Δε νομίζω ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο..Drv έγραψε: Ακουσα οτι μετα απο φυλακας μπορει να γινεις πρακτορας, μαλλον γιαυτο θελουν ειδ δυναμεις
Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 16
Drv έγραψε:Ακουσα οτι μετα απο φυλακας μπορει να γινεις πρακτορας, μαλλον γιαυτο θελουν ειδ δυναμεις
και μετά φύλακες ποιοι θα είναι;
και τους ένστολους που περνουν τι θα τους κάνουν?
Παιδιά η προκήρυξη είναι ασαφής σε πολλά διάβασα αρκετά δεν γνωρίζω τι ακριβώς παίζει και ζητάνε ειδικές δυνάμεις επίσης είναι ένοπλη δουλειά πάντα μιλάμε για τους φυλακές ίσως να μην μπορούν να μας πουν τηλεφωνικά για το ποια είναι ακριβώς η δουλειά μας αλλά δεν είναι απίθανο να είσαι όντως ντέντεκτιβ όσο αστείο και να ακούγεται ίσως είναι σοβαρό...
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 5
Ναι, οσοι μπουν ΔΕ φυλαξη, παίρνουν και μια Aston Martin με κρατική δαπάνη, για τις αποστολές.Φύλακες είναι, μην ονειρεύεστε.
Τις δουλειές που φαντάζεστε,( πρεσβείες κλπ ) τις κάνουν ενστολοι των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων , που υπηρετούν στην ΕΥΠ.
Τις δουλειές που φαντάζεστε,( πρεσβείες κλπ ) τις κάνουν ενστολοι των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων , που υπηρετούν στην ΕΥΠ.
XΧαχαχαχαχαχα.
Ντχτοφύλακες στην ΕΥΠ ζητάει βρε παιδιά τι περιμένετε δηλαδή; Τίποτα αποκεντρωμένα κτήρια θα φυλάξετε. Δεν υποτιμάω την δουλειά εννοείται αλλά εντάξει. Μερικοί το τερματίζετε το κοντέρ.
Παιδια καλησπερα.. μεσα στο φακελο που θα στειλουμε ταχυδρομικως, θα βαλουμε την αιτηση που συμπληρωσαμε ηλεκτρονικα.. το παραβολο, την φωτοτυπια της ταυτοτητας και φωτοτυπιες απ τα πτυχια που εχουμε δηλωσει στην αιτηση σωστα; Δηλαδη φωτοτυπια απ το lower, το πιστοποιητικο ειδικων δυναμεων, απολυτηριο λυκειου κ. λ. π!! σωστα; Ας απαντησει καποιος που γνωριζει, ευχαριστω!
- shootman92
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 17
Ναι φιλε μου ακριβως. Οτι δηλωσεις σε εγγραφο στην αιτηση το βαζεις στο φακελο. Και την ταυτοτητα εννοειτε!
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
Γνωρίζει κάποιος αν θέλει μεταφραση η ξένη γλώσσα;
Ρε παιδια μαθαμε εαν τελικα προκειταο μονο για ΒΡΑΔΥΝΗ υπηρεσια?
Καλημέρα παιδιά, δυο ερωτήσεις.
1) Με πιο έγγραφο-δικαιολογητικό (πιστοποιητικό) αποδεικνύουμε την θητεία στις ειδικές δυνάμεις;
2) Επίσης την αίτηση την θέλει μηχανογραφημένα pdf αρχείο και μετά εκτύπωση;
ευχαριστώ
1) Με πιο έγγραφο-δικαιολογητικό (πιστοποιητικό) αποδεικνύουμε την θητεία στις ειδικές δυνάμεις;
2) Επίσης την αίτηση την θέλει μηχανογραφημένα pdf αρχείο και μετά εκτύπωση;
ευχαριστώ
Το παραβολο βαζουμε μονο που εκτυπωσαμε ή και την αποδειξη πληρωμης του παραβολου; Επισης αν ξερει καποιος να μου πει.. εχω τελειωσει ιεκ στελεχος ασφαλειας αλλα δεν εχω δωσει ακομα για πιστοποιηση.. εχω μονο τη βεβαιωση επαγγελματικης καταρτισης, αυτη δε μετραει ε; Θελει τη πιστοποιηση;
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
Βάλε και την απόδειξη δε χάνεις κάτι.. Ναι θέλει την πιστοποίηση!Wolf έγραψε: Το παραβολο βαζουμε μονο που εκτυπωσαμε ή και την αποδειξη πληρωμης του παραβολου; Επισης αν ξερει καποιος να μου πει.. εχω τελειωσει ιεκ στελεχος ασφαλειας αλλα δεν εχω δωσει ακομα για πιστοποιηση.. εχω μονο τη βεβαιωση επαγγελματικης καταρτισης, αυτη δε μετραει ε; Θελει τη πιστοποιηση;
Παιδιά μπαίνουν γυναίκες η μόνο άντρες;
Για νυκτοφυλακες εννοώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες