Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Zero

Δημοσίευση από Zero »

Πολιτης έγραψε:Γιατί ρε σεις τελείωσε ή διαδικασία πήρε επιλαχόντες και τον άφησαν απ έξω για να πάει να κάνει όλα αυτά; Μιλάμε ο τύπος πρέπει να είναι πυροβολιμενος... Έχουμε ψωμί ακόμα αναμένουμε και τις ενστάσεις που όλοι τις ξεχνάτε και ξαφνικά θα δείτε ενα άλλο νούμερο γιατί θα έχουν περάσει και θα λέτε πάλι μπλα μπλα μπλα βύσματα κλπ κλπ

Τα έγραψες όλα αδερφέ, με κάλυψες απόλυτα. Μιλάμε ότι τα παιδάκια είναι τελείως καθυστερημένα και μου θέλουν και ΛΣ. Καμία ελπίδα.

eleos

Δημοσίευση από eleos »

Tasos2aMAL έγραψε:
eleos έγραψε:

Σκέψη πολλών δεν νομίζω να είναι μεγάλε να χαρακτηρίζεις γιωτοαθλήματα τα αθλήματα που δίνει ο Λιμενοφύλακας της Γενική σειράς, αυτό είναι υποτίμηση και χαλασμένο μυαλό και εγώ δεν λεω πως περιμένω κάτι, απλά αναπαράγεται αυτό που σας συμφέρει και χλευάζεται δοκιμασίες που έχουν δώσει άτομα που είναι ήδη στο Σώμα και οφείλεται να μιλάτε καλύτερα, αυτό και τέλος, προσέξτε τι γράφετε.

Δε θα μου κάνεις υποδείξεις, μεγάλε. Και κατ'αρχάς δε σχολίασα χλευαστικά τίποτα, δες τα μηνύματα μου. Και φτιάξε προφίλ να συζητάμε, γιατί έτσι είσαι πραγματικά για έλεος, μην κρύβεσαι. Σου είπαμε 4-5 διαφορετικά άτομα ότι έχουμε αυτές τις πληροφορίες και δε λέμε οτι μας συμφέρει, τι άλλο θες; Άντε από εδώ, σε παρακαλώ, μάλλον κανένας κομμένος θα είσαι.

Δεν είμαι κομμένος, δεν συμμετέχω καν σε διαγωνισμό, με το να αναφέρεις γιωτοαθλήματα είναι μόνο του χλευαστικό, αυτή την στιγμή πολλοί Λ/Φ παλεύουν καθημερινώς σε διάφορα νησιά όπως Λέρο, Φαρμακονήσι, Σάμο, Αγαθονήσι με λαθρομετανάστες και δεν αξίζουν τον χαρακτηρισμό επειδή έδωσαν εύκολα αθλήματα, μη ξεχνάς πως υπάρχουν και Λ/Φ Γενικής Κατηγορίας που είχανε υπηρετήσει κανονικά στις Ειδικές Δυνάμεις, τέλος πάντων συνεχίστε να μεταδίδεται αναξιόπιστες πληροφορίες γιατί πληροφορίες από έγκυρα άτομα δεν έχετε με αυτά που λέτε και θα δούμε στο τέλος ποιος έχει δίκιο και ποιος έλεγε και πίστευε αυτά που τον συνέφερε.

Άβαταρ μέλους
nkou
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από nkou »

Πολιτης έγραψε:Γιατί ρε σεις τελείωσε ή διαδικασία πήρε επιλαχόντες και τον άφησαν απ έξω για να πάει να κάνει όλα αυτά; Μιλάμε ο τύπος πρέπει να είναι πυροβολιμενος... Έχουμε ψωμί ακόμα αναμένουμε και τις ενστάσεις που όλοι τις ξεχνάτε και ξαφνικά θα δείτε ενα άλλο νούμερο γιατί θα έχουν περάσει και θα λέτε πάλι μπλα μπλα μπλα βύσματα κλπ κλπ

Πως θα εχει περασει καποιος που εκανε ενσταση και για ποιο πραγμα εκανε ενσταση μπορεις να μας εξηγησεις αν εχεις τη καλοσυνη;

Επιλαχών

Δημοσίευση από Επιλαχών »

Σοβαρευτείτε και περιμένετε τα τελικά αποτελέσματα να δούμε πόσους και αν θα πάρει. Μην κάνετε σαν 15χρονα και όχι σπασμωδικές κινήσεις. Φιλικά.
Πολιτης

Δημοσίευση από Πολιτης »

Πχ κόβεται κάποιος για μισό ποντο ύψος, ο ταν κάνει ένσταση και γίνει δεκτή (που στο ύψος 99% γίνετε) τον καλούν πάει ξανά για υψομετρηση κι αν περάσει συνεχίζει κανονικά όλες τις διαδικασίες και αν είναι επιτυχόν ερχετε και μπαίνει στη λίστα με τους πρώτους επιτυχόντες

Κελευστής Λ.Σ

Δημοσίευση από Κελευστής Λ.Σ »

Γεια σου Πολίτη,

Κάνεις ένσταση μόνο στα αποτελέσματα της υψομέτρησης...
Εφόσον ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες, δεν έχεις το δικαίωμα να κάνεις ένσταση της 1ης δοκιμασίαςΕικόνα
πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

Κελευστής Λ. Σ έγραψε:Γεια σου Πολίτη,

Κάνεις ένσταση μόνο στα αποτελέσματα της υψομέτρησης...
Εφόσον ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες, δεν έχεις το δικαίωμα να κάνεις ένσταση της 1ης δοκιμασίαςΕικόνα

Δεν εισαι καλα ενημερωμενος... Τωρα πια με τον ΑΣΕΠ γινετε και μαλιστα 10 μερες αφου τελειωσουν ολες οι διαδικασιες... Μπες να διαβασεις την τελευταια ανακοινωση στη σελιδα λιμενικου σωματος, το γραφει ξεκαθαρα και η τελευταια μερα προθεσμιας ηταν η σημερινη

ΑποΛελε

Δημοσίευση από ΑποΛελε »

Dyk αν γνωριζεις να μου πεις οχι αν θα παρει επιλαχοντες , αλλα αν παρει αυτο θα γινει με την ολοκληρωση της διαδικασιας ενστασεων η μεταγενεστερα. αναφερομαι σε επιλαχοντες που δεν εκαναν ενσταση αλλα σε περιπτωσει που αποφασισουν να παρουν τους 20 πρωτους πχ
Κελευστής Λ.Σ

Δημοσίευση από Κελευστής Λ.Σ »

Γεια σου Πολίτη,

Μην είσαι ψείρας με τις ανακοινώσεις.
Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα της υψομέτρησης και βρισκόσουν στον πίνακα των απορριπτέων, τότε μπορούσες να κάνεις ένσταση... Μετά το πέρας αυτής της δοκιμασίας δεν έχεις δικαίωμα για ένσταση... Μετά είναι άλλο στάδιο (διαδικασία) και ούτω κάθεξης. Αν θέλεις να κάνεις δωρεά στον ΑΣΕΠ, τότε κάνε ένσταση!Εικόνα

Σου μιλάει κάποιος που γνωρίζει!
Δόκιμος λφ

Δημοσίευση από Δόκιμος λφ »

Καλημέρα έχουμε κανένα νέο;
Nikos91

Δημοσίευση από Nikos91 »

Κελευστη γνωριζεις κατι παραπανω; τι πιστευεις για επιλαχοντες
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Πολύ ησυχία. Ας ελπίσουμε και μεις οι επιλαχόντες να είναι για καλό![;) ]
Επιλαχών

Δημοσίευση από Επιλαχών »

Ή +44 Ή +50, μια υπογραφή απομένει, καθόλου ράδιο αρβύλα, από ανώτατο αξιωματικό του ΛΣ
Άβαταρ μέλους
Lok
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Lok »

Και μετα ξυπνησες ;
Nikos91

Δημοσίευση από Nikos91 »

Επιλαχων μακαρι φιλε μου για ολους μας. δυκ εχεις καποια ενημερωση?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης