Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Αν γίνουν εκλογές τον Μάιο μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις και το 2019 εφόσον τηρήσει η ΝΔ τα λεγόμενα της δηλαδή ομάδα Δέλτα ομάδα Δίας κλπ.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Αυτή είναι μία επιστολή από απαγοητευμένους υποψήφιους που θέλουν να μπουν στην αστυνομία αλλά δεν μπορούν μέσω πανελλαδικών γιατί είναι δύσκολα αυτό καταλαβαίνω εγώΠολίτης... έγραψε: Επιστολή: Επείγουσα ανάγκη για πρόσληψη Ειδικών Φρουρών 2019
TZITZIKAKOS έγραψε:Αυτή είναι μία επιστολή από απαγοητευμένους υποψήφιους που θέλουν να μπουν στην αστυνομία αλλά δεν μπορούν μέσω πανελλαδικών γιατί είναι δύσκολα αυτό καταλαβαίνω εγώΠολίτης... έγραψε: Επιστολή: Επείγουσα ανάγκη για πρόσληψη Ειδικών Φρουρών 2019
Παίζει να την έστειλε και κανένας γιωτόμπαλος ειδικοδυναμίτης που υπηρέτησε σχεδόν όλη την θητεία του στο ΚΕΕΔ Ή στην 13ΔΕΕ

Και τι με αυτό δηλαδή; Ξέρεις πόσοι είναι που έχουν πτυχίο και τα προσοντα για ειδικούς φρουρούς; Μαγκες όπως είπε και ο glock από οκτωβριο δεν θα υπάρχουν σε βαθμό ειδικοί φρουροί και εχουμε και εκλογές. Αν η ΝΔ ξαναφτιαξει την Δελτα πιστευω πως μια προκήρυξη 400-500 άτομα ειναι εφικτη
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Και τώρα είναι εφικτή η προκήρυξη, αλλά δεν θέλουν (μόνο για καμιά αύξηση στο επίδομα των ΜΑΤ είναι ο ΤΣΥΡΙΖΑ). Σήμερα υπογράφτηκε η πρόσληψη 890 επιλαχόντων ΠΠΥ, όπως φαίνεται λεφτά υπάρχουν...
Ρε παιδιά τι γράφτηκε εκει; τι σχέση έχει ο εφεδρος δεκανεας Κ εφεδρος λοχιας; τι επιχειρηματα είναι αυτά ; αντι να γράψετε για πιο γρήγορη εκπαίδευση Κ ότι υπηρετουμε σε μαχιμες υπηρεσίες
Καλά ναι ισχύει. Η συγκεκριμένη επιστολή είναι για κλάματα. Δεν υπάρχουν ουσιώδη επιχειρήματα.
Καθίστε με σταυρωμένα χέρια και σχολιάστε την επιστολή, αντί να γίνεται χαμός από επιστολές σας στα blogs για να εισακουστούμε.
Περνούν τα χρόνια. Μέχρι 28 ετών είναι!
Ο Διασώστης31 σας ενημέρωσε, ςήμερα υπογράφτηκε η πρόσληψη 890 επιλαχόντων ΠΠΥ. Στο τέλος θα γίνει μονιμοποίηση.
# Βαρέθηκα να βλέπω αυτή την Κυβέρνση να παίρνει επιλαχόντες (και όλη τη λίστα).
Υπάρχουν χρήματα για ''ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ''.
Υ. Γ. Στείλτε επιστολές αν θέλετε να σας δωθεί μία ευκαιρία... Όλα με ΑΣΕΠ (ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ) _
Δε θα γίνει ΤΙΠΟΤΑ με τις επιστολές, τις γραφουν εκει που δε σβήνει,
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 136
wolver έγραψε: Το 2011 φίλε. Πλέον από τον Οκτώβριο του 19 δεν θα υπάρχουν ειδικοι φρουροί. Θα είναι ολοι αστυφυλακες στον βαθμο
475 Ειδικοί Φρουροί εντάχθηκαν στο αστυνομικό προσωπικό με το βαθμό του Αστυφύλακα
Καλησπέρα στη συζήτηση. Γνωριζει κάνεις ποτέ θα βγει προκήρυξη για ειδικους φρουρούς; και αν θα την προλάβω σε 2 χρόνια που θα έχω αναπληρώσει και την στρατιωτική θητεία;
Δεν νομίζω να ξαναβγεί φίλε δυστηχως όσοι πρόλαβαν μπήκαν!
Δηλαδή τώρα άμα θέλω να μπω στην ομάδα Δίας μπορώ ΜΟΝΟ μέσω πανελληνίων; Είσαι σίγουρος φίλε μου,
Ο μονος σιγουρος τροπος ειναι οι πανελληνιες. Απο εκει και περα κανεις δεν μπορει να πει εαν θα ξαναβγει προκηρυξη η οχι. Το μονο σιγουρο ειναι οτι η ΕΛ. ΑΣ χρειαζεται κοσμο εαν αποφασισουν να παρουν περισσοτερους εισακτεους με πανελληνιες η εαν βγει καποια προκηρυξη αυτο θα το δουμε. Και τα 2 καλοδεχουμενα παντως! Προσωπικη μου γνωμη ας ελπισουμε να κανει κατι η Ν. Δ μετα τις εκλογες μιας που βασιζεται πολυ στον τομεα της ασφαλειας του πολιτη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες