Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
spinalgr1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από spinalgr1990 »

teooyk έγραψε:Παιδιά έχουμε κανένα νέο; Καμία πιθανή ημερομηνία; Η όλα αυτά είναι απλώς προεκλογικά;

ρώτα εδώ τον Mike Anamenwn. Αυτος βαζει συνεχεια προβλεψεις με ρολογια... Αλλα εχει πεσει 3 φορες εξω στην προβλεψη του.

alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από alex7 »

spinalgr1990 έγραψε:
teooyk έγραψε:Παιδιά έχουμε κανένα νέο; Καμία πιθανή ημερομηνία; Η όλα αυτά είναι απλώς προεκλογικά;

ρώτα τον Mike Anamenwn. Αυτος βαζει συνεχεια προβλεψεις με ρολογια... Αλλα εχει πεσει 3 φορες εξω στην προβλεψη του.

Χαχαχαχαχα
alex
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

spinalgr1990,

Tο 90' είσαι γεννημένος?

..

Δημοσίευση από .. »

Μιλησα εγω με τον υπουργο... η προκηρυξη μεχρι τελος του μηνα θα βγει και το οριο ηλικιας θα ειναι περιπου στα 28 ... μαλλον μου ειπε χωρις ειδικοτητες... τωρα παιδια αυτο ειναι... ολοι οι αλλοι ανω τον 28-29 μΒρειτε μια δουλιτσα οσο ειναι νωρις γιατι για λφ ποτε! Ας ειστε ρεαλιστες μην κολλατε μονο σε ενα πραγμα ! Καταλαβαινω πως ποναει αυτο και εγω στη θεση σας ετσι θα ημουν αλλα δεν ειμαι ο νομος!

Φιλικα παντα!

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

.

Η προκήρυξη θα φέρει ημερομηνία από 31-12-2018 ή 2019 ;

Το ρωτάω για να είναι και μέσα οι 29άρηδες (εν έτη 2019).

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

. έγραψε:Μιλησα εγω με τον υπουργο... Η προκηρυξη μεχρι τελος του μηνα θα βγει και το οριο ηλικιας θα ειναι περιπου στα 28 ... Μαλλον μου ειπε χωρις ειδικοτητες... Τωρα παιδια αυτο ειναι... Ολοι οι αλλοι ανω τον 28-29 μΒρειτε μια δουλιτσα οσο ειναι νωρις γιατι για λφ ποτε! Ας ειστε ρεαλιστες μην κολλατε μονο σε ενα πραγμα ! Καταλαβαινω πως ποναει αυτο και εγω στη θεση σας ετσι θα ημουν αλλα δεν ειμαι ο νομος!

Φιλικα παντα!

Καλά πέσε για ύπνο που μίλησες και με τον υπουργό, τσοπανόβλαχε ΕικόναΕικόνα

Άβαταρ μέλους
teooyk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από teooyk »

Οπότε περιμένουμε μέχρι τέλους του μήνα να βγει; και η πρόσληψη λογικά θα αργήσει λιγάκι ε;
...

Δημοσίευση από ... »

Δεν ρωτησα πολλα πραγματα αυτο ππυ σας ειπα μονο ρωτησα και σας λεω με σιγουρια... θα το δειτε ειναι θεμα ημερων... οσο για την προσληψη, αποψη μου διχως να γνωριζω κατι διοτι δεν το ρωτησα... θα γινει πολυ γρηγορα και η προσληψη... παιδια αυτα που σας λεω ειναι με σιγουρια το οριο θα ειναι πιο πανω και θα βγει μεχρι τελος του μηνα... καντε λιγη υπομονη θα το δειτε και μονοι σας... απλα ξερω πως υπαρχουν ατομα πανω απο το οριο που θελουν να μπουν γιαυτο σχολιασα στο φορουμ για να τα ενημερωσω να μην χανουν αλλο πολυτιμο χρονο και να ενδιαφερθοτν για αλλη προκηρυξη στο δημοσιο τωρα που εχει αρκετες η αλλιως να βρουν μια δουλεια να κοιταξουν το μελλον τους!!!
Aris

Δημοσίευση από Aris »

Είσαι δλδ 100% σίγουρος ότι θα βγεί αυτό το μήνα;
MIXALHS GLOCK

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Εγώ σας λέω πάλι ότι τα 120 άτομα είναι μέσω πανελλαδικών και θα το δειτε.. δεν μιλάω αλλο... Κοντος ψαλμός αλληλούια!!!
@Γιώργος

Δημοσίευση από @Γιώργος »

MIXALHS GLOCK

Ψάξε στο ΥΝΑ και ρώτα κάποιον γνωστό!

Kostaskala
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Kostaskala »

MIXALHS GLOCK έγραψε:Εγώ σας λέω πάλι ότι τα 120 άτομα είναι μέσω πανελλαδικών και θα το δειτε. Δεν μιλάω αλλο... Κοντος ψαλμός αλληλούια!
Φίλε και εγω αυτο σκεύτηκα οταν το πρωτοειδα. Σε επικοινωνία μου με το γορκεντερ μου ειπαν οτι δεν ειναι των πανελληνίων... Ελπίζω να ειναι προκύρηξη για εμας και οχι για τα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες.

MIXALHS GLOCK

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Φίλε το workenter είναι ένα αναξιόπιστο σάιτ που ποτέ δεν έχει πέσει μέσα... Η προκήρυξη των σωφρονιστικών ελεγεθα βγει θα βγει θα βγει και ξαφνικά πέρασε ένας χρόνος που βγήκε... σε όλα έχει πέσει έξω... από σάιτ χορτάσαμε!!!
Αναμένοντες

Δημοσίευση από Αναμένοντες »

Ωραίος!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες