Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Τι ακριβώς θα είναι τα μόρια ;
Stelios7

Δημοσίευση από Stelios7 »

Παιδιά έχουμε κάτι νεότερο ; Την δρομολόγησαν ; Καμία έγκυρη πληροφορία
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Εχω μια αποροια το επαγγελματικο διπλωμα Γ κατηγοριας για να μπορει να ποιαστει κ να μοριοδοτηθει χρειαζεται κ το ΠΕΙ στο λιμενικο; Το εβγαλα το 2014 τοτε για του ειδικους φρουρους που ακουγοταν χωρις το ΠΕΙ και οταν ειχα ρωτησει εδω ειχα λαβει απαντησεις οτι στα σωματα ασφαλειας δεν χρειαζεται το ΠΕΙ. Γνωριζει καποιος να μου απαντησει πανω σε αυτο η εσυ ΔΥΚ σαν διαχειριστης?
2009 δ εσσο 309 σειρα
Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Babastroumf »

Vasilis loxias (pz) έγραψε:Εχω μια αποροια το επαγγελματικο διπλωμα Γ κατηγοριας για να μπορει να ποιαστει κ να μοριοδοτηθει χρειαζεται κ το ΠΕΙ στο λιμενικο; Το εβγαλα το 2014 τοτε για του ειδικους φρουρους που ακουγοταν και οταν ειχα ρωτησει εδω ειχα λαβει απαντησεις οτι στα σωματα ασφαλειας δεν χρειαζεται το ΠΕΙ. Γνωριζει καποιος να μου απαντησει πανω σε αυτο η εσυ ΔΥΚ σαν διαχειριστης?
Φίλε μου και εγώ την ίδια απορία είχα και γι αυτό πήγα και έβγαλα με πει Γ και πέρσι το έκανα και Ε(νταλίκα) για να είμαι σίγουρος

Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Babastroumf »

Vasilis loxias (pz) έγραψε:Εχω μια αποροια το επαγγελματικο διπλωμα Γ κατηγοριας για να μπορει να ποιαστει κ να μοριοδοτηθει χρειαζεται κ το ΠΕΙ στο λιμενικο; Το εβγαλα το 2014 τοτε για του ειδικους φρουρους που ακουγοταν και οταν ειχα ρωτησει εδω ειχα λαβει απαντησεις οτι στα σωματα ασφαλειας δεν χρειαζεται το ΠΕΙ. Γνωριζει καποιος να μου απαντησει πανω σε αυτο η εσυ ΔΥΚ σαν διαχειριστης?
Επίσης στο λιμενικο δεν είναι σίγουρο ότι θα δίνει μορια στα διπλωματα, το 2011 δεν έδινε ενώ στους 49 ειδικών δυνάμεων έδινε κ απ όσο θυμάμαι δεν έλεγε κάτι για Πει απλά αν έχεις Γ, Δ και τα αντίστοιχα μόρια έλεγε

ΛΦ

Δημοσίευση από ΛΦ »

Vasilis Loxias (pz),

Η προηγούμενη προκήρυξη ΛΦ δεν ζητούσε ΠΕΙ !

Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

Babastroumf έγραψε:
Vasilis loxias (pz) έγραψε:Εχω μια αποροια το επαγγελματικο διπλωμα Γ κατηγοριας για να μπορει να ποιαστει κ να μοριοδοτηθει χρειαζεται κ το ΠΕΙ στο λιμενικο; Το εβγαλα το 2014 τοτε για του ειδικους φρουρους που ακουγοταν και οταν ειχα ρωτησει εδω ειχα λαβει απαντησεις οτι στα σωματα ασφαλειας δεν χρειαζεται το ΠΕΙ. Γνωριζει καποιος να μου απαντησει πανω σε αυτο η εσυ ΔΥΚ σαν διαχειριστης;
Επίσης στο λιμενικο δεν είναι σίγουρο ότι θα δίνει μορια στα διπλωματα, το 2011 δεν έδινε ενώ στους 49 ειδικών δυνάμεων έδινε κ απ όσο θυμάμαι δεν έλεγε κάτι για Πει απλά αν έχεις Γ, Δ και τα αντίστοιχα μόρια έλεγε

ναι, φιλε μου κ στην τελευταια προκηρυξη του 2016 των Λ. Φ που ειδα απλα ελεγε να εχεις της επαγγελματικες κατηγοριες χωρις να λεει κατι για το ΠΕΙ απλα λεω μηπως το θεωρουν αυτονοητο και δεν το τονιζουν. Τωρα που εχω Γ'κατηγοριας χωρις ΠΕΙ για να το κανω με ΠΕΙ χρειαζεται παλι εξετασεις-μαθηματα συν λεφτα για ολα αυτα; Επισης απο Γ΄κατηγοριας που το εκανες Ε' (νταλίκα) εδωσες ξανα εξετασεις (πρακτικες-γραπτες) ετσι; Η γινετε με καποια αιτηση-παραβολα ξανα;

2009 δ εσσο 309 σειρα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μέχρι στιγμής το ΠΕΙ δεν ήταν υποχρεωτικό .Αυτό δε σημαίνει όμως ότι σε περίπτωση που βγει νέος διαγωνισμός, δε μπορεί να μπει ως προϋπόθεση από τον ΑΣΕΠ.

Κάποια παραπάνω ενημέρωση ή πληροφορία δεν έχω για να σας βοηθήσω.

Φιλικά,

Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

Σε ευχαριστω πολυ ΔΥΚ
2009 δ εσσο 309 σειρα
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

ΔΥΚ φίλε εσυ τι πιστεύεις σχετικά με την προκήρυξη λες να βγει επίσης αν βγει πως πιστεύεις θα βγει με γενική κατηγορία η θα δίνει κατηγορίες σε μηχανικούς ειδικές δυνάμεις κτλ...
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

ΛΦ έγραψε:Vasilis Loxias (pz),

Η προηγούμενη προκήρυξη ΛΦ δεν ζητούσε ΠΕΙ !

ευχαριστω φιλε!

2009 δ εσσο 309 σειρα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σπύρος1μαλ έγραψε:ΔΥΚ φίλε εσυ τι πιστεύεις σχετικά με την προκήρυξη λες να βγει επίσης αν βγει πως πιστεύεις θα βγει με γενική κατηγορία η θα δίνει κατηγορίες σε μηχανικούς ειδικές δυνάμεις κτλ...

Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω.

Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

Τι πιστευετε θα βγει τελικα για τους 199 λ/φ τωρα που μαλλον προμηθευονται τον ιμαντισμο; Διαφορετικα ποιος ο λογος.
2009 δ εσσο 309 σειρα
HELLENICROWER

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Βεβαιως και θα βγει.. Για να παρεις τα ατομα πρεπει πρωτα να εχεις προμηθευτει την ενδυμασια τους και το ποσο θα στοιχισει στο κρατος που ειναι το μονο που εχει μεινει... αλλιως τι θα τους κανεις με τα πολιτικα ρουχα θα τους εχεις; Εγω πιστευω πως ναι θα βγει
Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Με βάση προηγούμενους διαγωνισμούς πόσο καιρό παίρνει περίπου από την προμήθεια αυτών των ειδών μέχρι την έκδοση της προκήρυξης;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες