Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Δημοσίευση από ΛΕΩΝΙΔΑΣ »

Αν γίνουν εκλογές τον Μάιο μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις και το 2019 εφόσον τηρήσει η ΝΔ τα λεγόμενα της δηλαδή ομάδα Δέλτα ομάδα Δίας κλπ.
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Αυτή είναι μία επιστολή από απαγοητευμένους υποψήφιους που θέλουν να μπουν στην αστυνομία αλλά δεν μπορούν μέσω πανελλαδικών γιατί είναι δύσκολα αυτό καταλαβαίνω εγώ
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

TZITZIKAKOS έγραψε:
Αυτή είναι μία επιστολή από απαγοητευμένους υποψήφιους που θέλουν να μπουν στην αστυνομία αλλά δεν μπορούν μέσω πανελλαδικών γιατί είναι δύσκολα αυτό καταλαβαίνω εγώ

Παίζει να την έστειλε και κανένας γιωτόμπαλος ειδικοδυναμίτης που υπηρέτησε σχεδόν όλη την θητεία του στο ΚΕΕΔ Ή στην 13ΔΕΕ Εικόνα

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Και τι με αυτό δηλαδή; Ξέρεις πόσοι είναι που έχουν πτυχίο και τα προσοντα για ειδικούς φρουρούς; Μαγκες όπως είπε και ο glock από οκτωβριο δεν θα υπάρχουν σε βαθμό ειδικοί φρουροί και εχουμε και εκλογές. Αν η ΝΔ ξαναφτιαξει την Δελτα πιστευω πως μια προκήρυξη 400-500 άτομα ειναι εφικτη
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Και τώρα είναι εφικτή η προκήρυξη, αλλά δεν θέλουν (μόνο για καμιά αύξηση στο επίδομα των ΜΑΤ είναι ο ΤΣΥΡΙΖΑ). Σήμερα υπογράφτηκε η πρόσληψη 890 επιλαχόντων ΠΠΥ, όπως φαίνεται λεφτά υπάρχουν...

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από glock »

Ρε παιδιά τι γράφτηκε εκει; τι σχέση έχει ο εφεδρος δεκανεας Κ εφεδρος λοχιας; τι επιχειρηματα είναι αυτά ; αντι να γράψετε για πιο γρήγορη εκπαίδευση Κ ότι υπηρετουμε σε μαχιμες υπηρεσίες
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Καλά ναι ισχύει. Η συγκεκριμένη επιστολή είναι για κλάματα. Δεν υπάρχουν ουσιώδη επιχειρήματα.
26αρης

Δημοσίευση από 26αρης »

Καθίστε με σταυρωμένα χέρια και σχολιάστε την επιστολή, αντί να γίνεται χαμός από επιστολές σας στα blogs για να εισακουστούμε.

Περνούν τα χρόνια. Μέχρι 28 ετών είναι!

Ο Διασώστης31 σας ενημέρωσε, ςήμερα υπογράφτηκε η πρόσληψη 890 επιλαχόντων ΠΠΥ. Στο τέλος θα γίνει μονιμοποίηση.

# Βαρέθηκα να βλέπω αυτή την Κυβέρνση να παίρνει επιλαχόντες (και όλη τη λίστα).

Υπάρχουν χρήματα για ''ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ''.

Υ. Γ. Στείλτε επιστολές αν θέλετε να σας δωθεί μία ευκαιρία... Όλα με ΑΣΕΠ (ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ) _

Private
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Private »

Δε θα γίνει ΤΙΠΟΤΑ με τις επιστολές, τις γραφουν εκει που δε σβήνει,

Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από δημητρης98 »

wolver έγραψε: Το 2011 φίλε. Πλέον από τον Οκτώβριο του 19 δεν θα υπάρχουν ειδικοι φρουροί. Θα είναι ολοι αστυφυλακες στον βαθμο

475 Ειδικοί Φρουροί εντάχθηκαν στο αστυνομικό προσωπικό με το βαθμό του Αστυφύλακα

Αντώνης

Δημοσίευση από Αντώνης »

Καλησπέρα στη συζήτηση. Γνωριζει κάνεις ποτέ θα βγει προκήρυξη για ειδικους φρουρούς; και αν θα την προλάβω σε 2 χρόνια που θα έχω αναπληρώσει και την στρατιωτική θητεία;
Βασιλης πειραιας

Δημοσίευση από Βασιλης πειραιας »

Δεν νομίζω να ξαναβγεί φίλε δυστηχως όσοι πρόλαβαν μπήκαν!
Αντώνης

Δημοσίευση από Αντώνης »

Δηλαδή τώρα άμα θέλω να μπω στην ομάδα Δίας μπορώ ΜΟΝΟ μέσω πανελληνίων; Είσαι σίγουρος φίλε μου,
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Ο μονος σιγουρος τροπος ειναι οι πανελληνιες. Απο εκει και περα κανεις δεν μπορει να πει εαν θα ξαναβγει προκηρυξη η οχι. Το μονο σιγουρο ειναι οτι η ΕΛ. ΑΣ χρειαζεται κοσμο εαν αποφασισουν να παρουν περισσοτερους εισακτεους με πανελληνιες η εαν βγει καποια προκηρυξη αυτο θα το δουμε. Και τα 2 καλοδεχουμενα παντως! Προσωπικη μου γνωμη ας ελπισουμε να κανει κατι η Ν. Δ μετα τις εκλογες μιας που βασιζεται πολυ στον τομεα της ασφαλειας του πολιτη.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες