Ιατρικές / υγειονομικές εξετάσεις (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Γιωργος1988
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Γιωργος1988 »

Γκρικ αρμι ηθελα μια αποψη και απο εσενα. Να παω να κανω τις εξετασεις σε δημοσιο νοσοκομειο η σε ιδιωτικο; Δεν με ενδιαφερουν τα λεφτα απλα μηπως τους βαλω σε σκεψεις μηπως εχω κατι; Ευχαριστω για την συμπαρασταση
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Greek_Army »

Γιωργος1988 έγραψε:Γκρικ αρμι ηθελα μια αποψη και απο εσενα. Να παω να κανω τις εξετασεις σε δημοσιο νοσοκομειο η σε ιδιωτικο; Δεν με ενδιαφερουν τα λεφτα απλα μηπως τους βαλω σε σκεψεις μηπως εχω κατι; Ευχαριστω για την συμπαρασταση

εγώ αν ήμουνα στην θέση σου θα πήγαινα σε ιδιωτικό
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 17
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Ιδιωτικο φιλε να ξεμπερδευεισ.Εικόναδεν υπαρχει κανενα προβλημαΕικόνα
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Γιωργος1988
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Γιωργος1988 »

Ευχαριστω παιδια καλη σταδιοδρομια σε ολους...
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 17
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Γιωργος1988 έγραψε:Ευχαριστω παιδια καλη σταδιοδρομια σε ολους...
καλη επιτυχια και σε σεναΕικόνα
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από TasosOPC »

Επίσης να αναφέρω σχετικά με τις ιατρικές εξετάσεις. Επειδή τις έχω έτοιμες από τέλη Σεπτέμβρη, πήρα τηλ. Χθές στο νούμερο που γράφει στην πρώτη σελίδα της προκήρυξης (2106977774), να ρωτήσω αν θα πρέπει να τις επαναλάβω. Μου είπε να τον ξαναπάρω αύριο για να ενημερωθεί. Πήρα σήμερα το μεσημέρι, και μου είπε να περιμένω να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα μετις επιτροπές. Έπειτα θα έχω το χρονικό περιθώριο να κάνω τις εξετάσεις.
diamantis

Δημοσίευση από diamantis »

Παιδια μια απορια. Πηγα και εκανα τις εξετασεις ολες σημερα σε ιδιωτικο... Καταρχην παιζει περιπτωση να μην τις δεχτουν μετα απο κανα μηνα αν τοτε μας καλεσουν... Και κατα δευτερον στην ακτινογραφια εβαλαν με συρραπτικο μια φωτογραφια μου, την σφραγισαν και την υπεγραψαν αλλα η σφραγιδα ειναι φυση αδυνατον να σταθει πανω στην φωτογραφια και την ακτινογραφια και μουτζουρωθηκε, λετε να φερει προβλημμα... ; Ευχαριστω εκ των προτερων...
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από TasosOPC »

diamantis έγραψε:Παιδια μια απορια. Πηγα και εκανα τις εξετασεις ολες σημερα σε ιδιωτικο... Καταρχην παιζει περιπτωση να μην τις δεχτουν μετα απο κανα μηνα αν τοτε μας καλεσουν... Και κατα δευτερον στην ακτινογραφια εβαλαν με συρραπτικο μια φωτογραφια μου, την σφραγισαν και την υπεγραψαν αλλα η σφραγιδα ειναι φυση αδυνατον να σταθει πανω στην φωτογραφια και την ακτινογραφια και μουτζουρωθηκε, λετε να φερει προβλημμα... ; Ευχαριστω εκ των προτερων...

Οχι, δεν θα έχεις πρόβλημα. Οσον αφορά τώρα τις εξετάσεις αν θα τις δεχτούν, σε προηγούμενη δημοσίευση μου έχω γράψει πως επικοινώνησα τηλεφωνικά για το εν λόγω θέμα και τί μου απάντησαν.

sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από sta8hsss »

TasosOPC έγραψε:
diamantis έγραψε:Παιδια μια απορια. Πηγα και εκανα τις εξετασεις ολες σημερα σε ιδιωτικο... Καταρχην παιζει περιπτωση να μην τις δεχτουν μετα απο κανα μηνα αν τοτε μας καλεσουν... Και κατα δευτερον στην ακτινογραφια εβαλαν με συρραπτικο μια φωτογραφια μου, την σφραγισαν και την υπεγραψαν αλλα η σφραγιδα ειναι φυση αδυνατον να σταθει πανω στην φωτογραφια και την ακτινογραφια και μουτζουρωθηκε, λετε να φερει προβλημμα... ; Ευχαριστω εκ των προτερων...

Οχι, δεν θα έχεις πρόβλημα. Οσον αφορά τώρα τις εξετάσεις αν θα τις δεχτούν, σε προηγούμενη δημοσίευση μου έχω γράψει πως επικοινώνησα τηλεφωνικά για το εν λόγω θέμα και τί μου απάντησαν.

κι εγω σημερα πηρα τα αποτελεσματα! Ολα καλα!
adamantios
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από adamantios »

Πηρα και εγω στο ατ που ανηκω τασο και η υπεθυνη για τις προκηρυξεις μου ειπε οτι για εναν μηνα διαφορα δεν πιστευει οτι θα φερουν προβλημμα, γιατι υπολογισε οτι εγς ειχα την δυνατοτητα να τις κανω ς ιδιωτιο, αλλα παιδια που περιμεναν ραντεβου με το ικα; Παντως ελπιζω να μην προκυψουν τετοια γραφειοκρατικα προβλημματα...
Άβαταρ μέλους
vaggelas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από vaggelas »

Παιδεια καλησπερα με ενδιαφερει να μπω αστυφυλακων αλλα μου διαγνωστηκε σκολιωση10μοιρων και σκαφωειδης θωρακας τι λετε παιρναω απο τις υγειονομικες εξετασεις?
mike

Δημοσίευση από mike »

Ρε παιδια εχουμε καμια ενημερωση για τις εξετασεις μεχρι ποτε ισχυουν; Εγω τις εχω βγαλει τελη οκτωβριου.
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από nikoslok »

mike έγραψε:Ρε παιδια εχουμε καμια ενημερωση για τις εξετασεις μεχρι ποτε ισχυουν; Εγω τις εχω βγαλει τελη οκτωβριου.
φιλε ρωτησα στο τμημα και επειδη ηθελα να βγαλω και εγω και μου ειπαν να παω μονο οταν βγει το προγραμμα Και οταν θα το ζητησουν αυτοι τι να σου πω δεν ξερω... Αυτο μου ειπαν

30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από 30ΦΥΛΛΟΣ »

nikoslok έγραψε:
mike έγραψε:Ρε παιδια εχουμε καμια ενημερωση για τις εξετασεις μεχρι ποτε ισχυουν; Εγω τις εχω βγαλει τελη οκτωβριου.
φιλε ρωτησα στο τμημα και επειδη ηθελα να βγαλω και εγω και μου ειπαν να παω μονο οταν βγει το προγραμμα Και οταν θα το ζητησουν αυτοι τι να σου πω δεν ξερω... Αυτο μου ειπαν

αν θυμαμε καλα απο προηγουμενη προκυρηξη τα δικαιολογητικα δεν πρεπει να ξεπερνουν το τριμηνο απο την ημερ/νια θεώρησης...
Andrikoss
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Andrikoss »

Παιδια εγω που εκανα τις εξετασεις στις 20-10 θα πρεπει να ξανακανω η οχι?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες