Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2018)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Δηνητρης

Δημοσίευση από Δηνητρης »

Βυσμα να εχεις και ολα γινονται
Greek Soldier

Δημοσίευση από Greek Soldier »

Δεν σ'αρεσαν κ πολυ τα γράμματα από ότι φαίνεται 😂Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεα έγραψε:Μια ερώτηση μπορώ να κάνω με 13.5 απολυτήριο πτυχίο άριστης γλώσσας αγγλικών υπολογιστές και δόκιμος αξιωματικός έχω ελπίδες αν βγει στο μέλλον;

Θεωρητικά έχεις ελπίδες ναι και κυρίως στις ειδικότητες που ζητάνε πολλά άτομα (Όπλα).

Δεα

Δημοσίευση από Δεα »

Α και επίσης σπουδάζω κιόλας και έχω περάσει και το δεύτερο έτος σπουδων
andrkyri
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από andrkyri »

ΔΎΚ. Υπάρχει κάποια ενημέρωση εκ των έσω για τον πρόκειται οντως να γίνουν προσλήψεις; Για όσους έχουμε πτυχιο επαλ χωρίς να. παρουμε την άδεια εξάσκησης του επαγγέλματος, θα ληφθεί ως κριτήριο επιλογής ειδικότητάς η θέλει επάρκεια;
Σάββας

Δημοσίευση από Σάββας »

για τεχνίτης αεροσκαφών στην αεροπορία στρατού πρέπει να έχω κάποιο πτυχιο αντίστοιχο;
Greek Soldier

Παιδιά από αυτά που λένε και βασιζόμενοι στο γεγονός ότι πρέπει να ανανεώθει το έμψυχο δυναμικό του στρατού ίσως η προκήρυξη να είναι κοντά ή τουλάχιστον να μην αργήσει χαρακτηριστικά...

LoneWolf_24
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από LoneWolf_24 »

Παιδιά έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα δύσκολα εκεί στην Ελλάδα να βγει το οτιδήποτε. Όλοι οι ΕΠΟΠ δεκανείς του 2010 (τελευταία σειρά ΕΠΟΠ) θα έχουν γίνει Λοχίες και ακόμα άτομα δεν θα έχουν πάρει. Βολεύονται επίσης με ΟΒΑ τώρα.
Akis osfp 7

Δημοσίευση από Akis osfp 7 »

http://www.onalert.gr/stories/nea-prokiriksi-gia-enisxisi-tou-proswpikou-twn-ed-meleta-to-ypetha/67076

Akis osfp 7

Δεν "περπάτησαν" οι ΟΒΑ

Εάν τελικώς επιλεγεί η λύση της προκήρυξης θα καταβληθούν προσπάθειες να μην επαναληφθεί το φαινόμενο του 2017 που αφορούσε στον διορισμό 1000 Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης. Είναι άλλωστε αποδεκτό ότι η πρώτη προκηρυξη ανακατάταξης ή επανακατάταξης 1.000 συνολικά Οπλιτών Βραχείας Ανακατατάξεως (ΟΒΑ) δεν απέδωσε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Και ενδεικτική είναι η πρώτη καταγραφή, όπως αυτή δημοσιοποιήθηκε στη Βουλή τον περασμένο Ιούλιο, με αποτέλεσμα να επανεκδοθούν συμπληρωματικές προκηρύξεις.
Μαρια Μαρακι Μαριω
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Μαρια Μαρακι Μαριω »

Δυστυχώς... Όλα είναι ράδιο αρβύλα!

Τάχα λέγανε για αεροπορία και... !

Akis osfp 7

Ράδιο αρβύλα γιατι;Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας το είπε..

Δεν είναι επίσημο πρόσωπο δηλαδή;

Είπε σε "λίγο χρονικό διαστημα"...

Το λίγο δεν είναι αύριο-μεθαύριο εννοεί σε κοντινό μέλλον αλλά σχετικά σύντομα!!!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από D.Y.K »

andrkyri έγραψε:ΔΎΚ. Υπάρχει κάποια ενημέρωση εκ των έσω για τον πρόκειται οντως να γίνουν προσλήψεις; Για όσους έχουμε πτυχιο επαλ χωρίς να. Παρουμε την άδεια εξάσκησης του επαγγέλματος, θα ληφθεί ως κριτήριο επιλογής ειδικότητάς η θέλει επάρκεια;

Τι εννοείς εκ των έσω φίλε μου;

Δεν έχω επαφές με το ΥΕΘΑ εάν αυτό εννοείς, συνεπώς όχι, δεν γνωρίζω.

Ως προς το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου, επίσης είναι σχετικό και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το ποια θα είναι τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις σε περίπτωση προκήρυξης.

Greek Soldier

Νομίζω επάρκεια για αυτό που είπες σχετικά με την ειδικότητα φίλε.Είναι σαν να λες ξέρω Αγγλικά αλλά δεν εχω πτυχίο... ως παράδειγμα το αναφέρω !!!

Σάββας

Δημοσίευση από Σάββας »

Σάββας έγραψε:για τεχνίτης αεροσκαφών στην αεροπορία στρατού πρέπει να έχω κάποιο πτυχιο αντίστοιχο;

ξέρεις κανένας αν γίνεται;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης