Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
Ποτε δεν ειναι ίδια με των σημαιοφορων!!! Να μπεις να δεις την προκηρυξη των υπαξιωματικων του 2008!!! Διάβασε κ τα προηγούμενα μηνύματα, το είχαμε ξανα αναφέρει!!!
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 117
Και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι τα ίδια με το 2008, καλύτερα να περιμένουμε... Απλά το είπα γιατί είδα ότι άλλοι ξεκινάνε ήδη φροντιστήρια για να κονομήσουν
Φιλε μου νομιζω οτι δεν εισαι καλα ενημερωμένος !!! Κανένα φροντιστήριο δεν εχει ξεκινήσει... κ δεν θα ξεκινήσει αν δεν βγει η ύλη που ζητάει το, λιμενικο!!! Όλοι την πάτησαν το καλοκαίρι κ πήγαν στα φροντιστήρια κ τελικα βρέθηκαν απέξω γιατι πήραν απο συγκεκριμένες σχολές!!! Γιαυτο το λόγο τα φροντιστήρια αποφάσισαν να μη ξεκινήσουν αν δεν ειναι πλέον σίγουροι!!! Τωρα κανε οτι θες κ διάβασε οτι θες !!!
Παιδια ειμαστε ολοι στα τυφλα. Ακομα και να ξεκινησουμε διαβασμα με βαση τα μαθηματα της προκηρυξης του 2008 ειναι λιγο κουφο απο την στιγμη που και τα βιβλια εχουν αλλαξει και δεν ξερουμε τι θα ζητανε στην προκηρυξη. Καλη τυχη σε ολους
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 22
Έχεις δίκιο είναι λίγο νωρίς ακόμα αλλά εάν επάνελθουν οι γραπτές εξετάσεις δε πιστεύω ότι οι αλλαγές σε σχέση με το 2008 θα είναι πολλέςgeorge01 έγραψε:Παιδια ειμαστε ολοι στα τυφλα. Ακομα και να ξεκινησουμε διαβασμα με βαση τα μαθηματα της προκηρυξης του 2008 ειναι λιγο κουφο απο την στιγμη που και τα βιβλια εχουν αλλαξει και δεν ξερουμε τι θα ζητανε στην προκηρυξη. Καλη τυχη σε ολους

Το λεω γιατι ειδα πως ανεβασαν τα μαθηματα κιολας που εχει αναρτησει ενα φροντιστηριο. Στα οποια παρεπιμπτοντως δεν συγκαταλεγεται η γεωγραφια την οποια ζητουσαν στην προκηρυξη του 2008. Ας περιμενουμε την προκηρυξη και ας μην προτρεχουμε και δημιουργουμε τσαμπα πανικο. Και παλι να ευχηθω καλο κουραγιο σε ολους!
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 22
Έχουν και αυτά τις διασυνδέσεις τους μη νομίζεις... (απόστρατοι που διδάσκουν κτλ κτλ). Τέλος πάντων όταν θα βγει επίσημα θα υπάρχει χρόνος αρκετός για όποιον θέλει να στρωθεί για διάβασμα.george01 έγραψε: Το λεω γιατι ειδα πως ανεβασαν τα μαθηματα κιολας που εχει αναρτησει ενα φροντιστηριο.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Παιδιά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αν τελικά μας δουλεύουν ή όχι. Πήρα σήμερα το πρωί πάλι στην γραμματέα του υπουργού και λένε δεν γνωρίζουν τίποτα για τις προκηρύξεις υπαξιωματικών, δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη και να πάρω ξανά τηλέφωνο σε 2 εβδομάδες να ρωτήσω. Εσείς τι καταλαβαίνετε; Εν τω μεταξύ όλες οι εφημερίδες, τα άρθρα, τα site λένε ότι σε λίγες μέρες βγαίνουν οι προκηρύξεις.
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 117
Εγω βλεπω ότι το λένε απο τον αυγουστο αυτο, οτι θα παρουν και δεν παιρνουν
Φίλε παίζει να την πρήζουν όλοι καθημερινά και σου λέει ότι δεν ξέρει.Μπορεί όμως να βγεί και σε 1-2 εβδομάδες και να σου λέει να ξαναπάρεις τότε. Εκτός και επειδή δεν σε ξέρει και απλά δεν ήθελε να πει. Τι να πω...foititaras_86 έγραψε:Παιδιά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αν τελικά μας δουλεύουν ή όχι. Πήρα σήμερα το πρωί πάλι στην γραμματέα του υπουργού και λένε δεν γνωρίζουν τίποτα για τις προκηρύξεις υπαξιωματικών, δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη και να πάρω ξανά τηλέφωνο σε 2 εβδομάδες να ρωτήσω. Εσείς τι καταλαβαίνετε; Εν τω μεταξύ όλες οι εφημερίδες, τα άρθρα, τα site λένε ότι σε λίγες μέρες βγαίνουν οι προκηρύξεις.
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Δεν μας αφορά αν την πρηζουν... Η δουλεια της ειναι να σηκώνει τηλέφωνα κ να πληροφορεί τους πολίτες!!! Αυτη αντί να πληροφορεί, παραπληροφορεί!!! το θέμα ειναι οτι αυτη λέει τοσο καιρο οτι οτι θα βγει απο εβδομάδα κ εχουν περασει 5 μήνες!!! Κ να σας πω κατι... Δεν πιστευω κ δνε το δέχομαι οτι η γραμματέας τους υπουργού δεν ξερει για την προκηρυξη ενω όλες οι εφημερίδες εχουν λυσσάξει!!! Ναι οκ στο υπουργειο οι υπάλληλοι δεν ξέρουν... αλλα η προσωπική γραμματέας του υπουργού σιγουρα ξερει κ δεν μιλάει!!! Μασάει τα λόγια της!!! Δεν θελει να πει ρε παιδιά... Οι θεσεις ειναι λίγες κ μετρημένες !!!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Όπως τα λες φίλε μου είναι, πολυ σωστά σε ότι και αν έγραψες
Φιλε μου εγω εχω να σου πω πως απο τον Ιουνιο του 2013 μπαινω καθε μερα στο ιντερνετ και κοιταω Αν εχει βγει η προκηρυξη. Καθε μερα επι 8 μηνες. Καλη επιτυχια εγω να σου ευχηθω και καλη σου μερα!
Καλη επιτυχία κ σε εσενα!!!
Καλημέρα παίδες σε όλους και στους Διαχειριστές του Forum, να παραθέσω δύο πραγματάκια που έμαθα τεκμηριωμένα να καθαρίσουμε λίγο το τοπίο γιατί πραγματικά μας έχουν ταλαιπωρήσει και κουράσει αρκετά όλους μας με τις καθυστερήσεις αλλά καταλάβετε το πως δεν ζητάει απλά το υπουργείο Ναυτιλίας και το Οικονομικών εγκρίνει, πρέπει να περάσει και απ'το Μεταρρύθμισης πρώτα και να ελεγχθούν και οι μνημονιακές μας υποχρεώσεις και αφού πρώτα τεθεί σε διαθεσιμότητα το απαιτούμενο πολιτικό προσωπικό από το Ναυτιλίας που είναι συμφωνημένο κάτι το οποίο γίνεται και σήμερα που μιλάμε, εννοώ πως ακόμα δηλαδή δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εξού λοιπόν και οι τόσο μεγάλες και βραδύποδες καθυστερήσεις. Τώρα όσον αναφορά τις Προκηρύξεις και πιο συγκεκριμένα των Υπαξιωματικών που δα εκδοθεί προγενέστερα από το Ναυτιλίας έχει φύγει και βρίσκεται στον Μητσοτάκη στο Μεταρρύθμισης για έγκριση με ικανοποιητικό και μεγάλο αριθμό ατόμων κάτι το οποίο θα περιορίσει σίγουρα ο Μητσοτάκης και θα έχουμε περιορισμένο αριθμό, καταλαβαίνετε πως δε μπορούμε ακόμα να γνωρίζουμε τον ακριβή αν δε υπογραφεί πρώτα, σίγουρα όμως θα έχουμε τα εξής:
1) Περισσότερες θέσεις από αποφοίτους Λυκείου
2) Λιγότερες θέσεις απο Πτυχιούχους ΤΕΙ και
3) Ακόμα λιγότερες από Πτυχιούχους ΑΕΙ
Υποχρεωτικά:
1) Γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας
2) Γνώση χειρισμού Η/Υ
Επιπρόσθετα:
1) Γραπτές εξετάσεις
2) Μοριοδότηση Γραπτών και Μορίων που συγκεντρώνονται (δεν γνωρίζω το ακριβή ποσοστό)
Σας ενημέρωσα αναφορικά με το ότι γνωρίζω μέχρι τώρας, δεν μπορώ να ξέρω τίποτα επιπρόσθετο και ούτε να ξαναενοχλήσω να μάθω μέχρι να εκδοθεί η Προκήρυξη και αν κάτι αλλάξει μέχρι την εκδοσή της δεν ευθύνομαι γιατί πολύ απλά δεν την υπογράφω εγώ... Πάντως αν και θα ακουστεί τραγελαφικό ύστερα από τόσο τεράστια αναμονή η Προκήρυξη θα εκδοθεί εντός ημερών, το πότε δε μέλει παρά να δούμε... Καλημέρα και πάλι σε όλους, άπιστους και καλοπροαίρετους.
1) Περισσότερες θέσεις από αποφοίτους Λυκείου
2) Λιγότερες θέσεις απο Πτυχιούχους ΤΕΙ και
3) Ακόμα λιγότερες από Πτυχιούχους ΑΕΙ
Υποχρεωτικά:
1) Γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας
2) Γνώση χειρισμού Η/Υ
Επιπρόσθετα:
1) Γραπτές εξετάσεις
2) Μοριοδότηση Γραπτών και Μορίων που συγκεντρώνονται (δεν γνωρίζω το ακριβή ποσοστό)
Σας ενημέρωσα αναφορικά με το ότι γνωρίζω μέχρι τώρας, δεν μπορώ να ξέρω τίποτα επιπρόσθετο και ούτε να ξαναενοχλήσω να μάθω μέχρι να εκδοθεί η Προκήρυξη και αν κάτι αλλάξει μέχρι την εκδοσή της δεν ευθύνομαι γιατί πολύ απλά δεν την υπογράφω εγώ... Πάντως αν και θα ακουστεί τραγελαφικό ύστερα από τόσο τεράστια αναμονή η Προκήρυξη θα εκδοθεί εντός ημερών, το πότε δε μέλει παρά να δούμε... Καλημέρα και πάλι σε όλους, άπιστους και καλοπροαίρετους.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 10 επισκέπτες