Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Χμμμμ πάντως μια γνωστή μου που ήταν ΟΠΠΙ και τωρα είναι σε ΑΤ οπλοφορεί κανονικά δεν ξέρω αν έχει εκπαιδευτεί όμως
Για πληροφορίες για την ΟΠΠΙ υπάρχει σχετικό άρθρο.
Το άρθρο λεει ότι οι ΟΠΠΙ θα τραβηχτούν στο Σώμα το ΕΦ δεν ξέρω όμως αν τους βάλει Δίας
Έχουν περάσει εκπαίδευση και παραπάνω από ότι πρέπει σκοποβολή, ελέγχους, κτλ,
Έχεις καμία πληροφορία εσύ αν τους οππι τους προορίζουν για Δίας;
Με το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και τις φασαρίες που θα γίνουν, ίσως να χρειαστούν οι ΟΠΠΙ, στο αντικείμενο για το οποίο προσελήφθησαν. Από εκεί και μετά, με την κινητικότητα και ο τροχονόμος θα γίνει ΔΙΑΣ!
Μαγκες μου για να ξερεται δεν υπαρχει περιπτωση η διας να γεμισει ουτε απο οππι ουτε απο αστυφυλακες σιγα μην φυγουν απο τις υπηρεσιες τους να πανε διας για αυτο πιστευω οτι το 25 θα βγαλει για εφ και θα τους αναγκασει για μια 5 ετια να μην μπορουν να μετακινηθουν
Λογικά, αν τα μέτρα που παρθούν, το 24, δεν αποδώσουν, για τον ένα ή άλλο λόγο, θα πάρουν την απόφαση, να αλλάξουν την πολιτική περί προσλήψεων και να πάρουν ΕΦ, το 25, με τον νέο προγραμματισμό, που θα γίνει τον επόμενο Σεπτέμβρη.
Μακάρι όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο. Αρκεί να πάρουν μια μεγάλη σειρά μπας και μπούμε ποτέ έστω και τελευταία στιγμή.
μεγαλη σειρα αποκλειεται αυτο ειναι αδυνατο οικονομικα... ΑΝ παρει θα ειναι 400 η 600 το πολυ! Ομως εδω που τα λεμε εγω πιστευω οτι εστω 400 θα τους παρει οχι ομως παραπανω δεν βγαινει απο λεφτα!
Μάγκες μου είχα γράψει και πριν λίγες μέρες μήνυμα ότι θα πάρει ΕΦ σε 2-3 μήνες και ότι το όριο ηλικίας δεν θα αλλάξει
Τις πληροφορίες τις είχα πάρει από άτομα που ξέρω στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη
Δυστυχώς όμως τα σχέδια άλλαξαν και γύρισαν όλα τούμπα
Οι κινήσεις που κάνει (να φέρει αστυνομικούς πίσω στο σώμα από την φύλαξη VIP και απο τις μεταθέσεις που είχαν πάρει) δείχνουν ότι δεν θα κάνει καμία προκήρυξη παρά μόνο για συνοριακούς φύλακες
Αυτό με τους VIP ήταν στα σχέδια αλλά δεν αρκούσε μόνο για να καλύψει τις κενές θέσεις και για αυτό είχα ενημερωθεί ότι θα έπαιρνε κάπου στα 1000 άτομα γιατί φέτος φεύγει μια από τις μεγαλύτερες σειρές της αστυνομίας
Τα υπόλοιπα μέτρα που σκέφτεται όμως είναι απόλυτα κατάλληλα για να καλύψει τις θέσεις
Φοβάμαι ότι δεν θα δούμε καμία προκήρυξη στο κοντινό διάστημα
Απογοήτευση και συγγνώμη για όσους έδωσα ελπίδες (και εγώ τις ιδιες είχα) αλλά είπα ότι γνώριζα και ακόμα αυτό κάνω
Τις πληροφορίες τις είχα πάρει από άτομα που ξέρω στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη
Δυστυχώς όμως τα σχέδια άλλαξαν και γύρισαν όλα τούμπα
Οι κινήσεις που κάνει (να φέρει αστυνομικούς πίσω στο σώμα από την φύλαξη VIP και απο τις μεταθέσεις που είχαν πάρει) δείχνουν ότι δεν θα κάνει καμία προκήρυξη παρά μόνο για συνοριακούς φύλακες
Αυτό με τους VIP ήταν στα σχέδια αλλά δεν αρκούσε μόνο για να καλύψει τις κενές θέσεις και για αυτό είχα ενημερωθεί ότι θα έπαιρνε κάπου στα 1000 άτομα γιατί φέτος φεύγει μια από τις μεγαλύτερες σειρές της αστυνομίας
Τα υπόλοιπα μέτρα που σκέφτεται όμως είναι απόλυτα κατάλληλα για να καλύψει τις θέσεις
Φοβάμαι ότι δεν θα δούμε καμία προκήρυξη στο κοντινό διάστημα
Απογοήτευση και συγγνώμη για όσους έδωσα ελπίδες (και εγώ τις ιδιες είχα) αλλά είπα ότι γνώριζα και ακόμα αυτό κάνω
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Γνωρίζεις τι θα γίνει με τα άτομα της ΟΠΠΙ;
Ο μονος τροπος να γινει λειτουργικη η αστυονομια ειναι να καταργησουν την vip φυλαξη και να επανελθουν ολοι οι αστυνομικοι στην αττικη που ειχαν φυγει μεταθεση αυτο το σχεδιο που εχει μπορει να καταφερει να φτιαξει καποια πραγματα προσωρινα αλλα μολις βγουμε στην συνταξη η σειρα που ειναι να βγει φετος του χρονου θα ανγκαστει να παρει 400 με 900 αστυνομικους
εμενα μου φενεται περιεργο που κανει δημοτικη αστυνομια και θα παρει 1200 ατομα που ειναι πολλα λεφτα ενω εχει τοσες ελλειψης στην αστυνομευση! Εγω στην θεση του θα επερνα ΕΦ η αν οχι θα χρεωνα του δημοτικους με οπλο και λιγο πιο καλη εκπαιδευση και ετσι θα αξιποιουσα τα χρηματα που χαλαω για τη δημοτικη. Οπως γινεται σε ολο τον πλανητη. Γιατι παντου υπαρχει ο θεσμος με διαφορα ονοματα ακομα κι αν δε λεγεται δημοτικη ΠΧ city police κτλMAJOR έγραψε: Σάβ Ιαν 13, 2024 1:06 pm Ο μονος τροπος να γινει λειτουργικη η αστυονομια ειναι να καταργησουν την vip φυλαξη και να επανελθουν ολοι οι αστυνομικοι στην αττικη που ειχαν φυγει μεταθεση αυτο το σχεδιο που εχει μπορει να καταφερει να φτιαξει καποια πραγματα προσωρινα αλλα μολις βγουμε στην συνταξη η σειρα που ειναι να βγει φετος του χρονου θα ανγκαστει να παρει 400 με 900 αστυνομικους
Μακάρι να πάρει έστω μια 400αρα-600αρα να κλείσει κάποιες τρύπες. Δεν πρόκειται να τού βγεί πάντως να κλείσει όλες τίς τρύπες με αυτά που κάνει θα φτιάξει λίγο το πράγμα αλλά και πάλι θα έχει τρελό θέμα ελλείψεων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες