ARN έγραψε:[Από την στιγμή που θα βγει η προκήρυξη προτεραιότητα έχουν οι νεότεροι.Ένα μεγάλο ποσοστό υπηρετεί στις μονάδες που θα επιλέξει φυσικά θα υπάρξουν και άτομα που θα πάνε σε στρατόπεδα μη επιλογής
το βύσμα θα μετρήσει;
η εντοπιοτητα μετράει;
Όντως τώρα; Δηλαδή θα βάλεις βύσμα για να μπεις ΟΒΑ;
Σου λένε τα αποτελέσματα εκείνη την στιγμή; βύσμα να βάλω άκρη να βοηθήσει και αυτό
στην αρχή μιας και είμαι πεζικο θα δηλώσω μονάδες στην περιοχή μου ώστε να γλιτώσω κάποια χρήματα από το ενοίκιο και τα λοιπά έξοδα ((αν δεν γίνεται να μείνω μέσα)) και μετά μεταταξη στις ειδικές δυνάμεις
Πάνος έγραψε:Σου λένε τα αποτελέσματα εκείνη την στιγμή; βύσμα να βάλω άκρη να βοηθήσει και αυτό
στην αρχή μιας και είμαι πεζικο θα δηλώσω μονάδες στην περιοχή μου ώστε να γλιτώσω κάποια χρήματα από το ενοίκιο και τα λοιπά έξοδα ((αν δεν γίνεται να μείνω μέσα)) και μετά μεταταξη στις ειδικές δυνάμεις
Καλά τα λες.
Νομίζω ότι μπορείς να μείνεις μέσα.
Ειδικά αν υπάρχει ανάγκη και η συγκεκριμένη μονάδα έχει καλό διοικητή δεν θα έχεις θέμα.
Fanis K. έγραψε:Καλά τα λες. Νομίζω ότι μπορείς να μείνεις μέσα.Ειδικά αν υπάρχει ανάγκη και η συγκεκριμένη μονάδα έχει καλό διοικητή δεν θα έχεις θέμα.
και από την άλλη να είσαι μέσα χωρίς να έχεις να κάνεις προσωπική ζωή έξω κάπως είναι
στα + θα γλιτώνεις έξοδα ενοίκιο, λογαριασμούς, φαγητό δεν τα λες ναι. Λίγα
στα - θα χάσεις την προσωπική ζωή, και τις ανέσεις