Βάσεις - μόρια για Εμπορικό Ναυτικό 2014
Και εγώ με χαρτί τριτεκνίας και με 18200 μόρια παω απο γενικό λύκειο πιστεύετε περνάω; Η γνώμη σας μετράει, ευχαριστώ !
Alexandros έγραψε:Και εγώ με χαρτί τριτεκνίας και με 18200 μόρια παω απο γενικό λύκειο πιστεύετε περνάω; Η γνώμη σας μετράει, ευχαριστώ !
Κατά 99% είσαι μέσα ναι. Αφήνω και το 1% γιατί άνθρωποι είμαστε ποτέ δεν ξέρεις

Σε υπερευχαριστώ , πραγματικά ! Με ανακούφισες διότι έχω ένα μικρό άγχος !
Καλησπέρα, έχω 18000 μόρια.16 απολυτήριο και 2000 μόρια απο το lower, εχω ελπιδες να μπω στις αεν;(Γενικό Λύκειο)
Γεια σας!! Εγω εχω απολυτ.15,5 δεν εχω καπιο πτυχειο αγγλικων εχω πιθανοτητες να με παρουν γτ εχω περασει με πανελλαδικες ΤΕΙ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ Φλωρινα και ακομη δν μπορω να βρω σπιτι επειδη περιμενω τα αποτελεσματα του ναυτικου τη πιθανοτητες εχω; Ευχαριστω...
- antonismix
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Αν οι βάσεις για απολυτήριο ξεκινήσουν σαν πέρσι από 18500 σίγουρα έχεις πιθανότητες γιατί πολλά παιδιά από πανελλήνιες δεν πανε και η βάση φτάνει στα 17 κάπου εκεί !k0stas96 έγραψε: Καλησπέρα, έχω 18000 μόρια.16 απολυτήριο και 2000 μόρια απο το lower, εχω ελπιδες να μπω στις αεν;(Γενικό Λύκειο)
ΑΝΤΩΝΗΣ έγραψε:Γεια σας! Εγω εχω απολυτ.15,5 δεν εχω καπιο πτυχειο αγγλικων εχω πιθανοτητες να με παρουν γτ εχω περασει με πανελλαδικες ΤΕΙ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ Φλωρινα και ακομη δν μπορω να βρω σπιτι επειδη περιμενω τα αποτελεσματα του ναυτικου τη πιθανοτητες εχω; Ευχαριστω...
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά οι πιθανότητες του να περάσεις φέτος (με βάση τα περσινά δεδομένα) δυστυχώς είναι ελάχιστες. Καλύτερα να ψάξεις για σπίτι στην Φλώρινα. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις. Καλή επιτυχία να έχεις

Παιδια να ρωτησω. Μεσα στν προκυρηξη οσον αφορα τα αγγλικα καο συγκεκριμενα για το toeic δεν αναφερει η προξυρηξη αν πρεπει ναναι της τελευταιας 2ετιας. Τελικα τι ισχυει με αυτο; Εχει απεριοριστη ισχυ; Κ αν οχι γιατι η πεοκυρηξη δεν ζητα ναναι τα τελευταια 2ετια;
- antonismix
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Ισχύει για πάντα !!ντινος έγραψε: Παιδια να ρωτησω. Μεσα στν προκυρηξη οσον αφορα τα αγγλικα καο συγκεκριμενα για το toeic δεν αναφερει η προξυρηξη αν πρεπει ναναι της τελευταιας 2ετιας. Τελικα τι ισχυει με αυτο; Εχει απεριοριστη ισχυ; Κ αν οχι γιατι η πεοκυρηξη δεν ζητα ναναι τα τελευταια 2ετια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης