Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 21, 2024 2:52 pm
Σκουπιδο-site είναι το armyvoice. Περιμένετε να ακούσετε επίσημα. Μέχρι τώρα δεν έχει ακουστεί ΤΊΠΟΤΑ για αλλαγές ηλικιακών ορίων. Σύνταξη στα 35 χρόνια υπηρεσίας ή όταν πας 60 χρονών. Αυτό είναι το μόνο που λέει. Ας περιμένουμε τσάμπα άγχος.
Καλή χρονιά με υγεία! Σε διαβεβαιώνω αδελφέ ότι ισχύει αυτό ήρθε επίσημο έγγραφο
Κλαη χρονια φιλε μου, εχει link για την πηγη;
Γιατι εγω δεν εχω δει κατι τετοιο μεχρι τωρα.
Παιδιά καλησπέρα χρονια πολλά, καλή χρονιά με υγεία έμειναν κάτι μέρες ώστε να μάθουμε για ακόμη μια φορά αν θα την βγάλουν η όχι τώρα το τι λένε τα σαΐτ μην το πολύ πιστεύεται ας δούμε τι θα πουν πρώτα και μετά να βγάλουμε συμπεράσματα
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 02, 2025 8:00 pm
Παιδιά καλησπέρα, μπήκε ο Ιανουάριος ακόμα τίποτα ας ελπίσουμε ότι δεν θα την βγάλουν καλοκαίρι και δεν θα μας καθυστερισουν πάλι και πάλι
Το οτι μπηκε Ιανουαριος δεν σημαινει κατι. Εξαλλου ειχαν πει τα σαιτ οτι αμα την βγαλουν θα ειναι ειτε προς το τελος αυτου του μηνα ειτε τον αλλον. Καλοκαιρι που λες αποκλειεται να παει γιατι πουθενα δεν το λενε οποτε μαλλον τωρα στις αρχες. Χωρις ομως επισημη ανακοινωση δεν γινεται τιποτα. Και αυτο ειναι που με ανυσηχει διοτι ολα τα σκεφτηκαν για το 25 εκτος απο προσληψεις προσωπικου. Απο την αλλη μιας και αναβαθμισαν την εφαρμογη αιτησεων (epop.army.gr) και γραφει 2025 ειμαι ψιλοαισιοδοξος. Το μονο που μενει ειναι να κανουμε λιγακι ακομα υπομονη για να δουμε αν θα μας κοροιδεψουν για ακομα μια φορα η οχι,
Μάγκες τον φάγαμε και φέτος να ξέρετε δεν το βλέπω να βγαίνει τον Φεβρουάριο που λένε δεν υπάρχει καν κάτι επίσημο αν ήταν να βγεί Φεβρουάριο θα το ξέραμε από ποιο νωρίς και επίσημα
Makis2001 έγραψε: Πέμ Ιαν 02, 2025 9:05 pm
Μάγκες τον φάγαμε και φέτος να ξέρετε δεν το βλέπω να βγαίνει τον Φεβρουάριο που λένε δεν υπάρχει καν κάτι επίσημο αν ήταν να βγεί Φεβρουάριο θα το ξέραμε από ποιο νωρίς και επίσημα
Μην προτρεχεις δεν κανει καλο. Τα σαιτ δεν γραφουν αυτο που λες εσυ αλλα οτι θα ΒΓΕΙ ειτε ΤΕΛΟΣ αυτου του ΜΗΝΑ ειτε τον αλλον. Ο μηνας εχει 2 και οχι 31. Αμα φτασει 31 και δεν εχει βγει τοτε θα μιλαμε για φλεβαρη. Μην βιαζεστε και καντε μια ερευνα πριν γραψετε το οτιδηποτε φιλικα παντα το λεω. Για να παει αργοτερα δεν υπαρχει καποια προβλεψη οποτε αναμενουμε φιλε μου Μακη
Ναι ρε εσείς όμως δεν γίνεται να το αναβάλουν αφού είπαν στο σαιτ ότι ξεμπέρδεψαν με το συνταξιοδοτικο οπότε δεν μείνει κάτι άλλο ώστε να μην πάρουν εποπ παιδια εχω ενα σορο φιλους εποπ οι παραιτησεις πανε η μια με μετα την αλλη δεν γινεται να μην βγαλουν εποπ ποιος θα παει στα πλοια; ποιος θα εξωπλησει της φρεγατες; για ρωτηστε ποσα παιδια μπηκαν φετος απο τις πανελαδηκες; πολυ λιγα ατομα ο αριθμος ηταν για γελια. γιαυτο και γω θελω να πιστευω οτι θα την βγαλουν
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 02, 2025 10:01 pm
Το θέμα είναι το όριο ηλικίας να μην πέσει !
Τι να το κανεις ρε συ αδερφε το οριο ηλικιας οταν δεν υπαρχει ακομα επισημη απαντηση αν θα ξαναπαρουν η οχι δεν εχει νοημα να συζηταμε για τοσο συγκεκριμενα θεματα αν δεν μας πουν τι στο ***** θα γινει. Σορρυ που το γραφω αυτο αλλα εχω αδικο;
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 02, 2025 9:55 pm
Ναι ρε εσείς όμως δεν γίνεται να το αναβάλουν αφού είπαν στο σαιτ ότι ξεμπέρδεψαν με το συνταξιοδοτικο οπότε δεν μείνει κάτι άλλο ώστε να μην πάρουν εποπ παιδια εχω ενα σορο φιλους εποπ οι παραιτησεις πανε η μια με μετα την αλλη δεν γινεται να μην βγαλουν εποπ ποιος θα παει στα πλοια; Ποιος θα εξωπλησει της φρεγατες; Για ρωτηστε ποσα παιδια μπηκαν φετος απο τις πανελαδηκες; Πολυ λιγα ατομα ο αριθμος ηταν για γελια. Γιαυτο και γω θελω να πιστευω οτι θα την βγαλουν
ΜΑΖΙ ΣΟΥ σε αυτα που λες με τα χιλια αλλα δεν ειπε κανεις οτι δεν θα ξαναβγει. Εγραψα παραπανω ποτε εχουν σκοπο να την βγαλουν συμφωνα με τα σαιτ παντα γιατι ενημερωση επισημη ακομα δεν υπαρχει. Ας ελπισουμε να ξυπνησουν και να μας που κατι αλλικως την εχουμε βαμμενη ολοι
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 02, 2025 9:55 pm
Ναι ρε εσείς όμως δεν γίνεται να το αναβάλουν αφού είπαν στο σαιτ ότι ξεμπέρδεψαν με το συνταξιοδοτικο οπότε δεν μείνει κάτι άλλο ώστε να μην πάρουν εποπ παιδια εχω ενα σορο φιλους εποπ οι παραιτησεις πανε η μια με μετα την αλλη δεν γινεται να μην βγαλουν εποπ ποιος θα παει στα πλοια; Ποιος θα εξωπλησει της φρεγατες; Για ρωτηστε ποσα παιδια μπηκαν φετος απο τις πανελαδηκες; Πολυ λιγα ατομα ο αριθμος ηταν για γελια. Γιαυτο και γω θελω να πιστευω οτι θα την βγαλουν
ΜΑΖΙ ΣΟΥ σε αυτα που λες με τα χιλια αλλα δεν ειπε κανεις οτι δεν θα ξαναβγει. Εγραψα παραπανω ποτε εχουν σκοπο να την βγαλουν συμφωνα με τα σαιτ παντα γιατι ενημερωση επισημη ακομα δεν υπαρχει. Ας ελπισουμε να ξυπνησουν και να μας που κατι αλλικως την εχουμε βαμμενη ολοι
Ζούμε στην Ελλάδα φίλε δυστυχώς μην περιμένεις άμεση ενημέρωση και γρήγορη, πάνε με το πάσο τους αστους εμείς έχουμε όλη την καλή διάθεση να περιμένουμε και να μπούμε αλλά να ξέρεις δεν έχω καλό προαίσθημα σε όλη αυτή την ιστορία