Διαδικασίες κατάταξης ΟΒΑ (2020)
Για αεροπορία έχετε κλείσει ραντεβού;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 10
Αυτοί δν είναι επιτυχόντες απλα θα πάνε για ιατρικές εξετασεις
Καλησπέρα.. Για ιατρικές εξετάσεις καλούν και αυτοί που απολύθηκαν και από τον Γενάρη πχ.. Ευχαριστώ
Τη παρακολουθω αλλα δε λεει κατι και εχω αγχωθειlancecorporal έγραψε:θα παρακολουθεις τη σελιδα του γεν για οποιαδηποτε εξελιξηRocky96 έγραψε:Για ναυτικο ακουσατε τιποτα;
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 131
υπομονη, λογικα δε μαζευτηκαν αρκετα ατομα. Οπως βλεπεις της αεροποριας μαζευτηκαν και προχωραει, κανε υπομονη μπορει να πατε ως μια τελικη φουρνια.Rocky96 έγραψε:Τη παρακολουθω αλλα δε λεει κατι και εχω αγχωθειlancecorporal έγραψε:θα παρακολουθεις τη σελιδα του γεν για οποιαδηποτε εξελιξηRocky96 έγραψε:Για ναυτικο ακουσατε τιποτα;
Τώρα βγήκε ένας πίνακας απορριπτεων.. Τι ακριβώς είναι αυτό; για ποιο λόγο απορρίφθηκαν αυτά τα άτομα;
- monarch
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Ναι φίλε παίρνεις κανονικά στην επιτροπή που σε έχουν δηλωμένο και τους λες για ραντεβού για τις εξετάσεις των ΟΒΑ.Πήρα σήμερα στο ΓΝΑ στην ΑΑΥΕ και με δήλωσαν κανονικά για τις 19.
Καλημέρα παιδιά και εγώ 4 γιατρούς πέρασα όχι 10 που έλεγε το χαρτί.ήθελα να ρωτήσω όταν περνάς γιατρούς και δίνει τα χαρτιά πισω στην μονάδα χρειαζεχρε να κάνεις κάτι άλλο?
- Mpell13
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 133
Όχι είσαι κομπλέ, αν εννοείς σαν φαντάρος..Foris94 έγραψε: Καλημέρα παιδιά και εγώ 4 γιατρούς πέρασα όχι 10 που έλεγε το χαρτί.ήθελα να ρωτήσω όταν περνάς γιατρούς και δίνει τα χαρτιά πισω στην μονάδα χρειαζεχρε να κάνεις κάτι άλλο?
- Ikaropoulos1997
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 5
Παιδιά για όσους ανησυχείτε για την Αεροπορία τουλάχιστον για αυτους που απολύθηκαν ή απολύονται συντομα δε μπορεί να βγάλει ακόμα γιατρούς γιατί έχουν παραταση οι αιτήσεις για υποβολημέχρι 15 Ιουνίου
- George__13
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν με το καλό μας πάρουν ποιες διαδικασίες θα ακολουθήσουμε γενικά πως είναι η πρώτη μας μερα;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 8
Εγώ που απολύθηκα 6/5 από την Αεροπορία... Θα περάσουμε κανονικά από γιατρούς ; Διότι κοιταγα τις λίστες για το 251 και δεν υπήρχε πουθενά ούτε το όνομα μου... Ούτε των παιδιών που απολυθήκαμε μαζί
- Ikaropoulos1997
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 5
Θα βγει σίγουρα κι άλλη λίστα αλλά οι αιτήσεις δεν έχουν τελειώσει έτσι κι αλλιώς γιατί είναι μέχρι 15 Ιουνίου
Καλησπέρα εγώ που απολύθηκα τον Γενάρη, αλλά η ειδικότητα μου δεν ήταν στη προκήρυξη, αλλά έκανα αίτηση για να καταταγω ως οβα... Έχω πιθανότητες να μπω;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες