Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
12 ος επιλαχών έχω ελπίδες?
Εξαρτάται σε ποιο νομό μιλάς, αν είσαι οδηγός ή μάχιμος, αν έχεις ισοβαθμίες και πολλά άλλα. Προφανώς και είσαι ψηλά αν όχι φέτος για του χρόνου παιδιά μη ξεχνάτε κάποιοι θα μπουν ΕΜΟΔΕ τώρα από τους επιλαχόντες και κάποιοι δεν θα υπογράψουν. Έχουμε πολύ δρόμο θέλει υπομονή !
Ο τελευταίος μπήκε με 6500 μόρια και είμαστε 12 επιλαχόντες με Ισοβαθμία 6000 μόρια. Είμαι μάχιμος εννοείταιΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 02, 2025 7:10 pm Εξαρτάται σε ποιο νομό μιλάς, αν είσαι οδηγός ή μάχιμος, αν έχεις ισοβαθμίες και πολλά άλλα. Προφανώς και είσαι ψηλά αν όχι φέτος για του χρόνου παιδιά μη ξεχνάτε κάποιοι θα μπουν ΕΜΟΔΕ τώρα από τους επιλαχόντες και κάποιοι δεν θα υπογράψουν. Έχουμε πολύ δρόμο θέλει υπομονή !
Εάν δεν φύγουν άτομα για ΕΜΟΔΕ ή δεν παραλάβουν καρτέλες είσαι δύσκολα. Ρεαλιστικά μιλώντας.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 02, 2025 8:27 pmΟ τελευταίος μπήκε με 6500 μόρια και είμαστε 12 επιλαχόντες με Ισοβαθμία 6000 μόρια. Είμαι μάχιμος εννοείταιΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 02, 2025 7:10 pm Εξαρτάται σε ποιο νομό μιλάς, αν είσαι οδηγός ή μάχιμος, αν έχεις ισοβαθμίες και πολλά άλλα. Προφανώς και είσαι ψηλά αν όχι φέτος για του χρόνου παιδιά μη ξεχνάτε κάποιοι θα μπουν ΕΜΟΔΕ τώρα από τους επιλαχόντες και κάποιοι δεν θα υπογράψουν. Έχουμε πολύ δρόμο θέλει υπομονή !
Μπορεί να είναι δύσκολα για φέτος μετά υπάρχουν ελπίδες αρκετές του χρόνου
Πως μπορει καποιος που συμμετειχε σε αυτη την προκηρυξη να εχει ελπιδες για του χρονου; Δε θα βγει νεα προκηρυξη του χρονου;
Αν βγει ΕΜΟΔΕ που θα τραβήξει άτομα από τους εποχικούς όσοι είναι επιλαχών στης πρώτες 10 θέσεις ειδικά σε περιοχές που έχει αρκετά άτομα θεωρώ πως έχουν πιθανότητες για φέτος... ! Να δούμε όμως τι θα γίνει μέχρι να υπογράψουν της συμβάσεις πόσοι θα πάνε πόσοι θα περάσουν τα ιατρικά κτλ... !
Νέα προκ εποχικών, και αν, θα υπάρξει μετά από 5 χρόνια, που θα τελειώσει η σύμβαση, αυτών που θα μπουν φέτος. Λέμε αν, γιατί θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό, οπότε μπορεί να αλλάξει και η πολιτκή απέναντι στους εποχικούς.fyro24 έγραψε: Τετ Απρ 02, 2025 11:51 pm Πως μπορει καποιος που συμμετειχε σε αυτη την προκηρυξη να εχει ελπιδες για του χρονου; Δε θα βγει νεα προκηρυξη του χρονου;
Και εγώ θα ρωτήσω, αν κάποιος, σε μία λίστα με 220 άτομα, που είναι περίπου, αυτή των Αθηνών, βρίσκεται κάπου στην μέση, έχει ελπίδες να μπει από του χρόνου ή πάει για πιο μετά; Υποθετικά μιλάμε, αφού δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με προσελεύσεις και ιατρικά-αθλήματα.
Καλημέρα σε όλους. Για να δώσουμε μια εικόνα για τους επιτυχόντες και τους επιλαχόντες θα πρέπει να σκεφτείτε ότι ανάλογα με τα άτομα που ζητούσανε σε κάθε κατηγορία της ΔΙΠΥ θα υπολογίζεται ότι «καλά» είναι το 10% των θέσεων σαν επιλαχόντες. Δηλαδή στα 100 άτομα οι πρώτοι 10 επιλαχόντες στα 80 οι πρώτοι 8 και ούτω καθεξής. Αυτό πάντα με επιφύλαξη, αλλά συνήθως, ένα 10% έχει τις περισσότερες πιθανότητες να μπει μέχρι και του χρόνου. Δεδομένου ότι θα βγάλει ΕΜΟΔΕ πάντοτε. Θα υπάρξουν κάποιοι που δεν θα υπογράψουν κάποιοι που θα μπουν και θα φύγουν αλλά μην υπολογίζεται μεγάλο αριθμό 2-3 με το ζόρι. Να κόψουν αθλήματα φέτος παααρα πολύ δύσκολο. Ιατρικά δεν κόβεσαι εύκολα έτσι και αλλιώς
Αυτό που λέω είναι θεωρητικό και δεν σημαίνει ότι θα γίνει ή δε θα γίνει ούτε θέλω να δώσω ελπίδες ψεύτικες σε κανέναν.
Καλή επιτυχία σε όλους μας !
Αυτό που λέω είναι θεωρητικό και δεν σημαίνει ότι θα γίνει ή δε θα γίνει ούτε θέλω να δώσω ελπίδες ψεύτικες σε κανέναν.
Καλή επιτυχία σε όλους μας !
Συμφωνώ απόλυτα κάπως έτσι γίνεται και λόγο εμοδε φέτος εκεί που είναι αρκετές οι θέσεις δηλαδή πάνω από 50 άτομα εκεί έχουν ελπίδες οι πρώτοι βαριά 20 οι μισοί οι 10 φέτος και οι υπόλοιποι σε βάθος 3 χρόνων. Για να έχουν ελπίδες οι επιλαχόντες με νούμερο μετά τον 25ο θα πρέπει να κάνει 5ετης τους ήδη υπάρχοντες εποχικούς να πάρει ξανά εμοδε του χρόνου και κάπως έτσι
Γενικότερα σε κάπως καλύτερη μοίρα είναι το 10% των επιλαχόντων σε θέσεις όπως προαναφέρθηκε πάνω, κυρίως σε ΔΙΠΥ με μεγάλο αριθμό επιτυχόντων (50 + άτομα)ord έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 2:15 pm Συμφωνώ απόλυτα κάπως έτσι γίνεται και λόγο εμοδε φέτος εκεί που είναι αρκετές οι θέσεις δηλαδή πάνω από 50 άτομα εκεί έχουν ελπίδες οι πρώτοι βαριά 20 οι μισοί οι 10 φέτος και οι υπόλοιποι σε βάθος 3 χρόνων. Για να έχουν ελπίδες οι επιλαχόντες με νούμερο μετά τον 25ο θα πρέπει να κάνει 5ετης τους ήδη υπάρχοντες εποχικούς να πάρει ξανά εμοδε του χρόνου και κάπως έτσι
Παιδια καλησπέρα, είμαι επιτυχών εποχικός ξέρετε αν παράλληλα με την πυροσβεστική σε αφήσουν να έχεις και δεύτερη νόμιμη ασχολία είτε επειχηρηςη είτε δουλειά;
Λίγο που ρώτησα μου είπαν είναι αν θα το επιτρέψει η πυροσβεστική, έχετε ακούσει τίποτα παρόμοιο εσεις;
Λίγο που ρώτησα μου είπαν είναι αν θα το επιτρέψει η πυροσβεστική, έχετε ακούσει τίποτα παρόμοιο εσεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες