Πρόσληψη για Εποχικούς Πυροσβέστες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από george777 »

βασίλης έγραψε:Σε ποια υπηρεσία πρέπει να πάμε για να κάνουμε την αιτηση και να δώσουμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά:
Στην υπηρεσία που ανήκει στον τόπο όπου διαμένουμε ή πρέπει να πάμε, αναγκαστικά, στην υπηρεσία που θα δηλώσουμε σαν υπηρεσία που θέλουμε να περάσουμε:
Ρωτάω γιατι δεν ειναι ολες οι πόλεις μέσα στην προκήρυξη με τα άτομα που παίρνουν, οπότε αν κάποιος ειναι απο άλλη πόλη που πρέπει να παραδώσει τα χαρτιά:
Εάν γνωρίζει κάποιος, ας απαντήσει...
Ευχαριστω πολύ...

αναγκαστικά στην υπηρεσία που θέλεις να δηλώσεις και που θέλεις να περάσεις.

Κομαντο

Δημοσίευση από Κομαντο »

George 777

Δλδ οι π. π. υ. δουλεύουν όλο το χρονο καοι αναγκαστικα λόγο νομου του κάνουν μόνιμους μετά τη 5ετια... Ενω οι εποχικοί τραβιουνται επί δεκαετιες.. κατάλαβα... Λουτσαα δλδ... και άμα βγει και κανας Κούλης.. μπουλο όλοι. ΧχαΧ.. μάλιστα

. Άμα είναι και 700 καλά ειναι.. ζεις τουλαχιστον.. γτ εγώ δήλωσα εκτος νόμου μου..

spinalgr1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από spinalgr1990 »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος

Διαγωνισμός πρόσληψης νέων Εποχικών Πυροσβεστών στο Π. Σ.

Συνάδελφοι,

Πριν λίγες ώρες εκδόθηκε από το Αρχηγείο Π. Σ. Η προκήρυξη για την πρόσληψη νέων Εποχικών Πυροσβεστών στο Πυροσβεστικό Σώμα. Δυστυχώς για άλλη μια φορά τα κριτήρια της Πολιτικής Ηγεσίας δεν είναι προς το συμφέρον της κοινωνίας για την ορθή στήριξη και ενίσχυση του Μηχανισμού του Πυροσβεστικού Σώματος, το οποίο χρησιμοποιείται ως μηχανισμός προεκλογικού αγώνα. Απόδειξη των παραπάνω είναι τόσο η «μυστικότητα» του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος μέχρι την έκδοσή του όσο κυρίως η έλλειψη κοινής λογικής στη μοριοδότηση που υπαγορεύτηκε από το Υπουργείο χωρίς να ληφθούν υπόψη ούτε οι ιδιαιτερότητες, ούτε οι απαιτήσεις, ούτε και η επικινδυνότητα της εργασίας στην Δασοπυρόσβεση.

Δίνοντας ουσιαστικά απόλυτη προτεραιότητα στους υπηρετήσαντες στις Ειδικές Δυνάμεις, εξισώνει την 10μηνη και χωρίς συναφές αντικείμενο εμπειρία σε αυτές, με την 5ετή εμπειρία του Εθελοντή (άμισθου) Πυροσβέστη στο Π. Σ. θέτοντας αυθαίρετα ως ανώτατο όριο της εθελοντικής εμπειρίας τα 5 έτη για τη μοριοδότηση και ανώτατο όριο ηλικίας τα 40 έτη την ίδια στιγμή που σχετικές γνωμοδοτήσεις κρίνουν αντισυνταγματικό το όριο ηλικίας. Είναι πασιφανές ότι προτιμάται η χρησιμοποίηση ανειδίκευτου προσωπικού οι οποίοι στη συνέχεια με μια υποτυπώδη εκπαίδευση λίγων ημέρων θα τους ρίξουνε στην μάχη της αντιπυρικής περιόδου, αντί η αξιοποίηση ήδη πιστοποιημένων πυροσβεστών, γνώστες του αντικειμένου και με εμπειρία 10 και 15 ετών που τυχόν να θελήσουν να εργαστούν ως εποχικοί.

Για τους παραπάνω λόγους καλούμε όσα μέλη της Ένωσης είναι άνω των 40 ετών και επιθυμούσαν να καταθέσουν αίτηση ώστε να εργαστούν ως Εποχικοί αλλά λόγω του ορίου δεν μπορούν, να επικοινωνήσουν ΑΜΕΣΑ με τον Αντιπρόεδρο της ΠΕΕΠΣ Δημήτρη Ζέρβα (6945291080) για περαιτέρω ενημέρωση και κατευθύνσεις.

Επίσης, μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων, να επικοινωνήσουν με τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης και όσοι συνάδελφοι είναι κάτω των 40 ετών, με εθελοντική όμως προϋπηρεσία πάνω από 5 χρόνια, και οι οποίοι ενώ είχαν καταθέσει αίτηση, δεν προσλήφθηκαν.

Ευχόμαστε σε όλους καλή και ασφαλής αντιπυρική περίοδο,

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Για το Δ. Σ.

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Κομαντο έγραψε:George 777

Δλδ οι π. Π. Υ. Δουλεύουν όλο το χρονο καοι αναγκαστικα λόγο νομου του κάνουν μόνιμους μετά τη 5ετια... Ενω οι εποχικοί τραβιουνται επί δεκαετιες. Κατάλαβα... Λουτσαα δλδ... Και άμα βγει και κανας Κούλης. Μπουλο όλοι. ΧχαΧ. Μάλιστα

. Άμα είναι και 700 καλά ειναι. Ζεις τουλαχιστον. Γτ εγώ δήλωσα εκτος νόμου μου.

Καλη επιτυχία που έκανες;

Κομαντο

Δημοσίευση από Κομαντο »

Και γω εκτός νόμου Μ έκανα.. σιγά.. έχω κάτι θεματακια όμως περί απολυτήριο στρατου όπου έχω δύο ειδικοτητες σκοπευτής-πεζοναυτης.. και σήμερα μου είπανε να κάνω ένσταση.. γτ δν μου πιοασανε μορια..
Κομαντο

Δημοσίευση από Κομαντο »

Ωχ έλεος. Απάντησα στον εαυτό μου. Για Μαγνησία τα έκανα.
Εθελοντής

Δημοσίευση από Εθελοντής »

Λίγες θέσεις ποιος θα πρωτο μπει να δούμε
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Κομαντο έγραψε:Και γω εκτός νόμου Μ έκανα. Σιγά. Έχω κάτι θεματακια όμως περί απολυτήριο στρατου όπου έχω δύο ειδικοτητες σκοπευτής-πεζοναυτης. Και σήμερα μου είπανε να κάνω ένσταση. Γτ δν μου πιοασανε μορια.

Καλη επιτυχία να έχεις, κάνε ένσταση ότι σου είπανε...

Κομαντο

Δημοσίευση από Κομαντο »

George777 Ευχαριστώ φίλος. Εσύ τα έκανες; Πιστεύετε ότι κάποια στιγμή θα μονιμοποιηθουμε ο μισθός παιδια καθαρός είναι γύρω στα 700.. στο χέρι.. έτσι?

geo11

Δημοσίευση από geo11 »

Στο νομο σερρων εχει θεσεις; Και αν εχει που πηγαινω να κανω τα χαρτια μου;
Bill93
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Bill93 »

Καλησπέρα. Για το δίπλωμα Γ κατηγορίας βγάζουμε φωτοτυπία τ δίπλωμα ή χρειάζεται κάποιο χαρτί από το υπουργείο μεταφορών?;
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Κομαντο έγραψε:George777 Ευχαριστώ φίλος. Εσύ τα έκανες; Πιστεύετε ότι κάποια στιγμή θα μονιμοποιηθουμε ο μισθός παιδια καθαρός είναι γύρω στα 700.. στο χέρι.. έτσι?

Δεν τα έκανα φίλε σκοπεύω να τα κάνω αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Κάτσε να γίνουν οι προσλήψεις πρώτα δεν είναι ώρα για τέτοιες κουβέντες εδώ δεν ξέρει κανένας αυτούς που θα πάρουν φέτος αν τους πάρουν και του χρόνου...

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

geo11 έγραψε:Στο νομο σερρων εχει θεσεις; Και αν εχει που πηγαινω να κανω τα χαρτια μου;

Να μπεις να δεις την προκήρυξη στη σελίδα της πυροσβεστικής fireservice.gr

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Bill93 έγραψε:Καλησπέρα. Για το δίπλωμα Γ κατηγορίας βγάζουμε φωτοτυπία τ δίπλωμα ή χρειάζεται κάποιο χαρτί από το υπουργείο μεταφορών?;
Το δίπλωμα φωτοτυπία εμπρός και πίσω και από όσο ξέρω ακόμα και χαρτί με στρογγυλή σφραγίδα από το μεταφορών του τόπου σου μια χαρά αποδεκτό είναι.

Bill93
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Bill93 »

Ευχαριστώ Γιώργο. Και κάτι άλλο που δεν διευκρινίζεται στην προκήρυξη, αν ανήκω στον νομό Α και θέλω να κάνω τα χαρτιά μου στον νομό Β πρέπει να πάω στον Β ή μπορώ να τα κάνω και από τν Α; Όσον αφορά την ανανέωση λογικά θα γίνεται σε κάθε νεα περίοδο αφού λέει ότι αν έχεις βαθμολογία πάνω από 5 κρίνεσαι κατάλληλος... Θα δείξει
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες