

Γιώργος έγραψε: καλησπερα σας. Σημερα μου ειρθε το χαρτι του στρατου υγειονομικο αρτα.18-05-09 πρεπει να παρουσιαστο. Μπορειτε να μου πιτε τι ακριβως παιζεται εκει; Αν θελω να φυγω απο εκει τι πρεπει να κανω; Ακωμη, δεν εχω σπουδαση τπτ ιατρικα και επεισης θελω ε. Δ. Να μπω.

Ο μόνος τρόπος για να φύγεις απο εκεί όπως λες πριν παρουσιαστείς είναι με βίσμα. Ειδικές Δυνάμεις μπορείς ακόμα να πας, δήλωσέ το όταν σου ζητηθεί και θα περάσεις τα σχετικά τεστ. Τέλος, εννοείται πως δεν παίζει ρόλο το τι σπούδασες γιατί ως γνωστόν: "Εις τον στρατό Καραμάνο παιδί μου δεν γίνονται διακρίσεις! Και επιστήμων να είσαι,σκατά θα καθαρίσεις! " καθώς και "Εκεί που σταματάει η λογική, ξεκινάει ο στρατός" ΕικόναΕικόνα Καλή θητεία...
Every soldier has two families.Those you raise,and those you raise hell with.
Anonymous

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Λοιπον χαιρετω
μπαινω στρατο 3 η 10 αυγουστου
ειμαι πτυχιουχος ΤΕΙ ιατρικων εργαστηριων
ολοι μου λενε κατα πασα πιθανοτητα παω αρτα
παιζει σηματνικο ρολο το πτυχιο;
δηλαδη κατα μεγαλο ποσοστο να περιμενω για αρτα
η να κραταω επιφυλαξεισ
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 22

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Δημοσίευση από yandr »

, έγραψε:Λοιπον χαιρετω
μπαινω στρατο 3 η 10 αυγουστου
ειμαι πτυχιουχος ΤΕΙ ιατρικων εργαστηριων
ολοι μου λενε κατα πασα πιθανοτητα παω αρτα
παιζει σηματνικο ρολο το πτυχιο;
δηλαδη κατα μεγαλο ποσοστο να περιμενω για αρτα
η να κραταω επιφυλαξεισ

Να υπολογίζεις περισσότερο στην τύχη και κυρίως στο βύσμα.

Υπάρχουν αρκετές εκατοντάδες γιατροί που μπαίνουν σε κάθε ΕΣΣΟ.
Anonymous

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Να σας Ρωτησω Κατι ρε παλλικαρια. Εχω ακουσει οτι ειδικα στο κεντρο δεν σε αφηνουν να εχεις κινιτο με καμερα. Και στην Αρτα ισχθει αυτο; Δηλαδη θα μας ελενξουν και τα κινιτα;
Anonymous

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Γιώργος έγραψε:καλησπερα σας. Σημερα μου ειρθε το χαρτι του στρατου υγειονομικο αρτα.18-05-09 πρεπει να παρουσιαστο. Μπορειτε να μου πιτε τι ακριβως παιζεται εκει; Αν θελω να φυγω απο εκει τι πρεπει να κανω; Ακωμη, δεν εχω σπουδαση τπτ ιατρικα και επεισης θελω ε. Δ. Να μπω.

Και εγω φιλε μ Γιωργο 18 μαιοθ 8α μπο μαζι σου ελπιζω να τα περασουμε καλα στιν Αρτα... Εικόνα
takamine216
Στρατιώτης
Στρατιώτης

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Δημοσίευση από takamine216 »

Καλησπέρα παίδες! Παρουσιάζομαι 18/5 στο ΚΕΥΓ. Απ' ό, τι κατάλαβα μάλλον για ψυχολόγο θα με πάρουν, μιας και έχω τελειώσει με τα μαθήματα της σχολής απ'το Φλεβάρη που έκοψα και την αναβολή! Το κακό είναι πως η ορκομωσία για το πτυχίο θα γίνει στις 29/5, όσο δηλαδή θα είμαι μέσα στο ΚΕΝ, οπότε αν δεν παρευρεθώ πρέπει να παραλάβω πτυχίο κατά το Νοέμβρη! Τί γίνεται στην περίπτωσή μου; Μπορώ να πάρω άδεια πριν ορκιστούμε στο ΚΕΝ, για την ορκομωσία της σχολής; Προς το παρόν έχω μια βεβαίωση/αναλυτική που επιβεβαιώνει πως ολοκλήρωσα τις σπουδές μου. Αυτό αντικαθιστά το πτυχίο καθαυτό; Χάνω την ειδικότητα του ψυχολόγου;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειαι!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 22

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Δημοσίευση από yandr »

Το πτυχίο μπορεί να το παραλάβουν συγγενείς σου με εξουσιοδότηση, για να μην πω οποιοσήποτε άλλος με την ταυτότητά σου.
takamine216
Στρατιώτης
Στρατιώτης

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Δημοσίευση από takamine216 »

yandr έγραψε:Το πτυχίο μπορεί να το παραλάβουν συγγενείς σου με εξουσιοδότηση, για να μην πω οποιοσήποτε άλλος με την ταυτότητά σου.

Ρώτησα στη σχολή και μου είπαν πως εφόσον δεν θα έχω ορκιστεί δε γίνεται να παραλάβω πτυχίο, ούτε εγώ ουτε κάποιος δικός μου, και πρέπει να πάω να ορκιστώ με αυτούς που θα τελειώσουν το Νοέμβρη. Αυτό είναι λογικό. Το θέμα είναι, αν με την παρούσα βεβαίωση (που δεν αντικαθιστά το πτυχίο, δείχνει όμως πως έχω τελειώσει ουσιαστικά απ' το Φλεβάρη τη σχολή μου) μπορώ να πάρω την ειδικότητα του ψυχολόγου!
fotios_md
Πολίτης
Πολίτης

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Δημοσίευση από fotios_md »

Αντε συναδελφοι και καλη μας θυτεια...

5 και σημερα...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης