Μιλησα εγω με τον υπουργο... η προκηρυξη μεχρι τελος του μηνα θα βγει και το οριο ηλικιας θα ειναι περιπου στα 28 ... μαλλον μου ειπε χωρις ειδικοτητες... τωρα παιδια αυτο ειναι... ολοι οι αλλοι ανω τον 28-29 μΒρειτε μια δουλιτσα οσο ειναι νωρις γιατι για λφ ποτε! Ας ειστε ρεαλιστες μην κολλατε μονο σε ενα πραγμα ! Καταλαβαινω πως ποναει αυτο και εγω στη θεση σας ετσι θα ημουν αλλα δεν ειμαι ο νομος!
. έγραψε:Μιλησα εγω με τον υπουργο... Η προκηρυξη μεχρι τελος του μηνα θα βγει και το οριο ηλικιας θα ειναι περιπου στα 28 ... Μαλλον μου ειπε χωρις ειδικοτητες... Τωρα παιδια αυτο ειναι... Ολοι οι αλλοι ανω τον 28-29 μΒρειτε μια δουλιτσα οσο ειναι νωρις γιατι για λφ ποτε! Ας ειστε ρεαλιστες μην κολλατε μονο σε ενα πραγμα ! Καταλαβαινω πως ποναει αυτο και εγω στη θεση σας ετσι θα ημουν αλλα δεν ειμαι ο νομος!
Φιλικα παντα!
Καλά πέσε για ύπνο που μίλησες και με τον υπουργό, τσοπανόβλαχε
Δεν ρωτησα πολλα πραγματα αυτο ππυ σας ειπα μονο ρωτησα και σας λεω με σιγουρια... θα το δειτε ειναι θεμα ημερων... οσο για την προσληψη, αποψη μου διχως να γνωριζω κατι διοτι δεν το ρωτησα... θα γινει πολυ γρηγορα και η προσληψη... παιδια αυτα που σας λεω ειναι με σιγουρια το οριο θα ειναι πιο πανω και θα βγει μεχρι τελος του μηνα... καντε λιγη υπομονη θα το δειτε και μονοι σας... απλα ξερω πως υπαρχουν ατομα πανω απο το οριο που θελουν να μπουν γιαυτο σχολιασα στο φορουμ για να τα ενημερωσω να μην χανουν αλλο πολυτιμο χρονο και να ενδιαφερθοτν για αλλη προκηρυξη στο δημοσιο τωρα που εχει αρκετες η αλλιως να βρουν μια δουλεια να κοιταξουν το μελλον τους!!!
MIXALHS GLOCK έγραψε:Εγώ σας λέω πάλι ότι τα 120 άτομα είναι μέσω πανελλαδικών και θα το δειτε. Δεν μιλάω αλλο... Κοντος ψαλμός αλληλούια!
Φίλε και εγω αυτο σκεύτηκα οταν το πρωτοειδα. Σε επικοινωνία μου με το γορκεντερ μου ειπαν οτι δεν ειναι των πανελληνίων... Ελπίζω να ειναι προκύρηξη για εμας και οχι για τα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες.
Φίλε το workenter είναι ένα αναξιόπιστο σάιτ που ποτέ δεν έχει πέσει μέσα... Η προκήρυξη των σωφρονιστικών ελεγεθα βγει θα βγει θα βγει και ξαφνικά πέρασε ένας χρόνος που βγήκε... σε όλα έχει πέσει έξω... από σάιτ χορτάσαμε!!!