Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Konn11

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Konn11 »

Πάντως τη Δευτέρα που έκανα εγώ ήταν 1.616. Αποκλειεται 12.345.
Καλό βράδυ
Karavanas911
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Karavanas911 »

Για το φίλο που ρώτησε είμαι σαν ΟΒΑ στο σώμα εφοδιασμού μεταφορών γι'αυτό και λέω για βυτιοφόρα που αφορούν την καθημερινότητα μας.
Καλή επιτυχία.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Οι αιτήσεις εχθές 1682.

Επειδή Πείνασα Ορκίστηκα Πάλι 😂
Επισκέπτης

Ρε παιδιά διαβάζω στο φορουμ παντου οτι αν δηλώσεις ιδια ειδικότητα με αυτη που υπηρετησες θα παρεις και μορια προυπηρεσίας, αυτο όμως δεν το γραφει πουθενα στο ΦΕΚ, Μονο για εργοδοτες απο το eΕΦΚΑ βλεπω να δινουν προυπηρεσία, μαλλον κατι μου ξεφεύγει, αν ξερει καποιος ας απαντησει.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 18, 2023 2:30 pm Ρε παιδιά διαβάζω στο φορουμ παντου οτι αν δηλώσεις ιδια ειδικότητα με αυτη που υπηρετησες θα παρεις και μορια προυπηρεσίας, αυτο όμως δεν το γραφει πουθενα στο ΦΕΚ, Μονο για εργοδοτες απο το eΕΦΚΑ βλεπω να δινουν προυπηρεσία, μαλλον κατι μου ξεφεύγει, αν ξερει καποιος ας απαντησει.
Πήγαινε στο ΦΕΚ της προκήρυξης, για στρατό ξηράς, στις τελευταίες σελίδες, εκεί που λέει 'κριτήρια επιλογής', στο β, που είναι η μοριοδότηση της προυπηρεσίας. Εκεί το γράφει. Στο δικό μου ΦΕΚ, στο pdf, είναι η σελίδα 75.
Επισκέπτης

Ναι ναι το ειδα φίλε μου ευχαριστώ παρα πολύ πάντως για την απάντηση. Επισης κατι ακομη γιατι δεν το γραφει και η στρατολογια 2 μερες δε σηκωνει κανενας τηλεφωνο (Απιστευτο και ομως ναι!). Για όσους δουλέυουνε η έχουν καταστήματα ή επιχειρήσεις στο όνομα τους η είναι σε προγραμματα του ΟΑΕΔ για ανεργους κτλπ. Θα πρέιπει να βγούνε η πανε δίνουν Αθληματα κτλπ.(Εννοειται αφου είναι μεσα στη λίστα) και αν περάσουν απο τις εξετάσεις τοτε σταματάνε προγράμματα, δουλειές η ότι αλλο είναι και μέχρι πότε πρεπει να γίνει αυτό (Δηλαδή εως να βγούνε οι τελικές λίστες παράδειγμα η εως να βγει ενημέρωση για ημερομηνια καταταξης). Ευχαριστώ
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 18, 2023 7:27 pm Ναι ναι το ειδα φίλε μου ευχαριστώ παρα πολύ πάντως για την απάντηση. Επισης κατι ακομη γιατι δεν το γραφει και η στρατολογια 2 μερες δε σηκωνει κανενας τηλεφωνο (Απιστευτο και ομως ναι!). Για όσους δουλέυουνε η έχουν καταστήματα ή επιχειρήσεις στο όνομα τους η είναι σε προγραμματα του ΟΑΕΔ για ανεργους κτλπ. Θα πρέιπει να βγούνε η πανε δίνουν Αθληματα κτλπ.(Εννοειται αφου είναι μεσα στη λίστα) και αν περάσουν απο τις εξετάσεις τοτε σταματάνε προγράμματα, δουλειές η ότι αλλο είναι και μέχρι πότε πρεπει να γίνει αυτό (Δηλαδή εως να βγούνε οι τελικές λίστες παράδειγμα η εως να βγει ενημέρωση για ημερομηνια καταταξης). Ευχαριστώ
Καλό θα ήταν να το ρωτήσεις. Εκτός από την στρατολογία, δίνει η εφαρμιγή, που κάνουμε αίτηση, τηλέφωνα για τυχόν απορίες. Δοκίμασε και εκεί. Αύγουστο έχουμε, λογικό να μην δίνουν σημασία. Μετά απορούμε γιατί έχουν γίνει λίγες αιτήσεις!
Conkr

Δημοσίευση από Conkr »

Καλησπέρα!
Θέλω να ρωτήσω το εξής:
Εγώ υπηρέτησα ως ι2 την θητεία μου επειδή είχα σκολίωση τότε, μπορώ να δηλώσω μια ειδικότητα που είναι αποκλειστικά ι1 ή πρέπει ι1-ι2;
Eirini_k
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Eirini_k »

Conkr έγραψε: Σάβ Αύγ 19, 2023 12:45 am Καλησπέρα!
Θέλω να ρωτήσω το εξής:
Εγώ υπηρέτησα ως ι2 την θητεία μου επειδή είχα σκολίωση τότε, μπορώ να δηλώσω μια ειδικότητα που είναι αποκλειστικά ι1 ή πρέπει ι1-ι2;
μπορεις και ι1
Conkr

Δημοσίευση από Conkr »

Eirini_k έγραψε: Σάβ Αύγ 19, 2023 12:47 am
Θέλω να ρωτήσω το εξής:
μπορεις και ι1
Δεν υπάρχει κάποια περίπτωση να κριθώ ακατάλληλος στην αίτηση επειδή δηλώσα μια ειδικότητα ι1;

Σας ευχαριστώ!
Dimitriskats
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Dimitriskats »

Παιδιά έχουμε τίποτα γνωστό από ημερομηνίες ;
Eirini_k
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Eirini_k »

Conkr έγραψε: Σάβ Αύγ 19, 2023 1:15 am
Eirini_k έγραψε: Σάβ Αύγ 19, 2023 12:47 am
Θέλω να ρωτήσω το εξής:
μπορεις και ι1
Δεν υπάρχει κάποια περίπτωση να κριθώ ακατάλληλος στην αίτηση επειδή δηλώσα μια ειδικότητα ι1;

Σας ευχαριστώ!
αμα ειναι να σου πει και καποιος αλλος για σιγουρια μην σε παρω στον λαιμο μου
Επισκέπτης

Λέτε να πάρει παράταση όπως πέρυσι που δεν είχαν γίνει πολλές αιτήσεις?
Vasilis777
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Vasilis777 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 19, 2023 11:07 am Λέτε να πάρει παράταση όπως πέρυσι που δεν είχαν γίνει πολλές αιτήσεις;
Όχι γιατί η διαδικασία θα πάει πολύ πίσω.
Επισκέπτης

Το ότι θα πάει πολύ πίσω όντως ισχύει αλλά προς το παρόν δεν καλύπτονται καν οι θέσεις για παράδειγμα στο ναυτικό και ούτε ο τριπλάσιος αριθμός που καλούν στις πκε και δεν νομίζω να αυξηθούν οι αιτήσεις πολύ μεχρι 31/8
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες