Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Θα σου πω.αλλο να ρωτησεις Για τα διπλωματα (πχ το οδηγησης μεχρι να βγει εχεις το προσωρινο που στην προκηρυξη δε λεει αν μπορεις να το βαλεις. Ή Στη βεβαιωση εργοδοτη βαζεις οτι εργαζεσαι εως σημερα ή εως και τη μερα που εχει περαστει στον εφκα.) αυτα ρωτηστε τα.
τωρα οριο ηλικιας, οβα γυναικες η ανδρες πιστευω ειναι γελοιο ...
τωρα οριο ηλικιας, οβα γυναικες η ανδρες πιστευω ειναι γελοιο ...
- svetlana
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 18
Μακάρι, αλλά οι ερωτήσεις που κυριαρχούν, είναι όριο ηλικίας, προκήρυξη ΟΒΑ και άκουσον άκουσον, αν η προκήρυξη των ΕΠΟΠ ισχύει για όλη την Ελλάδα.
Ρε φίλε τι γίδια είστε μερικοί καθίστε και διαβάστε την προκήρυξη μην πετάτε ότι βλακεία σας έρχεται. Ρωτάτε πράγματα που η προκήρυξη τα γράφει αλλά βαριεστε να την διαβασετε σοβαρευτείτε λίγο
- espapadaki
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 30
Κατι τετοιες μερες μου λειπει ο ρε πατε καλα...
Χαχαχχαχαχχα ισχύει
Γεια σας. ηθελα να ρωτησω σχετικα με τα μορια προυπηρεσιας που λεει στη προκυρηξη (υπολογιζεται ως προυπηρεσια και η θητεια στις ενοπλες δυναμεις μονο στην ιδια ή σε αντιστοιχη ειδικοτητα αλλου κλαδου των ενοπλων δυναμεων). εαν ημουν φανταροσ
διαβιβασεις και δηλωσω ειδικοτητα διαβιβαστη παιρνω τα μορια;
διαβιβασεις και δηλωσω ειδικοτητα διαβιβαστη παιρνω τα μορια;
Παιδιά υπάρχει κάποιος που έκανε σήμερα αίτηση?
τελικά για τα διπλώματα τι ισχύει; Με τα προσωρινά παίρνουμε τα μόρια;Toniav99 έγραψε:Παιδιά υπάρχει κάποιος που έκανε σήμερα αίτηση;
- Stormraven
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Όταν βγουν τα αποτελέσματα (οπότε βγουν αυτά) ... Μετά από πόσους μήνες θα γίνουν τα αθλήματα και οι εξετάσεις; Γνωρίζει κανείς στο περίπου; Με βάση την περσινή χρονιά
Μήπως γνωρίζει κανείς αν έχει η αεροπορία Στρατού κάποια αμεταθετη ειδικότητα εκεί στον Βόλο;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
Χαρά στο κουράγιο σε κάποια παλικάρια που κάθονται και εξηγούν τα πάντα εδώ μέσα, είμαστε και εμείς που θέλουμε να κάνουμε καμιά σοβαρή ερώτηση και ντρεπόμαστε να γράψουμε με όλα αυτά που διαβάζουμε, πάτε σε ένα βιβλιοπωλείο δώστε 4-5 ευρώ, εκτυπώστε όλη την προκήρυξη με μεγάλα γράμματα και διαβάστε.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 128
Rjs έγραψε:Χαρά στο κουράγιο σε κάποια παλικάρια που κάθονται και εξηγούν τα πάντα εδώ μέσα, είμαστε και εμείς που θέλουμε να κάνουμε καμιά σοβαρή ερώτηση και ντρεπόμαστε να γράψουμε με όλα αυτά που διαβάζουμε, πάτε σε ένα βιβλιοπωλείο δώστε 4-5 ευρώ, εκτυπώστε όλη την προκήρυξη με μεγάλα γράμματα και διαβάστε.
Κοιτα υπαρχουν και ατομα που ρωτάνε εντελώς τα αυτονόητα, που με ενα απλό ψάξιμο το βρίσκεις πανευκολα!
Stormraven έγραψε:Όταν βγουν τα αποτελέσματα (οπότε βγουν αυτά) ... Μετά από πόσους μήνες θα γίνουν τα αθλήματα και οι εξετάσεις; Γνωρίζει κανείς στο περίπου; Με βάση την περσινή χρονιά
Εάν δεν κάνω λάθος, όταν βγήκαν οι αρχικοί πίνακες, έγραφε ότι μετά από 2 βδομάδες θα περάσουν αθλήματα.
Αν θυμάμαι καλά 28 μαϊου βγήκαν οι προσωρινοί και 7 Ιουνίου ήταν νοσοκομείο με κάθε επιφύλαξη
- Stormraven
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω γνώμες, τι πιστεύετε ότι συμφέρει πιο πολύ από τις παρακάτω επιλογές, με την έννοια, που είναι πιθανών να περάσεις. Να δηλώσω Αντιαρματιστής ΕΔ (αυτό που ήμουν στην θητεία μου στην 35 ΜΚ) η πλήρωμα τανκ; Η πρώτη επιλογή έχει το πλεονέκτημα (αν δεν κάνω λάθος, αν κάνω διορθώστε με) του ότι έχω πιο πολλά μόρια διότι δηλώνω την ίδια ειδικότητα που είχα στην θητεία μου, ενώ η δεύτερη επιλογή έχει το πλεονέκτημα ότι ζητούν 50 άτομα (έναντι τα 15 στα Α/Τ ΕΔ) οπότε έχω πιο πολλές πιθανότητες να με πάρουν. Που έχουν μεγαλύτερη έλλειψη προσωπικού; Ποιά πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη επιλογή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες