Ιατρικές / υγειονομικές εξετάσεις (2010)
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
Γκρικ αρμι ηθελα μια αποψη και απο εσενα. Να παω να κανω τις εξετασεις σε δημοσιο νοσοκομειο η σε ιδιωτικο; Δεν με ενδιαφερουν τα λεφτα απλα μηπως τους βαλω σε σκεψεις μηπως εχω κατι; Ευχαριστω για την συμπαρασταση
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 36
Γιωργος1988 έγραψε:Γκρικ αρμι ηθελα μια αποψη και απο εσενα. Να παω να κανω τις εξετασεις σε δημοσιο νοσοκομειο η σε ιδιωτικο; Δεν με ενδιαφερουν τα λεφτα απλα μηπως τους βαλω σε σκεψεις μηπως εχω κατι; Ευχαριστω για την συμπαρασταση
εγώ αν ήμουνα στην θέση σου θα πήγαινα σε ιδιωτικό
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 17
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
Ιδιωτικο φιλε να ξεμπερδευεισ.
δεν υπαρχει κανενα προβλημα

Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
Ευχαριστω παιδια καλη σταδιοδρομια σε ολους...
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 17
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
καλη επιτυχια και σε σεναΓιωργος1988 έγραψε:Ευχαριστω παιδια καλη σταδιοδρομια σε ολους...

Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Επίσης να αναφέρω σχετικά με τις ιατρικές εξετάσεις. Επειδή τις έχω έτοιμες από τέλη Σεπτέμβρη, πήρα τηλ. Χθές στο νούμερο που γράφει στην πρώτη σελίδα της προκήρυξης (2106977774), να ρωτήσω αν θα πρέπει να τις επαναλάβω. Μου είπε να τον ξαναπάρω αύριο για να ενημερωθεί. Πήρα σήμερα το μεσημέρι, και μου είπε να περιμένω να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα μετις επιτροπές. Έπειτα θα έχω το χρονικό περιθώριο να κάνω τις εξετάσεις.
Παιδια μια απορια. Πηγα και εκανα τις εξετασεις ολες σημερα σε ιδιωτικο... Καταρχην παιζει περιπτωση να μην τις δεχτουν μετα απο κανα μηνα αν τοτε μας καλεσουν... Και κατα δευτερον στην ακτινογραφια εβαλαν με συρραπτικο μια φωτογραφια μου, την σφραγισαν και την υπεγραψαν αλλα η σφραγιδα ειναι φυση αδυνατον να σταθει πανω στην φωτογραφια και την ακτινογραφια και μουτζουρωθηκε, λετε να φερει προβλημμα... ; Ευχαριστω εκ των προτερων...
diamantis έγραψε:Παιδια μια απορια. Πηγα και εκανα τις εξετασεις ολες σημερα σε ιδιωτικο... Καταρχην παιζει περιπτωση να μην τις δεχτουν μετα απο κανα μηνα αν τοτε μας καλεσουν... Και κατα δευτερον στην ακτινογραφια εβαλαν με συρραπτικο μια φωτογραφια μου, την σφραγισαν και την υπεγραψαν αλλα η σφραγιδα ειναι φυση αδυνατον να σταθει πανω στην φωτογραφια και την ακτινογραφια και μουτζουρωθηκε, λετε να φερει προβλημμα... ; Ευχαριστω εκ των προτερων...
Οχι, δεν θα έχεις πρόβλημα. Οσον αφορά τώρα τις εξετάσεις αν θα τις δεχτούν, σε προηγούμενη δημοσίευση μου έχω γράψει πως επικοινώνησα τηλεφωνικά για το εν λόγω θέμα και τί μου απάντησαν.
κι εγω σημερα πηρα τα αποτελεσματα! Ολα καλα!TasosOPC έγραψε:diamantis έγραψε:Παιδια μια απορια. Πηγα και εκανα τις εξετασεις ολες σημερα σε ιδιωτικο... Καταρχην παιζει περιπτωση να μην τις δεχτουν μετα απο κανα μηνα αν τοτε μας καλεσουν... Και κατα δευτερον στην ακτινογραφια εβαλαν με συρραπτικο μια φωτογραφια μου, την σφραγισαν και την υπεγραψαν αλλα η σφραγιδα ειναι φυση αδυνατον να σταθει πανω στην φωτογραφια και την ακτινογραφια και μουτζουρωθηκε, λετε να φερει προβλημμα... ; Ευχαριστω εκ των προτερων...
Οχι, δεν θα έχεις πρόβλημα. Οσον αφορά τώρα τις εξετάσεις αν θα τις δεχτούν, σε προηγούμενη δημοσίευση μου έχω γράψει πως επικοινώνησα τηλεφωνικά για το εν λόγω θέμα και τί μου απάντησαν.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Πηρα και εγω στο ατ που ανηκω τασο και η υπεθυνη για τις προκηρυξεις μου ειπε οτι για εναν μηνα διαφορα δεν πιστευει οτι θα φερουν προβλημμα, γιατι υπολογισε οτι εγς ειχα την δυνατοτητα να τις κανω ς ιδιωτιο, αλλα παιδια που περιμεναν ραντεβου με το ικα; Παντως ελπιζω να μην προκυψουν τετοια γραφειοκρατικα προβλημματα...
Παιδεια καλησπερα με ενδιαφερει να μπω αστυφυλακων αλλα μου διαγνωστηκε σκολιωση10μοιρων και σκαφωειδης θωρακας τι λετε παιρναω απο τις υγειονομικες εξετασεις?
Ρε παιδια εχουμε καμια ενημερωση για τις εξετασεις μεχρι ποτε ισχυουν; Εγω τις εχω βγαλει τελη οκτωβριου.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
φιλε ρωτησα στο τμημα και επειδη ηθελα να βγαλω και εγω και μου ειπαν να παω μονο οταν βγει το προγραμμα Και οταν θα το ζητησουν αυτοι τι να σου πω δεν ξερω... Αυτο μου ειπανmike έγραψε:Ρε παιδια εχουμε καμια ενημερωση για τις εξετασεις μεχρι ποτε ισχυουν; Εγω τις εχω βγαλει τελη οκτωβριου.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 4
nikoslok έγραψε:φιλε ρωτησα στο τμημα και επειδη ηθελα να βγαλω και εγω και μου ειπαν να παω μονο οταν βγει το προγραμμα Και οταν θα το ζητησουν αυτοι τι να σου πω δεν ξερω... Αυτο μου ειπανmike έγραψε:Ρε παιδια εχουμε καμια ενημερωση για τις εξετασεις μεχρι ποτε ισχυουν; Εγω τις εχω βγαλει τελη οκτωβριου.
αν θυμαμε καλα απο προηγουμενη προκυρηξη τα δικαιολογητικα δεν πρεπει να ξεπερνουν το τριμηνο απο την ημερ/νια θεώρησης...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Παιδια εγω που εκανα τις εξετασεις στις 20-10 θα πρεπει να ξανακανω η οχι?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες