Αθλητικές δοκιμασίες Συνοριοφυλάκων (2020)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 13
Ε ναι ρε φίλε και θα τους δούμε και στην σχολή ξεχωρίζουν αυτοί και μάλιστα είναι οι ίδιοι που αύριο μεθαύριο θα λένε δεν βάζω ούτε ένα ευρώ για τα ρούχα μου ότι μου δώσουν... Που για μένα κάποια πράγματα πρέπει να τα πάρουμε μόνοι μας για την προστασία μας!10 σεπτ βγήκανε είχανε όλοι τους 40 μέρες να κάνουν προπόνηση δεν δικαιολογούνται
- Panos944
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Πάντως στο δικό μου γκρουπ στο Τατόι Αθήνα έκοψαν 6 ατόμα στο 1000αρι και 3 άτομα στο ύψος στεγνά... Δεν ξέρω... Μπορεί να είχε παιχτεί και κάνα τηλέφωνο από κάποιους...
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 5
Εμένα δεν με νοιάζει και φόρμες να φοράνε. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι ρίχνουν το επίπεδο της αστυνομίας. Αύριο μεθαύριο θα γίνουν αστυφύλακες και θα κυκλοφορούν έξω στο έγκλημα. Αν δεν μπορείς να πειθαρχησεις τον εαυτό σου να κάνεις ένα μήνα προπόνηση δεν θα μπορείς να κάνεις και άλλα πολλά. Και πραγματικά μένουν παιδιά απ' έξω που το αξίζουν. Για εμένα έπρεπε να μοριοδοτουν και τα αθλήματα τους καλύτερους χρόνους και τα λοιπά για να ξεκαθαρίζει λίγο το τοπίο
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 5
Έκαναν ότι τους έκοψαν για να μην φανεί στους άλλους. Σήμερα πήγαν ξανά όλοι οι κομμένοι να ξαναπροσπαθησουν και βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι τους πέρασαν όλους
Και σε εμάς έλεγαν στους κομμένους να δηλώσουν τραυματισμό και να πάνε αύριο. Έμαθα ότι τους πέρασαν. Κρίμα γιατί χάνεται και το νόημα της αθλητικής διαδικασίας.
Ίσως αυτό είναι ένα προμήνυμα ότι θα τους πάρουν όλους όσους πέρασαν ΠΚΕ.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Δηλαδή μάγκες λέτε από αθλήματα να τους πέρασαν ολους; Αυτό είναι αδικία γιατί εγώ έκανα προπονήσεις διατροφες τόση προσπάθεια και κόπο γιατί το γούσταρα και να περνάνε τους άλλους ετσι; Αν και στην δική μου επιτροπή ήταν δίκαιοι και μάλιστα άκουγα υπαστυνομο να λέει αυτοί που θα κοπούν φαίνονται δεν είναι για όλους αυτή η δουλειά γιατί εγώ να πάρανεινω επιλαχών και να πέρασαν οι από πάνω μου όπως περάσανε τεσπα ελπίζω να πρυτάνευσε η δικαιοσύνη του ΑΣΕΠ
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 3
Χαλαρωστε σκοπετα θα βαραμε σιγα μην τρεξει κανενας, που νομιζετε οτι πατε στην ΔΙΑΣ η στην αμεση δραση για να κυνηγατε εγκληματιες; Χαχα μερικοι σοβαρευτειτε, στα ΠΡΟΚΕΚΑ θα παμε, θα καθομαστε να λεμε μλκιες ενα 8ωρο σαπιλας και σπιτια μας!
το θέμα ρε αδερφέ δν είναι αυτόBorderPolice έγραψε:Χαλαρωστε σκοπετα θα βαραμε σιγα μην τρεξει κανενας, που νομιζετε οτι πατε στην ΔΙΑΣ η στην αμεση δραση για να κυνηγατε εγκληματιες; Χαχα μερικοι σοβαρευτειτε, στα ΠΡΟΚΕΚΑ θα παμε, θα καθομαστε να λεμε μλκιες ενα 8ωρο σαπιλας και σπιτια μας!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 3
αυτα γινοντουσαν παντα και δεν μπορουμε να τα αλλαξουμε! Πολλα δεν ειναι δικαια και ομως γινονται! αμα. Ηταν επιτροπες ΑΣΕΠ θα λεγαν μετα οι αλλοι με εκοψε γτ εκανα το χιλιαρι 4:21 π. Χ τωρα ειναι αξιωματικοι και ολοι εχουν γνωστους στην αστυνομια, εσυ ο ιδιος αμα ησουν ο ενας απο την επιτροπη, αν. Υπηρχαν 10 δικοι σου θα τους περναγες και τους 10 και ας το εκαναν το χιλιαρι 7 λεπτα!Μαυρος94 έγραψε:το θέμα ρε αδερφέ δν είναι αυτό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Οκτ 24, 2020 8:05 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Έμαθε κανείς τι έγινε χθες στα αθλήματα Αθήνα; Αν έκοψαν ή πέρασαν κάποιους;
POLICE
Για τα χθεσινά δεν θα μάθουμε τίποτα γιατί παίζει να τους πέρασαν όλους. Και τις προηγούμενες μέρες εξέτασης ήταν πολύ χαλαροί.
Αν ήταν πιο τυπικοί θα ήμουν σίγουρα μέσα, τώρα οι ελπίδες μου έχουν λιγοστέψει... Δυστυχώς.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
Χθες στην Αθήνα πού ήταν η τελευταία μέρα αναβολής όσοι δεν κατάφεραν να κάνουν το 4.20 κοπηκαν... Και ήταν αρκετοί... Οπότε δεν τούς πέρασαν.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Πόσα μόρια έχεις φίλε μου;sakis14 έγραψε:Αν ήταν πιο τυπικοί θα ήμουν σίγουρα μέσα, τώρα οι ελπίδες μου έχουν λιγοστέψει... Δυστυχώς.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες