Μεταθέσεις στο στρατό (2020)
Ρε Παναγιώτη άσε το ύφος. Ανάγνωση ξέρουμε, αλλά για να ρωτάμε ακόμα και να ψαχνόμαστε σημαίνει ότι κανένα "σήμα", χαρτί,whatever για μετάθεση δεν έχει έρθει ακόμα σε εμάς.
Σε εμένα τουλάχιστον, μέχρι σήμερα.
Σε εμένα τουλάχιστον, μέχρι σήμερα.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Ρε παιδια βυσματικες 364 ειχαν βγει πριν την ορκομωσια! εχουν βγει καποιοι φυγαν και μειναν εκει και οσοι ξανα γυρισουν φευγουν απο αυριο γι να παρουσιαστουν εκει που ειχαν Μπει! τους εχουν ανακοινωθει δηλαδη ηδη! επισης δεν σημαινει οτι οποιος εβαλε βυσμα θα φυγει, ολοι κατι βαλαν
Επιτέλους κάποιος καταλαβαίνει. Κ τα λέει πολύ σωστά. Ο Greg 13333
364 σειρά εδώ στη Κω βυσματικος κεγω και πόσοι άλλοι δεν φύγαμε ούτε μας έχουν ανακοινώσει τίποτα ακόμα. Προσωπικά ξέρω ότι έχει βγει η μετάθεση μου αλλά με αυτά που γίνεται ακόμα να φύγουμε. Εδώ λένε ήρθε εγκύκλιος ότι δεν θα πάρουμε μεταθέσεις
Αυτό δεν ισχύει. Τα ελαχιστα (ως κανένα) βύσματα που βγήκαν πριν καν γινει η ορκωμοσία της Α ΕΣΣΟ ήταν κολλητοί του πρωθυπουργού . Οι άλλοι επειδή πάγωσε το σύστημα (και δεν έφυγαν ούτε οι κατ´ εξαιρεση τότε, ούτε καν ήξεραν ποιοι είχαν πάρει την κατ´ εξαιρεση) δεν έφτασε το σήμα για αυτούς. Παρασκευή 27 θα ανακοινωθούν.
Δηλαδή η 364 βυσματίκες μεταθέσεις (οι "παγωμένες") θα ανακοινωθούν στις 27; Πόσο σίγουρος είσαι; Λόγω κορονοϊού δεν πιστεύω ότι η 364 θα φύγει πριν τα μέσα Μαίου.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Οι κατ'εξαιρεση ξεκιναν και φευγουν απο παραμεθωριο και απο νησια που εχουν θεμα, και οχι οσοι φυγαν δεν ηταν κολλητοι του πρωθυπουργου! απλα τα στρατιωτικα βυσματα που εχουν βαλει σχεδον ολοι δεν πιανουν ειδικα τετοια εποχη! πολιτικα(ισχυρα με ακρες απο στρατο κατα προτιμηση)και θρησκευτικα και οποιος το εχει κανει πολλες φορες και εχει τα κονε του! σε ολους τα βυσματα ειπαν οτι εισασταν μεσα στις μεταθεσεις αλλα παγωσαν, σιγουρα ισχυει για αρκετους αλλ οχι σε ολους που το λενε!
Καλημέρα στους... άπιστους Θωμά δες.4 το απόγευμα ήδη κάποιοι αναχωρούν για λιμάνι Μυτιλήνη ς.
Οι βυσματικές μεταθέσεις της 364 που είναι παγωμένες θα γίνει κάτι έως τον Απρίλιο;
Κάνεις δεν απαντάει στο ερώτημα όμως ποτέ ξεπαγωνουν οι βυσματικες για τν 364
Οι μεταθεσεις φεύγουν από σήμερα με ομαδικά φύλλα πορειας. στο Πειραιά θα τους περιμένει στρατιωτικό όχημα κ θα πανε κατευθείαν στις νέες μονάδες. Μην ακούτε κάτι άλλο. Επίσης εκεί ακούγεται καραντίνα 2 εβδομάδων.
Εμάς προς το παρόν στη Κω που περιμένουμε βυσματικες δεν ήρθε κάτι σήμερα.. Να περιμένουμε αύριο;
Οι βυσματικες φεύγουν σε 11 μέρες 6/4.. έτσι έμαθα απτό βυσμα μου.. της 364
Οι μεταθέσεις που φεύγουν αφορά τν 363 π έχουν κλείσει 5μηνο στο στρατόπεδο για τν 364 οι βυσματικες δεν έχει ακουστεί κτ γνωρίζει κανείς πότε ξεπαγωνουν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης