Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Παιδιά ας είμαστε ρεαλιστές. Ας μην λαμβάνουμε ως κριτήριο μία προκήρυξη του 2008, που όλοι γνωρίζουμε τι έπαιζε μέχρι εκείνο το διάστημα. Θέλω να πω, ορθά σκέφτεστε, με το να έχετε έναν "κορμό", μια "βάση" ως προς τα κριτήρια μοριοδότησης στο μυαλό σας, αλλά μην δένετε και κόμπο τίποτα.
Το θετικό της όλης υπόθεσης είναι, ότι κοντός ψαλμός αλληλούια κατά τα φαινόμενα.
Λίγη υπομονή και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει.
Φαίνεται ότι προχωράει το ζήτημα.
Το θετικό της όλης υπόθεσης είναι, ότι κοντός ψαλμός αλληλούια κατά τα φαινόμενα.
Λίγη υπομονή και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει.
Φαίνεται ότι προχωράει το ζήτημα.
Γνωρίζει κανείς αν βασική προϋπόθεση θα είναι να έχεις τελειώσει τον στρατό;
andrkyri έγραψε:Γνωρίζει κανείς αν βασική προϋπόθεση θα είναι να έχεις τελειώσει τον στρατό;
Σίγουρα.
Καλησπέρα όταν λέτε απαραίτητα αγγλικά τι εννοείτε; Αν δν έχεις χαρτί αγγλικών δεν μπορείς να τα κάνεις?
- Glikiotis
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Πιστεύω πως όχι, για να φανταστείς το lower σε μερικές προκηρύξεις δεν πιάνεται καν σαν προσόν αφού το έχουν οι πάντες σχεδόν, όλα τα παραπάνω πτυχία θα πιάνουν τα μόρια
Πιστευεις πως οχι οτι δν θα μπορουμε να τα κανουμε?
ΔΥΚ για κοίτα λίγο τον παραπάνω Κύριο (Π) που λέει για Αλβανικά και τέτοια δεν είμαι εγώ... Δεν είμαι εγώ... Σε ευχαριστώ...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 85
Για πες μια προκηρυξη που δεν λαμβάνεται σαν προσον. Απο οσο ξερω ειτε ειναι απαραιτητη προϋπόθεση ειτε παιρνει μορια ( λιγοτερα απο τα αλλα ανωτερα πτυχια. Και στις 2 περιπτωσεις ειναι απαραίτητο(δηλαδη προσον). Και πιστεψε με στις μερες μας υπαρχουν πολυ που δεν το εχουν.
- Glikiotis
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Αναφέρομαι γενικότερα σε προκηρύξεις όχι μόνο για σώματα ασφαλείας, το lower είναι απαραίτητο από εκεί και επάνω παίρνεις έξτρα μόρια
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 33
Π έγραψε:Μάγκες αν έρθετε μέσα καλό θα είναι να ξέρετε και αλβανικά, θα σας χρειαστούν...
Και σουαχίλ...
Glikiotis έγραψε:Αναφέρομαι γενικότερα σε προκηρύξεις όχι μόνο για σώματα ασφαλείας, το lower είναι απαραίτητο από εκεί και επάνω παίρνεις έξτρα μόρια
Επίσημη γλώσσα της χώρας είναι τα Ελληνικά, άσχετα με το αν κάποιους τους δυσαρεστεί, άρα καμιά ΞΕΝΗ γλώσσα δεν είναι απαραίτητη, απλά δίνει επιπλέον μόρια, στην τελική πόσοι είναι αγγλόφωνοι στις φυλακές; Ρητορικό το ερώτημα.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
ΔΥΚ γράφει άλλος με το Ψευδώνυμο μου (Π)για τσέκαρε αυτός με τα αλβανικά που λέει ότι πρέπει να ξέρουμε.. Δεν είμαι εγω
Π έγραψε:ΔΥΚ γράφει άλλος με το Ψευδώνυμο μου (Π) για τσέκαρε αυτός με τα αλβανικά που λέει ότι πρέπει να ξέρουμε. Δεν είμαι εγω
Το μήνυμα διεγράφη.
Παιδια ξερουμε κατι για τατουαζ;Ας ελπισουμε να μην κοβουν εστω σε σημεια στο σωμα που δεν ειναι εμφανη..
Συγνώμη αν προσέβαλα κανέναν, δεν το εκανα επίτηδες, νόμιζα ότι το "Π" σήμαινε πολίτης...Πάντως ότι γλώσσα και να ξέρεις τους μιλάς και δεν καταλαβαίνουν διότι δεν ξέρουν ούτε ελληνικά, ούτε αγγλικά ή απλά έχουν "γίνει" και δεν καταλαβαίνουν...
Αναλόγως την πτέρυγα φυσικά
Αναλόγως την πτέρυγα φυσικά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες