Γενικές πληροφορίες για Ειδικές Δυνάμεις
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
Ωραία λοιπόν, εγώ πλέον σταματάω κάθε μου post από την στιγμή που δεν είμαι στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων διότι σε αυτό το φόρουμ πρέπει να μιλάνε μόνο τα υπάρχοντα στέλέχη διότι μόνο αυτά ξέρουν... ΥΓ: Δεν ήρθα σε κόντρα όπως λες andy μου, απλά είπα ό, τι ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ό, τι θέλει
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
andybgr έγραψε:... Ξέρεις είναι καλο να υπάρχει ελευθερία ώστε να εκφράζει ο καθένας μας τη γνώμη του, αλλά δεν μπορείς να έρχεσε σε κόντρα με κάποιον που είναι ήδη μέσα και ξέρει πως έχουν τα πράγματα...
Δεν υπάρχει λόγος εκνευρισμού παιδιά, ιδιαίτερα μεταξύ ανώτερων αξιωματικών. Μία παρέα είμαστε όλοι...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
andy πάντως είσαι ολίγον τι υπερβολικός. Πολλοί μα πάρα πολλοί άνθρωποι -σχεδόν όλοι- έχουνε κάνει κάτι στην ζωή τους το οποίο για να το καταφέρουνε κοπίασαν.
Δηλαδή κάποιος που πήρε ένα πτυχίο, ένα μετάλλιο σε αγώνισμα, μια οποιαδήποτε διάκριση, θα πρέπει να λέει μην διανοηθείτε να το αγγίξετε γιατί εγώ γι'αυτό έχω φτύσει αίμα. Σαφώς βέβαια είναι δικαίωμά του και να το κάνει, αλλά για μένα τουλάχιστον, το να φορέσει κάποιος τον μπερέ, ούτε σου κλέβει την προσπάθεια που έκανες για να τον πάρεις, ούτε σε μειώνει.
Δηλαδή κάποιος που πήρε ένα πτυχίο, ένα μετάλλιο σε αγώνισμα, μια οποιαδήποτε διάκριση, θα πρέπει να λέει μην διανοηθείτε να το αγγίξετε γιατί εγώ γι'αυτό έχω φτύσει αίμα. Σαφώς βέβαια είναι δικαίωμά του και να το κάνει, αλλά για μένα τουλάχιστον, το να φορέσει κάποιος τον μπερέ, ούτε σου κλέβει την προσπάθεια που έκανες για να τον πάρεις, ούτε σε μειώνει.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Βρε παιδια μαζευτειτε! Ημαρτον! Ε δεν ειναι δα και να και να νομιζουμε οτι επειδη φορεσαμε τον πρασινο μπερε πιασαμε και τον παπα απο τα @@...
Και φυσικα ΔΕΝ γιναμε ουτε Ραμπο ουτε υπερανθρωποι
Δεν θα πουμε σε οποιον θελει να εκφρασει μια αποψη να το βουλωνει απλα και μονο γιατι αυτος "δεν ειναι μεσα". Ειδικα οταν την αποψη αυτη την εκφραζει με σεβασμο και λαχταρα για να βιωσει την εμπειρια. (και ι illy απο οτι εχω δει ως τωρα εχει δειξει και τα δυο).
Φιλε andy νομιζω (νομιζω λεω
) πως υπερβαλεις λιγο
Τωρα για τις αποψεις του λοχια τι να πω!
Ας μην τις σχολιασω
Και φυσικα ΔΕΝ γιναμε ουτε Ραμπο ουτε υπερανθρωποι

Δεν θα πουμε σε οποιον θελει να εκφρασει μια αποψη να το βουλωνει απλα και μονο γιατι αυτος "δεν ειναι μεσα". Ειδικα οταν την αποψη αυτη την εκφραζει με σεβασμο και λαχταρα για να βιωσει την εμπειρια. (και ι illy απο οτι εχω δει ως τωρα εχει δειξει και τα δυο).
Φιλε andy νομιζω (νομιζω λεω

Τωρα για τις αποψεις του λοχια τι να πω!
Ας μην τις σχολιασω

"... του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Γεια σε ολλους ειμαι 17 χρονων Και αν και εχω μεγαλη πορωση με τον στρατο θα ηθελα να ρωτησω Κατι , Περασα πριν 1 εβδομαδα περιοδευων και δηλωσα ειδικες δυναμεις Καταδρομεας , θα ηθελα Να ρωτησω Η θητεία ειναι 9 η 12 μηνες; Και για να μινω μονιμος τι πρεπει να κανω; Παιδια περιμενω ανταποκριση Ναστε καλα 

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 4
Η θητεια προς το παρον ειναι 12μηνη. Για να γινεις μονιμος πρεπει να περιμενεις την επομενη προκυρηξη για εποπ και να συμμετασχεις
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Γεια σας
Άκουσα οτι ισχύει αυτό... (θέλω να μου πείτε αν όντος ισχύει)
Μέσο της Θητείας αν πας Ειδικές Δυνάμεις μπορείς να δηλώσεις μόνιμος λιγούς
Μήνες πριν απολυθείς.
Μήνες πριν απολυθείς.
Dimitris έγραψε: Γεια σας
Μήνες πριν απολυθείς.
Για δισεκατομμυριοστή φορά ΔΕΝ ισχύει.
Αυτο που λες φιλε δημητρη γινετε μονο στην περιπτωση νομιζω που ενω κανεις την θητεια σου ταυτοχρονα εχει βγει προκυρηξη εποπ. Τοτε πας κανεις τα χαρτια σου και εχεις περισσοτερα μορια για να μπεις. Αυτο ξερω εγω.
Πολύ σωστα τα λες βατραχε!
Παιδια γνωριζει κανεις στο πεδιο βολης ποσα μετρα ειναι ο στοχος απο σενα;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Γεια σου βατραχε!BATRAXOS έγραψε:Παιδια γνωριζει κανεις στο πεδιο βολης ποσα μετρα ειναι ο στοχος απο σενα;
Εξαρταται για τι βολη μιλας!
Πιστολι ας πουμε;15 και 25 μετρα
Τυφεκιο;(που προφανως σε αυτο αναφερεσαι)
Συνηθως απο το σημειο που κανεις την βολη υπαρχουν 4 "αναχωματα"
Στα 100,200.300 και 400 μετρα.
Ελπιζω να αε καλυψα!

"... του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Καλησπερα σας, οταν περασα περιοδευων, δηλωσα ειδικες δυναμεις (πεζοναυτης) αλλα απο οσο ξερω τωρα δεν ειναι ε. Δ. Αυτο το σωμα. Υπαρχει περιπτωση να μην με παρουν ε. Δ.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
'Ηθελα να ρωτήσω αν θα γίνουν οι ειδικές δυναμείς μόνο για μόνιμους! Εχω ακούσει οτι σιγα σιγα θα γίνουν οι αλεξιπτωτιστές και στην συνέχεια λοκ και αμφιβιοι μεσα στον επόμενο χρόνο! Συγνώμη αν εχει ξαναγίνει αυτη η ερώτηση και απαντηθεί ξανα! Θελω πολυ να παω λοκ αλλα φοβαμαι μηπως δεν προλαβω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης