Σημείωμα κατάταξης (2019)

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΒΒ

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από ΒΒ »

Ανεξάρτητα από το πότε θα μπείτε όλοι την ίδια μέρα ορκιζεστε
ΒΒ

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από ΒΒ »

3 εβδομάδες το πολύ διαρκεί
Κωστας

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Κωστας »

Αδερφε και εγω για 572 θα μας κρατησουν εκει ; Η θα μας πανε αλλου 18\10 παρουσιαζομε εγω εσυ
kostas

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από kostas »

Παιδια εχει παρει κανενας για δ εσσο το χαρτι η ακομα;
chriskar
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από chriskar »

Προσωπικά δεν το εχω λάβει ακομα
Άβαταρ μέλους
DuskLord
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από DuskLord »

Μετά από τηλεφώνημα από το αστυνομικό τμήμα πήγα και έλαβα το χαρτί. Είδα πως με έχουν και ΥΕΑ.
chargian

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από chargian »

Εμένα μέχρι προχθές στο https://katataxi.army.gr Κάτω από την ημερομηνία παρουσίασης και την τοποθεσία είχε και μονάδα τοποθέτησης. Όταν ξαναμπήκα όμως δεν υπήρχε πλέον και δεν γράφει τίποτα παρά μόνο την τοποθεσία παρουσίασης. Έγινε σε κανέναν το ίδιο;
Νικος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Νικος »

Παιδιά καλησπέρα σας. Παρουσιάζομαι στις 11/10 στην Μύρινα και με έχουν κατατάξει στο σώμα εφοδιασμού μεταφορών. Και στο army δεν είχε την μονάδα τοποθέτησης. Μπορεί να μου πει κάποιος για το σώμα και που υπάρχει περίπτωση να πάω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλή θητεία να έχουμε!

nickkk07
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από nickkk07 »

Ισχύει ότι η ορκομωσία αυτή της ΕΣΣΟ θα γίνει στις 25/10 (μία εβδομάδα μετά την δηλαδή και την εισαγωγή των τελευταίων) ;
Άγγελος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Άγγελος »

Που το είδες εσυ ότι η ορκομωσία είναι 25/10;
nickkk07
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από nickkk07 »

Το έχουν αναφέρει 1-2 άτομα σε ένα άλλο φόρουμ ότι μπορεί να είναι τότε.
Andreas2

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Andreas2 »

Παιδιά γειά σας... είμαι 18 είχα κάνει τα χαρτιά για εθελοντής αλλά τλκ δώσανε προτεραιότητα στους αναβολικές... εμένα όμως μου ήρθε e-mail στις 11 Σεπτεμβρίου ότι η δ εσσο 2019 με την οποία είμαι υπόχρεος θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο... αλλά στην πύλη στρατολογίας λέει ότι δεν έχω επιλεχθεί... τι κάνω;
Guest

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Guest »

Παιδιά καλησπέρα, με πήραν τηλέφωνο την Δευτέρα από το Α. Τ. Της γειτονιάς μου να παραλάβω το σημείωμα κατάταξης Πέμπτη ή Παρασκευή. Αποφάσισα να πάω σήμερα αλλά μου είπαν ότι δεν το βρίσκουν (!) και να πάω πάλι από Δευτέρα να δούμε τι θα γίνει. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Πώς γίνεται Δευτέρα να είχαν το σημείωμα και μετά από τρεις μέρες το σημείωμα να χάθηκε; Σας ευχαριστώ πολύ.

α

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από α »

Πάρε στην στρατολογία διότι απο εκεί τα στέλνουν. Εμένα επειδή δεν προλαβαιναν να το στείλουν μου ειπαν και πήτγα Ρουφ και το πήρα.
Nikos

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Nikos »

Έλα ρε σειρές.572ο Τάγμα Μηχανωκίνητων Αλεξανδρούπολης κ εδώ !
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες