Τι να πάρω μαζί μου στην κατάταξη (2011)
Ρε Παιδιά Δεν Έχω Βγάλει Νόημα Πόσους Σάκους Να Πάρω 1 και θα μου Δώσουν Άλλον 1 Εκεί; Επίσης Επιτρέπετε Να Ακούω Ράδιο Μέσα Στο Θάλαμο, Και να Παίρνω Κάτι Χάπια Μετά Το Φαγητό;7/2 Παρουσιάζομαι Μεγάλο Πεύκο Και δεν μου Έχει Έρθει Το Χαρτί Τι Πρέπει Να Κάνω?
Πάρε τηλέφωνο το Αστυνομίκο Τμήμα της περιοχής σου να δείς εάν τους το έχουν στείλει.
Απ'όσο κατάλαβα πλέον δεν δινουν το σάκο ταξιδίου. Αναγκαστικά θα πρέπει να αγοράσεις τέτοιον.
Για τα χάπια πάρει χαρτί ιατρού. Τώρα για το ραδιόφωνο δεν μπορώ να σου πω, αλλά μάλλον όχι μιας και στο ΚΕΕΔ είναι πιο αυστηροί άπο άλλα Κέντρα.
Απ'όσο κατάλαβα πλέον δεν δινουν το σάκο ταξιδίου. Αναγκαστικά θα πρέπει να αγοράσεις τέτοιον.
Για τα χάπια πάρει χαρτί ιατρού. Τώρα για το ραδιόφωνο δεν μπορώ να σου πω, αλλά μάλλον όχι μιας και στο ΚΕΕΔ είναι πιο αυστηροί άπο άλλα Κέντρα.
Τούς Παίρνω Κάθε Μέρα Αλλά Λένε Πως Δεν Τούς Έχει Έρθει Και Τούς 2 Σάκους Που θα Πάρω Θα Πρέπει Να Είναι Χακί; Ξέρει Να Απαντήσει Κάποιος Που Έχει Κανένα Μαγαζί Που να τα Έχει Φτηνά Αυτά Που θα Χρειαστώ;
Βάλε στο Google "Στρατιωτικά Είδη" και θα σου βγάλει μερικές ιστοσελίδες. Αν θές δώσε μου ένα e-mail για να σου δώσω συγκεκριμένες.

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Παιδια μπορω να παρω τον σακο ενος φιλου μου που τελειωσε το φανταριλικι του τωρα; Ειναι παραλαγης και γραφει ες του το εδωσαν εκει. θα μου πουνε τιποτα; Δευτερο σακοδεν θα παρω θα παρω μαυρες σακουλες τις μεγαλεσ
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 34
neos kai mavros έγραψε:Παιδια μπορω να παρω τον σακο ενος φιλου μου που τελειωσε το φανταριλικι του τωρα; Ειναι παραλαγης και γραφει ες του το εδωσαν εκει. Θα μου πουνε τιποτα; Δευτερο σακοδεν θα παρω θα παρω μαυρες σακουλες τις μεγαλεσ
μα και σε μαγαζι με ηδη στρατιωτικα αυτον τον σακο θα σου δωσουν... Και γω το ιδιο με σενα θα κανω...

-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Δηλαδη θα πρεπει να παρουμε και αλλο σακο. Εκτος απο αυτον που εχουμε παρει εχω παρει βαλιτσα παραλαγης στρατιωτικη μεγαλη. Δηλαδη ελεος παλιΑ δινανε τωρα τους επιασε η κριση. Και τα 10 ευρω το μην που λενε τα δινει η θα πουνε δεν εχουμε!
-
- Λοχίας
teo22 έγραψε:Δηλαδη θα πρεπει να παρουμε και αλλο σακο. Εκτος απο αυτον που εχουμε παρει εχω παρει βαλιτσα παραλαγης στρατιωτικη μεγαλη. Δηλαδη ελεος παλιΑ δινανε τωρα τους επιασε η κριση. Και τα 10 ευρω το μην που λενε τα δινει η θα πουνε δεν εχουμε!
χαχαχα Ελλαδαρα φιλε μου...

Καλα συγνωμη ο σακος που θα εχουμε μεσα τα πραγματα μας οταν μπουμε θα πρεπει οπωσδηποτε να ειναι χακι; Ενα φιλαρακι που ηταν σειρα 311 τους ειχαν δωσει αυτο το σακο που λετε με το ΕΣ πανω!
-
- Λοχίας
εδιναν στο παρελθον... απο την ΕΣΣΟ του Νοεμβριου και μετα δεν δινουν απ' οτι μαθαινουμε...Ψαρι έγραψε: Καλα συγνωμη ο σακος που θα εχουμε μεσα τα πραγματα μας οταν μπουμε θα πρεπει οπωσδηποτε να ειναι χακι; Ενα φιλαρακι που ηταν σειρα 311 τους ειχαν δωσει αυτο το σακο που λετε με το ΕΣ πανω!
Ρωτισα φιλο που μπηκε αυγουστο αυλωνα και μ ειπε οτι δεν τους εδωσαν σακο παραλλαγης με τα αρχικα Ε. Σ απανω, παρολα αυτα δεν ειχε κανενα προβλημα με τον πολιτικο του. Μπαινουμε και βλεπουμε παιδες!Αντε καλη μας θητεια οι 314αριδες!
-
- Λοχίας
mike έγραψε:Ρωτισα φιλο που μπηκε αυγουστο αυλωνα και μ ειπε οτι δεν τους εδωσαν σακο παραλλαγης με τα αρχικα Ε. Σ απανω, παρολα αυτα δεν ειχε κανενα προβλημα με τον πολιτικο του. Μπαινουμε και βλεπουμε παιδες! Αντε καλη μας θητεια οι 314αριδες!
γεια σου σειρα!
ναι ρε δεν υπαρχει προβλημα αλλα μου ειπαν οτι εχει και στο ΚΨΜ διαφορα στρατιωτικα ειδη που πιθανον χρειαστουμε...
Καλη θητεια και σε σενα, σειρα!stathisvas έγραψε:Γεια σου σειρα!
ναι ρε δεν υπαρχει προβλημα αλλα μου ειπαν οτι εχει και στο ΚΨΜ διαφορα στρατιωτικα ειδη που πιθανον χρειαστουμε...
-
- Λοχίας
mike έγραψε:Καλη θητεια και σε σενα, σειρα!stathisvas έγραψε:Γεια σου σειρα!
να σαι καλα!
Τι γινεται αν δεν εχουμε το παιδικο μας βιβλιαριο; 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες