Κάπου εκεί υπολογίζω και εγώ να είναι. Έχει πολλούς ΟΒΑ...gpeppas941994 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Θέλω γνώμες για τα μόρια στην ειδικότητα υπηρέτης πολυβόλων (ΕΔ). Το 2009 ο χαμηλότερος είχε 50 μόρια. Φέτος υπάρχει περίπτωση να φτάσει και τα 500 μόρια;
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 12
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 270
gpeppas941994 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Θέλω γνώμες για τα μόρια στην ειδικότητα υπηρέτης πολυβόλων (ΕΔ). Το 2009 ο χαμηλότερος είχε 50 μόρια. Φέτος υπάρχει περίπτωση να φτάσει και τα 500 μόρια;
το 09 νομίζω κάνανε και με απολυτήριο γυμνάσιου, φέτος αυτό δεν έγινε οπότε θα είναι πιο ψηλά από του 09
Εχει δηλωσει κανεις για Α. Σ.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 39
Εγώ george94
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Καλημερα παιδια. εχω κανει τα χαρτια μου για στρατο ξηρας ειδικοτητα βοηθος τεχνικου παρατηρητη εχω κοντα 600 μορια. μπορει να περασω; επισης τα αποτελεσματα για ξηρας αεροποριας και ναυτικου σε ποια σελιδα θα ανεβουν;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Επισης εχω δηλωσει στην αεροπορια αμυνης φρουρος με τα σκυλου ... εχω 550 μορια με προφισενσυ και ecdl. εχω ελπιδες; εγω απλα δεν ξερω που θα μπορω να μπω για να βλεπω αν βγουν τα αποτελεσματα. μπορει καποιοσ παρακαλω να με βοηθησει;
Καλησπέρα παίδες! Είναι κανείς για πληρωμα ερπιστιοφορου; Γνωρίζει κανείς που θα κυμαίνονται οι βασεις;
Καλησπέρα Σε ολους και ολες καλή επιτυχία Σας εύχομαι , θα ήθελα Να ρωτήσω Που μπορούμε Να δουμε εάν περάσαμε Η οχι κάπου Ακουσα οτι κάπου μπαίνουν Με το Taxis αλλα δεν γνωρίζω Που,γίνεται Να με ενημερώσει κάποιος Ευχαριστώ πολύ .
XaXaNoUlIs
Κανείς δεν ξέρει για τις βάσεις προφανώς, μην ρωτάτε συνέχεια το ίδιο. Πως θα μπορούσε να ξέρει κάποιος; Δεν είναι καν π. Χ. Πανελλήνιες να εκφράσεις άποψη λόγω θεμάτων
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
Απορία που προέκυψε ξαναδιαβάζοντας τη προκυρηξη. Αναφέρει στα μόρια ότι η στρατεύσιμη στρατιωτική υποχρέωση μοριοδοτείται Χ10 ανάλογα με τους μήνες που κάποιος έχει υπηρετήσει. Στα μόρια της προϋπηρεσίας αναφέρεται ότι μοριοδοτείται και η θητεία στις Ένοπλες Δυνάμεις πάνω στην ειδικότητα. Άρα με βάση το πρώτο κάποιος ΟΒΑ μπορεί να πάρει το μέγιστο 90 μόρια καθώς μιλαει για στρατιωτική υποχρέωση. Στην ειδικότητα όμως αναφέρεται η θητεία, κάτι πολύ γενικό και αόριστο, άρα μπορεί να λάβει το μέγιστο των 250 μορίων ή σταματάει η μοριοδότηση στα 150; Ελπίζω να καταλάβετε τι εννοώ. Ευχαριστώ!
Απορία που προέκυψε ξαναδιαβάζοντας τη προκυρηξη. Αναφέρει στα μόρια ότι η στρατεύσιμη στρατιωτική υποχρέωση μοριοδοτείται Χ10 ανάλογα με τους μήνες που κάποιος έχει υπηρετήσει. Στα μόρια της προϋπηρεσίας αναφέρεται ότι μοριοδοτείται και η θητεία στις Ένοπλες Δυνάμεις πάνω στην ειδικότητα. Άρα με βάση το πρώτο κάποιος ΟΒΑ μπορεί να πάρει το μέγιστο 90 μόρια καθώς μιλαει για στρατιωτική υποχρέωση. Στην ειδικότητα όμως αναφέρεται η θητεία, κάτι πολύ γενικό και αόριστο, άρα μπορεί να λάβει το μέγιστο των 250 μορίων ή σταματάει η μοριοδότηση στα 150; Ελπίζω να καταλάβετε τι εννοώ. Ευχαριστώ!
Αμα εχεις κανεις 9 μηνη θητεια περνεις 90 μορια από τους 9 μήνες τώρα στο πεζικο δν ξερω τ παίζει με τ προϋπηρεσία εγω αεροπορια 12 μηνο έκανα και μ ελεγε τ χαρτί 270 μερες προϋπηρεσία δηλαδή 9 μήνες και +τους μήνες π ειμαι οβα Δλδ 250 μορια θα παρω + 120 από τη θητεία
Αμα εχεις κανεις 9 μηνη θητεια περνεις 90 μορια από τους 9 μήνες τώρα στο πεζικο δν ξερω τ παίζει με τ προϋπηρεσία εγω αεροπορια 12 μηνο έκανα και μ ελεγε τ χαρτί 270 μερες προϋπηρεσία δηλαδή 9 μήνες και +τους μήνες π ειμαι οβα Δλδ 250 μορια θα παρω + 120 από τη θητεία
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Mortar έγραψε:Απορία που προέκυψε ξαναδιαβάζοντας τη προκυρηξη. Αναφέρει στα μόρια ότι η στρατεύσιμη στρατιωτική υποχρέωση μοριοδοτείται Χ10 ανάλογα με τους μήνες που κάποιος έχει υπηρετήσει. Στα μόρια της προϋπηρεσίας αναφέρεται ότι μοριοδοτείται και η θητεία στις Ένοπλες Δυνάμεις πάνω στην ειδικότητα. Άρα με βάση το πρώτο κάποιος ΟΒΑ μπορεί να πάρει το μέγιστο 90 μόρια καθώς μιλαει για στρατιωτική υποχρέωση. Στην ειδικότητα όμως αναφέρεται η θητεία, κάτι πολύ γενικό και αόριστο, άρα μπορεί να λάβει το μέγιστο των 250 μορίων ή σταματάει η μοριοδότηση στα 150; Ελπίζω να καταλάβετε τι εννοώ. Ευχαριστώ!
ενας ΟΒΑ παίρνει νΧ10 για θητεία στην στην Ελλάδα 9Χ15 για Κύπρο και προϋπηρεσία 12 μηνών αν την έχει συμπληρώσει
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
mikealexiou21 έγραψε:Επισης εχω δηλωσει στην αεροπορια αμυνης φρουρος με τα σκυλου ... Εχω 550 μορια με προφισενσυ και ecdl. Εχω ελπιδες; Εγω απλα δεν ξερω που θα μπορω να μπω για να βλεπω αν βγουν τα αποτελεσματα. Μπορει καποιος παρακαλω να με βοηθησει;
Ποιο ECDL έχεις το CORE ή το EXPERT αν έχεις το Core με τις (7 ενότητες) είσαι κομπλέ γτ η εν λόγο ειδικότητα από όσο θυμάμαι ζητάει τις (5 ενότητες) αν έχεις το EXPERT δυστυχώς δεν πληροίς τις προϋποθέσεις για αυτήν την ειδικότητα
re pate kala re έγραψε:mikealexiou21 έγραψε:Επισης εχω δηλωσει στην αεροπορια αμυνης φρουρος με τα σκυλου ... Εχω 550 μορια με προφισενσυ και ecdl. Εχω ελπιδες; Εγω απλα δεν ξερω που θα μπορω να μπω για να βλεπω αν βγουν τα αποτελεσματα. Μπορει καποιος παρακαλω να με βοηθησει;
Ποιο ECDL έχεις το CORE ή το EXPERT αν έχεις το Core με τις (7 ενότητες) είσαι κομπλέ γτ η εν λόγο ειδικότητα από όσο θυμάμαι ζητάει τις (5 ενότητες) αν έχεις το EXPERT δυστυχώς δεν πληροίς τις προϋποθέσεις για αυτήν την ειδικότητα
πουθενα δεν αναφερει φιλε αυτα που λες. Γενικα η συγκεκριμενη ειδικοτητα ζητουσα 5 ενοτητες! Δεν αναφερει κατι αλλο ουτε core ουτε expert...
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Kostasdim έγραψε:πουθενα δεν αναφερει φιλε αυτα που λες. Γενικα η συγκεκριμενη ειδικοτητα ζητουσα 5 ενοτητες! Δεν αναφερει κατι αλλο ουτε core ουτε expert...
Η ειδικότητα ζητάει 5 ενότητες οποιός έχει το ecdl expert έχει τις 4 (excel- access -powerpoint- word) όποιος έχει πάρει το ecdl core και όποιο δήποτε αντίστοιχο Λογικά έχει τις 7 ενοτητες (word-excel-access-pawerpoint-βασικες έννοιες - ιντερνετ-windows) , όποιος πάλι έχει το core ή αντίστοιχο με 4 ή 3 ενότητες πάλι είναι εκτός
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Απρ 27, 2021 4:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες