Μάλλον για τον εαυτό σου μιλάς γιατί σε θυμάμαι εδώ και κάποια χρόνια όλο εδώ μέσα ήσουν. Προφανώς αν δεν τα καταφέρνεις από άποψη οικονομική και γενικά και από οποιαδήποτε άποψη καλό είναι να βρεις κάτι καλύτερο για εσένα και να μην βασανίζεσαι τσάμπα οπότε το καταλαβαίνω απόλυτα. Όπως καταλαβαίνω και ότι αρκετοί/ες μπήκαν μόνο για να βολευτούν και να πάνε σε γραφεία και μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει. Χαίρω πολύ. Πείτε μου κάτι καινούριο. Εγώ απλώς σας λέω ότι γενικά αυτοί που μπαίνουν για βόλεψη απλά μάλλον θα είναι βάρος για άλλους που μπαίνουν με όρεξη για την δουλειά αυτή. Όπως και να έχει στην Αθήνα αστυνομικός χωρίς δικό του σπίτι, δύσκολα τα πράγματα είτε θέλει την δουλειά είτε θέλει να βολευτεί, αυτά τα ξέρουμε.Straw έγραψε: Κυρ Μαρ 22, 2026 4:31 pmΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Μαρ 21, 2026 10:41 amΕίναι λες και μιλάω με νήπιο ειλικρινά. Θα προσπαθήσω να στο κάνω όσο πιο λιανα γίνεται. Σου λέω οι γκόμενες πού μπαίνουν κατά κύριο λόγω και οι υπόλοιποι με το άχρηστο πτυχίο από το 21 μέχρι σήμερα δεν το γουστάρουν το επάγγελμα μπαίνουν μόνο για να βουλευτούν κάθε 26 του μηνός να μπαίνει ο μισθός και να πηγαίνουν ταξιδακια με την γκόμενα ή τον γκόμενο. Αυτοί πχ δεν αποδίδουν καλά και προφανώς δεν γουστάρουν το σώμα αλλά είναι μέσα στο σώμα. Το κατάλαβες τώρα????
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Καλά εμένα προσωπικά δεν ξέρω κατά πόσο με θυμάσαι χρόνια γιατί μπαίνω στο φόρουμ ούτε ένα 6 μήνες αλλά τεσπαΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Μαρ 22, 2026 6:09 pmΜάλλον για τον εαυτό σου μιλάς γιατί σε θυμάμαι εδώ και κάποια χρόνια όλο εδώ μέσα ήσουν. Προφανώς αν δεν τα καταφέρνεις από άποψη οικονομική και γενικά και από οποιαδήποτε άποψη καλό είναι να βρεις κάτι καλύτερο για εσένα και να μην βασανίζεσαι τσάμπα οπότε το καταλαβαίνω απόλυτα. Όπως καταλαβαίνω και ότι αρκετοί/ες μπήκαν μόνο για να βολευτούν και να πάνε σε γραφεία και μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει. Χαίρω πολύ. Πείτε μου κάτι καινούριο. Εγώ απλώς σας λέω ότι γενικά αυτοί που μπαίνουν για βόλεψη απλά μάλλον θα είναι βάρος για άλλους που μπαίνουν με όρεξη για την δουλειά αυτή. Όπως και να έχει στην Αθήνα αστυνομικός χωρίς δικό του σπίτι, δύσκολα τα πράγματα είτε θέλει την δουλειά είτε θέλει να βολευτεί, αυτά τα ξέρουμε.Straw έγραψε: Κυρ Μαρ 22, 2026 4:31 pmΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Μαρ 21, 2026 10:41 am
Είναι λες και μιλάω με νήπιο ειλικρινά. Θα προσπαθήσω να στο κάνω όσο πιο λιανα γίνεται. Σου λέω οι γκόμενες πού μπαίνουν κατά κύριο λόγω και οι υπόλοιποι με το άχρηστο πτυχίο από το 21 μέχρι σήμερα δεν το γουστάρουν το επάγγελμα μπαίνουν μόνο για να βουλευτούν κάθε 26 του μηνός να μπαίνει ο μισθός και να πηγαίνουν ταξιδακια με την γκόμενα ή τον γκόμενο. Αυτοί πχ δεν αποδίδουν καλά και προφανώς δεν γουστάρουν το σώμα αλλά είναι μέσα στο σώμα. Το κατάλαβες τώρα????
-
Επισκέπτης
Καλημέρα παίδες. Από τι έμαθα μόλις ολοκληρώσουν την εκπαίδευση οι ειδικοί φρουροί το στρατόπεδο στην Τρίπολη θα ξαναγίνει κέντρο και θα βάζει πάλι σειρές στρατιωτών μέσα. Μέσα Μαίου θα αρχίσει πάλι οπότε συνοριοφυλακες ή ειδικοί φρουροί που προσληφθούν από εδώ και στο εξής θα πηγαίνουν Αμυγδαλέζα ή Κομοτηνή.
-
Επισκέπτης
Καλημέρα, νομίζω όλοι γνωρίζουν ο μισθός είναι χαμηλός για τα δεδομένα της πρωτεύουσας, και ότι λίγοι είναι αυτοί που το γουστάρουμε πραγματικά . Όμως σας παρακαλω δεν θα κερδίσουμε κάτι με αντιμαχιες, το συγκεκριμένο θέμα του φόρουμ είναι για να ενημερωνομαστε οι ενδιαφερόμενοι για πιθανή νέα προκήρυξη. Αν έχετε κάποιο νέο, κάποιο άρθρο, δηλώσεις του κ. Υπουργού σχετικά με νέες προσλήψεις ειδικών φρουρών παραθεστετο. Εξάλλου όσοι ειμαστε εδώ, θεωρώ πως αυτό είναι το άγχος και η αγωνία μας, κάποια μέρα κι ολας καλώς ή κακώς μπορεί να είμαστε και συνάδελφοι. Ας μπει ο καθένας για τον δικο του μοναδικό λόγο και μακάρι να είναι για το καλό το δικό του,της υπηρεσιας, της κοινωνίας και της πατρίδας μας....
-
Επισκέπτης
Υπάρχει ένα άρθρο, νομίζω το έβαλε κ κάποιος φίλος εδώ στο φόρουμ που μιλάει ο δήμαρχος της Τρίπολης και λέει ότι αναμένονται και άλλες σειρές αστυνομικών για εκπαίδευση. Για τους συνοριοφύλακες βλέπω ότι αργεί πολύ η κατάσταση , και αν δεν κάνω λάθος είναι και 700 άτομα, ακόμα δεν έχουν δώσει καν αθλήματα, δεν ξέρω και πόσους μήνες εκπαίδευση εχουν . Χωρίς να γνωρίζω κάτι, αν ισχύει ότι θα κλείσει η Τρίπολη , πάνε οι ελπίδες για φέτος, μάλλον οι 800 που λένε για το φθινόπωρο να είναι αυτοί που θα βγουν από την αστυφυλακων.
-
Επισκέπτης
Όχι έχει αποφασιστεί σου λέω θα λειτουργήσει ως κέντρο στρατού πάλι το συγκεκριμένο στρατόπεδο. Παιδιά θα πάρει άλλα 300 άτομα ίσως και 400 και γιατί δεν είναι καθαρά 600 άτομα αυτοί που μπήκαν τώρα. Ο προϋπολογισμός λέει 900 προσλήψεις ειδικών φρουρών για το 2026. Και θα πάνε στην Αμυγδαλέζα κατά πάσα πιθανότητα ή στην Κομοτηνή. Αυτά τα 800 άτομα πού περιμένετε δεν υπάρχουν. Θα εννοεί σύνολο μαζί με τους αστυφύλακες.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 23, 2026 11:05 am Υπάρχει ένα άρθρο, νομίζω το έβαλε κ κάποιος φίλος εδώ στο φόρουμ που μιλάει ο δήμαρχος της Τρίπολης και λέει ότι αναμένονται και άλλες σειρές αστυνομικών για εκπαίδευση. Για τους συνοριοφύλακες βλέπω ότι αργεί πολύ η κατάσταση , και αν δεν κάνω λάθος είναι και 700 άτομα, ακόμα δεν έχουν δώσει καν αθλήματα, δεν ξέρω και πόσους μήνες εκπαίδευση εχουν . Χωρίς να γνωρίζω κάτι, αν ισχύει ότι θα κλείσει η Τρίπολη , πάνε οι ελπίδες για φέτος, μάλλον οι 800 που λένε για το φθινόπωρο να είναι αυτοί που θα βγουν από την αστυφυλακων.
-
Επισκέπτης
Το ίδιο έργο γίνεται κάθε φορά. Ανοίγει προκήρυξη, δηλώνουν και μετά παίρνουν άτομα από επιλαχόντες. Λόγω παραιτήσεων κλπ. Δύο χρόνια αυτό γίνεται. Στους πίνακες του 2024, από 300 ειδικούς φρουρούς ξεκίνησε και στη συνέχεια έπαιρνε άτομα. Τουλάχιστον να καταθέσουμε τα χαρτιά μας και ότι μέλλει γενέσθαι. Κάθε χρόνο οι αναγκες είναι διαφορετικές.
-
Επισκέπτης
Εγώ που ήμουν στη πρώτη φουρνιά με τους 600 που ήταν Τρίπολη μας λέγανε τα παιδιά ότι είναι οι τελευταίες σειρές που πάνε σαν στρατιώτες και ότι θα κλείσει σα στρατόπεδο, αυτός που λέει ότι θα κλείσει δεν το πιστεύω γιατί υπάρχει και άρθρο του δήμαρχου που λέει ότι ία έρθουν κι άλλοι
-
Επισκέπτης
Ας βγει η προκυρηξη να κάνουμε τα χαρτιά μας και ας μας στείλουν κ Έβρο για εκπαίδευση
-
Arapis321
Μην λέμε κ ότι θέλουμε. Τρίπολη ή Αθήνα βολεύει την πλειοψηφία.
Εκτός αυτού, Τετάρτη, Παρασκευή κ σκ που θα είσαι εξοδουχος, τι θα κάνεις στην Έβρο;
Εκτός αυτού, Τετάρτη, Παρασκευή κ σκ που θα είσαι εξοδουχος, τι θα κάνεις στην Έβρο;
-
Επισκέπτης
Τα δεδομένα αλλάζουν όταν το είπε αυτό ο δήμαρχος δεν είχε παρθεί ακόμα αυτή η απόφαση. Στην ουσία το στρατόπεδο στην Τρίπολη από εδώ και στο εξής θα διατελέσει κέντρο προχωρημένης εκπαίδευσης δηλαδή μετά τα κέντρα οι στρατιώτες θα έρχονται εδώ για ΣΠΕΝ. Αυτό θα ξεκινήσει από τον Μάιο πού μας έρχεται θα το δείτε. Γιατί θέλετε τόσο πολύ Τρίπολη ρε μάγκες?Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 23, 2026 1:11 pm Εγώ που ήμουν στη πρώτη φουρνιά με τους 600 που ήταν Τρίπολη μας λέγανε τα παιδιά ότι είναι οι τελευταίες σειρές που πάνε σαν στρατιώτες και ότι θα κλείσει σα στρατόπεδο, αυτός που λέει ότι θα κλείσει δεν το πιστεύω γιατί υπάρχει και άρθρο του δήμαρχου που λέει ότι ία έρθουν κι άλλοι
Να φανταστώ για να γλιτώσετε Κομοτηνή... Αλλά τι να κάνουμε δυστυχώς άλλοι αποφασίζουν για εμάς
-
Επισκέπτης
Άσε ρε φίλε γιατί πόσα παιδιά που δεν είναι Αθήνα τι κάνουν το πσκ στην Τρίπολη; Το θέμα είναι να βγεί η προκήρυξη, μετά λίγο υπομονή θέλει
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Ρε μάγκες , εσείς που είστε Τρίπολη, τι βλέπετε, πάμε για νέα προκήρυξη;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες