Μπα... Όχι ακόμα.Giorgospcline έγραψε:Οι σημαιοφόροι έχουν καταταγεί; Γνωρίζει κανείς;
Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Μαλλον πως κοντεύετε και εσεις στο τελος...https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%92%CE%A91%CE%9F%CE%A0-450?inline=true
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A809%CE%9A%CE%9F%CE%A0-%CE%98%CE%9E%CE%96?inline=true Ούτε καν ξεκίνησαν... Για να βγάζουν τέτοιες ανακοινώσεις.
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Υποψήφια89 ρίξε μας τα φώτα σου για τα 2 παιδιά που περνάνε τις διαδικασίες μόνοι τους πρίν τις ενστάσεις σε τί φάση βρίσκονται αν γνωρίζεις φυσικά; Ψυχοτεχνικά δώσανε; Γραπτά;γιατί πιστεύω πως για αυτούς τους 2 έβγαλαν αυτή την απόφαση που θα δώσουν (ελπίζω σύντομα) γραπτά. Κάποιο άλλο λόγο δεν μπορώ να σκεφτώ που βγηκε αυτή η απόφαση.
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Θυμιστε μου λιγο το τηλ να παρω και εγω αυριο να ρωτησω τι γινετε... Ποτε αναμενετε να βγοθν οι τιμιμενοι!
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 52
Mysterio δεν γίνεται να γίνονται όλα αυτά για 2 ή 4 άτομα... Έχουν γίνει πολλές ενστάσεις. Το θέμα είναι να μην μας προλάβουν εκλογές γιατί μετά τη βάψαμε.mysterio έγραψε:Υποψήφια89 ρίξε μας τα φώτα σου για τα 2 παιδιά που περνάνε τις διαδικασίες μόνοι τους πρίν τις ενστάσεις σε τί φάση βρίσκονται αν γνωρίζεις φυσικά; Ψυχοτεχνικά δώσανε; Γραπτά;γιατί πιστεύω πως για αυτούς τους 2 έβγαλαν αυτή την απόφαση που θα δώσουν (ελπίζω σύντομα) γραπτά. Κάποιο άλλο λόγο δεν μπορώ να σκεφτώ που βγηκε αυτή η απόφαση.
- Ο Γιάννης
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Εφόσον είναι μέσω ΑΣΕΠ οι διαδικασίες γίνονται ακόμα και για ένα άτομο. Τώρα για τις εκλογές δεν ξέρω.
Τι σχεση εχουν οι εκλογές με την κατάταξη, εφόσον εχουν βγει οι πίνακες?
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 52
Η προκήρυξη στη σελίδα 16 αναφέρει κάτι για τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Αν καταλαβαίνω καλά χρειάζεται η υπογραφή του. Επίσης, πριν την κατάταξη τα άτομα παίρνουν αριθμό μητρώου ανθρώπινου δυναμικού Ελληνικού δημοσίου. Πριν και μετά τις εκλογές απ' όσο ξέρω παγώνουν κάποιες αποφάσεις προσλήψεων στο δημόσιο.mariavr έγραψε:Τι σχεση εχουν οι εκλογές με την κατάταξη, εφόσον εχουν βγει οι πίνακες;
Καλησπερα παιδια μιλησα με τον γνωστο μου κ μου ειπε οτι Δευτερα που μας ερχεται θ δωσει ψυχοτεχνικα και Τριτη με Παρασκευη θ δωσει γραπτα μαζι με οσα απο τ 5 ατομα (που εκαναν ενσταση κ δικαιωθηκαν) περασαν τις διαδικασιες κ ειναι ν δωσουν γραπτα.
Ξέρεις μήπως σε ποιες κατηγορίες ανήκουν τα παιδιά που περνάνε τώρα τις διαδικασίες;
Υποψήφια89 έγραψε:Καλησπερα παιδια μιλησα με τον γνωστο μου κ μου ειπε οτι Δευτερα που μας ερχεται θ δωσει ψυχοτεχνικα και Τριτη με Παρασκευη θ δωσει γραπτα μαζι με οσα απο τ 5 ατομα (που εκαναν ενσταση κ δικαιωθηκαν) περασαν τις διαδικασιες κ ειναι ν δωσουν γραπτα.
Nά 'σαι καλά για την απάντησή σου!
Με συγχωρείς για την "χαζή" ερώτηση που θα σου κάνω αλλά επειδή είναι μετρημένα κουκιά οι θέσεις και με αφορά, μήπως γνωρίζεις εάν είναι ο φίλος σου και άλλοι 5 (σύνολο 6 άτομα) ; Ή ο φίλος σου μαζί με το άλλο άτομο που έχουν δικαιωθεί απότο εφετείο πριν τις ενστάσεις + άλλοι 5 (δηλαδή σύνολο 7) ;
Υ. Γ. Κάνε βρε κούκλα μου ένα λογαριασμό να σου στείλω μήνυμα να μη φορτώνουμε και το θέμα χεχεχε

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Η υποψήφια89 έγραψε "μαζί με όσα από τα 5 άτομα πέρασαν". Άρα δεν ξέρουμε αν έχουν περάσει κ οι πέντε για να υπολογίσεις συν έναν ή συν δύο κ φαντάζομαι ούτε η ίδια θα ξέρει ακόμα. Τη Δευτέρα που θα πάει ο γνωστός της για τα ψυχοτεχνικά θα δει πόσα άτομα είναι κ πιστεύω θα μας ενημέρωσει τότε. Πάντως αφού 19/12 τελειώνουν κ τα γραπτά θέλω να ελπίζω στα μέσα ή τέλη ιανουαρίου να έχουμε μπει.
Πραγματικά δε καταλαβαίνω προς τι τόσο άγχος και αγωνία. Περάσατε ρε παιδιά, θα μπείτε και κάποια στιγμή, δεν είναι δα οτι αν περάσει ο Τάδε χρόνος χάνεις και την θέση σου. Υπομονή, θα σας καλέσουν στο σπίτι απο το αρχηγείο λογικά (όπως έκαναν με την προηγούμενη σειρά) , και θα βγάλουν και ανακοίνωση. Καλύτερα τώρα να δωθεί ο χρόνος για να χωνέψει ο επιτυχών οτι μπαίνει στο λιμενικό και οτι μέσα σε 1 χρόνο απο τώρα (9 μήνες σχολή) και αφού αποφοιτήσει, κατα 90% θα είναι μακριά απο το σπίτι του, για μερικούς (αν όχι αρκετους έως πολλούς) η μετάθεση προβλέπεται σε νησιωτικές περιοχές της άγονης γραμμής (λαθρομετανάστευση, δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, κοινωνική αλλαγή γενικότερα) , και νησία 'τα αποκαλούμενα ''πρώτης γραμμής'' (Ανατολικού Αιγαίου). Τέλος, σύμφωνα με το ισχύον Π. Δ. Μεταθέσεων η πρώτη τοποθέτηση μετά το πέρας της σχολής είναι σε υπηρεσίες 1ης,2ης και 3ης κατηγορίας για 3 χρόνια τουλάχιστον υποχρεωτικής παραμονής και έπειτα εισαγωγή στους πίνακες προς μετάθεση.
Φιλικά πάντοτε παίδες!
- Ο Γιάννης
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Φίλε μου, είναι μερικοί που αν περάσουν αυτοί που έχουν κάνει ενστάσεις θα τους βγάλουν απ'έξω, γι' αυτό ανησυχούν. Κάποιοι φοβούνται ότι δεν θα μας πάρουν ποτέ, άλλοι έχουν αφήσει δουλειές για να μπουν και τώρα είναι άνεργοι. Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους. Καλά κάνεις, όμως, και προσπαθείς να εμψυχώσεις. Μαζί σου!Saiyan έγραψε:
Πραγματικά δε καταλαβαίνω προς τι τόσο άγχος και αγωνία. Περάσατε ρε παιδιά, θα μπείτε και κάποια στιγμή, δεν είναι δα οτι αν περάσει ο Τάδε χρόνος χάνεις και την θέση σου. Υπομονή, θα σας καλέσουν στο σπίτι απο το αρχηγείο λογικά (όπως έκαναν με την προηγούμενη σειρά) , και θα βγάλουν και ανακοίνωση. Καλύτερα τώρα να δωθεί ο χρόνος για να χωνέψει ο επιτυχών οτι μπαίνει στο λιμενικό και οτι μέσα σε 1 χρόνο απο τώρα (9 μήνες σχολή) και αφού αποφοιτήσει, κατα 90% θα είναι μακριά απο το σπίτι του, για μερικούς (αν όχι αρκετους έως πολλούς) η μετάθεση προβλέπεται σε νησιωτικές περιοχές της άγονης γραμμής (λαθρομετανάστευση, δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, κοινωνική αλλαγή γενικότερα) , και νησία 'τα αποκαλούμενα ''πρώτης γραμμής'' (Ανατολικού Αιγαίου). Τέλος, σύμφωνα με το ισχύον Π. Δ. Μεταθέσεων η πρώτη τοποθέτηση μετά το πέρας της σχολής είναι σε υπηρεσίες 1ης,2ης και 3ης κατηγορίας για 3 χρόνια τουλάχιστον υποχρεωτικής παραμονής και έπειτα εισαγωγή στους πίνακες προς μετάθεση.
Φιλικά πάντοτε παίδες!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης