Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Vardou »

Giorgospcline έγραψε:Οι σημαιοφόροι έχουν καταταγεί; Γνωρίζει κανείς;
Μπα... Όχι ακόμα.

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
mariavr
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από mariavr »

Μαλλον πως κοντεύετε και εσεις στο τελος...https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%92%CE%A91%CE%9F%CE%A0-450?inline=true
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Vardou »

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A809%CE%9A%CE%9F%CE%A0-%CE%98%CE%9E%CE%96?inline=true Ούτε καν ξεκίνησαν... Για να βγάζουν τέτοιες ανακοινώσεις.

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από mysterio »

Υποψήφια89 ρίξε μας τα φώτα σου για τα 2 παιδιά που περνάνε τις διαδικασίες μόνοι τους πρίν τις ενστάσεις σε τί φάση βρίσκονται αν γνωρίζεις φυσικά; Ψυχοτεχνικά δώσανε; Γραπτά;γιατί πιστεύω πως για αυτούς τους 2 έβγαλαν αυτή την απόφαση που θα δώσουν (ελπίζω σύντομα) γραπτά. Κάποιο άλλο λόγο δεν μπορώ να σκεφτώ που βγηκε αυτή η απόφαση.

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

Θυμιστε μου λιγο το τηλ να παρω και εγω αυριο να ρωτησω τι γινετε... Ποτε αναμενετε να βγοθν οι τιμιμενοι!
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Giorgospcline »

mysterio έγραψε:Υποψήφια89 ρίξε μας τα φώτα σου για τα 2 παιδιά που περνάνε τις διαδικασίες μόνοι τους πρίν τις ενστάσεις σε τί φάση βρίσκονται αν γνωρίζεις φυσικά; Ψυχοτεχνικά δώσανε; Γραπτά;γιατί πιστεύω πως για αυτούς τους 2 έβγαλαν αυτή την απόφαση που θα δώσουν (ελπίζω σύντομα) γραπτά. Κάποιο άλλο λόγο δεν μπορώ να σκεφτώ που βγηκε αυτή η απόφαση.

Mysterio δεν γίνεται να γίνονται όλα αυτά για 2 ή 4 άτομα... Έχουν γίνει πολλές ενστάσεις. Το θέμα είναι να μην μας προλάβουν εκλογές γιατί μετά τη βάψαμε.
Άβαταρ μέλους
Ο Γιάννης
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Ο Γιάννης »

Εφόσον είναι μέσω ΑΣΕΠ οι διαδικασίες γίνονται ακόμα και για ένα άτομο. Τώρα για τις εκλογές δεν ξέρω.

mariavr
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από mariavr »

Τι σχεση εχουν οι εκλογές με την κατάταξη, εφόσον εχουν βγει οι πίνακες?
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Giorgospcline »

mariavr έγραψε:Τι σχεση εχουν οι εκλογές με την κατάταξη, εφόσον εχουν βγει οι πίνακες;
Η προκήρυξη στη σελίδα 16 αναφέρει κάτι για τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Αν καταλαβαίνω καλά χρειάζεται η υπογραφή του. Επίσης, πριν την κατάταξη τα άτομα παίρνουν αριθμό μητρώου ανθρώπινου δυναμικού Ελληνικού δημοσίου. Πριν και μετά τις εκλογές απ' όσο ξέρω παγώνουν κάποιες αποφάσεις προσλήψεων στο δημόσιο.
Υποψήφια89

Δημοσίευση από Υποψήφια89 »

Καλησπερα παιδια μιλησα με τον γνωστο μου κ μου ειπε οτι Δευτερα που μας ερχεται θ δωσει ψυχοτεχνικα και Τριτη με Παρασκευη θ δωσει γραπτα μαζι με οσα απο τ 5 ατομα (που εκαναν ενσταση κ δικαιωθηκαν) περασαν τις διαδικασιες κ ειναι ν δωσουν γραπτα.
Υπαξ

Δημοσίευση από Υπαξ »

Ξέρεις μήπως σε ποιες κατηγορίες ανήκουν τα παιδιά που περνάνε τώρα τις διαδικασίες;
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από mysterio »

Υποψήφια89 έγραψε:Καλησπερα παιδια μιλησα με τον γνωστο μου κ μου ειπε οτι Δευτερα που μας ερχεται θ δωσει ψυχοτεχνικα και Τριτη με Παρασκευη θ δωσει γραπτα μαζι με οσα απο τ 5 ατομα (που εκαναν ενσταση κ δικαιωθηκαν) περασαν τις διαδικασιες κ ειναι ν δωσουν γραπτα.

Nά 'σαι καλά για την απάντησή σου!

Με συγχωρείς για την "χαζή" ερώτηση που θα σου κάνω αλλά επειδή είναι μετρημένα κουκιά οι θέσεις και με αφορά, μήπως γνωρίζεις εάν είναι ο φίλος σου και άλλοι 5 (σύνολο 6 άτομα) ; Ή ο φίλος σου μαζί με το άλλο άτομο που έχουν δικαιωθεί απότο εφετείο πριν τις ενστάσεις + άλλοι 5 (δηλαδή σύνολο 7) ;

Υ. Γ. Κάνε βρε κούκλα μου ένα λογαριασμό να σου στείλω μήνυμα να μη φορτώνουμε και το θέμα χεχεχε Εικόνα

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
μαριάννα
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από μαριάννα »

Η υποψήφια89 έγραψε "μαζί με όσα από τα 5 άτομα πέρασαν". Άρα δεν ξέρουμε αν έχουν περάσει κ οι πέντε για να υπολογίσεις συν έναν ή συν δύο κ φαντάζομαι ούτε η ίδια θα ξέρει ακόμα. Τη Δευτέρα που θα πάει ο γνωστός της για τα ψυχοτεχνικά θα δει πόσα άτομα είναι κ πιστεύω θα μας ενημέρωσει τότε. Πάντως αφού 19/12 τελειώνουν κ τα γραπτά θέλω να ελπίζω στα μέσα ή τέλη ιανουαρίου να έχουμε μπει.

Άβαταρ μέλους
Saiyan
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Saiyan »

Πραγματικά δε καταλαβαίνω προς τι τόσο άγχος και αγωνία. Περάσατε ρε παιδιά, θα μπείτε και κάποια στιγμή, δεν είναι δα οτι αν περάσει ο Τάδε χρόνος χάνεις και την θέση σου. Υπομονή, θα σας καλέσουν στο σπίτι απο το αρχηγείο λογικά (όπως έκαναν με την προηγούμενη σειρά) , και θα βγάλουν και ανακοίνωση. Καλύτερα τώρα να δωθεί ο χρόνος για να χωνέψει ο επιτυχών οτι μπαίνει στο λιμενικό και οτι μέσα σε 1 χρόνο απο τώρα (9 μήνες σχολή) και αφού αποφοιτήσει, κατα 90% θα είναι μακριά απο το σπίτι του, για μερικούς (αν όχι αρκετους έως πολλούς) η μετάθεση προβλέπεται σε νησιωτικές περιοχές της άγονης γραμμής (λαθρομετανάστευση, δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, κοινωνική αλλαγή γενικότερα) , και νησία 'τα αποκαλούμενα ''πρώτης γραμμής'' (Ανατολικού Αιγαίου). Τέλος, σύμφωνα με το ισχύον Π. Δ. Μεταθέσεων η πρώτη τοποθέτηση μετά το πέρας της σχολής είναι σε υπηρεσίες 1ης,2ης και 3ης κατηγορίας για 3 χρόνια τουλάχιστον υποχρεωτικής παραμονής και έπειτα εισαγωγή στους πίνακες προς μετάθεση.

Φιλικά πάντοτε παίδες!
Άβαταρ μέλους
Ο Γιάννης
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Ο Γιάννης »

Saiyan έγραψε:
Πραγματικά δε καταλαβαίνω προς τι τόσο άγχος και αγωνία. Περάσατε ρε παιδιά, θα μπείτε και κάποια στιγμή, δεν είναι δα οτι αν περάσει ο Τάδε χρόνος χάνεις και την θέση σου. Υπομονή, θα σας καλέσουν στο σπίτι απο το αρχηγείο λογικά (όπως έκαναν με την προηγούμενη σειρά) , και θα βγάλουν και ανακοίνωση. Καλύτερα τώρα να δωθεί ο χρόνος για να χωνέψει ο επιτυχών οτι μπαίνει στο λιμενικό και οτι μέσα σε 1 χρόνο απο τώρα (9 μήνες σχολή) και αφού αποφοιτήσει, κατα 90% θα είναι μακριά απο το σπίτι του, για μερικούς (αν όχι αρκετους έως πολλούς) η μετάθεση προβλέπεται σε νησιωτικές περιοχές της άγονης γραμμής (λαθρομετανάστευση, δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, κοινωνική αλλαγή γενικότερα) , και νησία 'τα αποκαλούμενα ''πρώτης γραμμής'' (Ανατολικού Αιγαίου). Τέλος, σύμφωνα με το ισχύον Π. Δ. Μεταθέσεων η πρώτη τοποθέτηση μετά το πέρας της σχολής είναι σε υπηρεσίες 1ης,2ης και 3ης κατηγορίας για 3 χρόνια τουλάχιστον υποχρεωτικής παραμονής και έπειτα εισαγωγή στους πίνακες προς μετάθεση.

Φιλικά πάντοτε παίδες!
Φίλε μου, είναι μερικοί που αν περάσουν αυτοί που έχουν κάνει ενστάσεις θα τους βγάλουν απ'έξω, γι' αυτό ανησυχούν. Κάποιοι φοβούνται ότι δεν θα μας πάρουν ποτέ, άλλοι έχουν αφήσει δουλειές για να μπουν και τώρα είναι άνεργοι. Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους. Καλά κάνεις, όμως, και προσπαθείς να εμψυχώσεις. Μαζί σου!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες