Αθλητικές Δοκιμασίες Ειδικών Φρουρών (2011)
Γιατι ν μην μπορεις ν φορεσεις επιγονατιδες. Δν λεει πουθενα τπτ Απαγορευετε επιστραγαλιδες επιγονατιδες κτλ... Κ εγω με επιστραγαλιδα τρεχω.
Παιδιά! ... Πότε περίπου θα βγουν οι ημερομηνίες για τα αθλήματα; Ξέρει κανείς; ...
Κατσε πρωτα να βγουν τα αποτελεσματα και μετα θα γινουν τα υπολοιπα
Ρε παιδιά πότε είναι τα αθλήματα; Ξέρετε;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Ακόμα φίλε δεν ξέρουμε τίποτα περί ημερομηνιών... το 1000αρι λεβεντόπαιδα το έκανα χθές σε 3:09 λεπτά (είμαι διαιτητής και οι τάπες μου βγάζουν σπίθες στο ημίχρονο!), οπότε δεν ανησυχώ για αυτό. Πρέπει πρωτοπαλίκαρα να προσέξουμε το ΆΛΜΑ. Στο άλμα όντως θέλει προπόνηση, μην την πατήσουμε στο άλμα και φάμε κεραυνό ουρανοκατέβατο... Όσο για κάποιους που ρωτάνε για προπόνηση στο 1000αρι είναι απλό, διαλέξτε 1 διαδρομή πανδύσκολη (άνευ χρονικού ορίου) και κάθε φορά να την μεγαλώνετε. Εγώ για πχ ξεκινάω απ'το σπίτι μου και τερματίζω σε ένα Μοναστήρι που είναι 3,5 χλμ κάθετης ανηφόρας. Εάν αντέχω και άλλο συνεχίζω πρός Πεντέλη -ανηφόρα εννοείται. Οπότε στις εξετάσεις της ΕΛ. ΑΣ (1 χλμ σε ευθεία) φαίνεται εύκολο μετά από τέτοιες προπονήσεις... Ξαναλέω προσέξτε το ΆΛΜΑ [8 (] [8 (]
Καραϊσκάκης έγραψε:Ακόμα φίλε δεν ξέρουμε τίποτα περί ημερομηνιών... Το 1000αρι λεβεντόπαιδα το έκανα χθές σε 3:09 λεπτά (είμαι διαιτητής και οι τάπες μου βγάζουν σπίθες στο ημίχρονο!), οπότε δεν ανησυχώ για αυτό. Πρέπει πρωτοπαλίκαρα να προσέξουμε το ΆΛΜΑ. Στο άλμα όντως θέλει προπόνηση, μην την πατήσουμε στο άλμα και φάμε κεραυνό ουρανοκατέβατο... Όσο για κάποιους που ρωτάνε για προπόνηση στο 1000αρι είναι απλό, διαλέξτε 1 διαδρομή πανδύσκολη (άνευ χρονικού ορίου) και κάθε φορά να την μεγαλώνετε. Εγώ για πχ ξεκινάω απ'το σπίτι μου και τερματίζω σε ένα Μοναστήρι που είναι 3,5 χλμ κάθετης ανηφόρας. Εάν αντέχω και άλλο συνεχίζω πρός Πεντέλη -ανηφόρα εννοείται. Οπότε στις εξετάσεις της ΕΛ. ΑΣ (1 χλμ σε ευθεία) φαίνεται εύκολο μετά από τέτοιες προπονήσεις... Ξαναλέω προσέξτε το ΆΛΜΑ [8 (] [8 (]
Στο Άλμα θα πρέπει να πατήσουμε στο σκάμμα;H πριν το χώμα;
Περυσι τους ειχανε πει πριν το χωμα. Ηταν ελαστικοι, μονο στο χιλιαρι ηταν καπως πιο αυστηροι.
Σωτηρης έγραψε:Περυσι τους ειχανε πει πριν το χωμα. Ηταν ελαστικοι, μονο στο χιλιαρι ηταν καπως πιο αυστηροι.
Μάλιστα, μια χαρά αν είναι έτσι.
Απτο σκααμμα αν δεν εισαι επαγγελματιας η αν δεν πας για γυμναστικη ακαδημια απαγορευεται (εχω κανει σε επιτροπες) ! Μηκος μη φανταστειτε οτι το οριο ειναι 3.6 μετρα. Επισης αν στο χιλιαρι ο στιβος ειναι μικροτερος θα ειμαστε πιο τυχεροι γιατι οι 3 γυροι απαγορευονται!2.5 γινονται παντα στην αστυνομια σε οποιονδηποτε στιβο!
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
Α ρε Lew είσαι τσάκαλος... Χαχα Έλα παίδες λίγη καλή προπόνηση και όλα καλά θα πάνε.LEW. έγραψε: Απτο σκααμμα αν δεν εισαι επαγγελματιας η αν δεν πας για γυμναστικη ακαδημια απαγορευεται (εχω κανει σε επιτροπες) ! Μηκος μη φανταστειτε οτι το οριο ειναι 3.6 μετρα. Επισης αν στο χιλιαρι ο στιβος ειναι μικροτερος θα ειμαστε πιο τυχεροι γιατι οι 3 γυροι απαγορευονται!2.5 γινονται παντα στην αστυνομια σε οποιονδηποτε στιβο!
LEW. έγραψε:Απτο σκααμμα αν δεν εισαι επαγγελματιας η αν δεν πας για γυμναστικη ακαδημια απαγορευεται (εχω κανει σε επιτροπες) ! Μηκος μη φανταστειτε οτι το οριο ειναι 3.6 μετρα. Επισης αν στο χιλιαρι ο στιβος ειναι μικροτερος θα ειμαστε πιο τυχεροι γιατι οι 3 γυροι απαγορευονται!2.5 γινονται παντα στην αστυνομια σε οποιονδηποτε στιβο!
Μπράβο ρε LEW! Πάντα οι πληροφορίες σου ένα βήμα μπροστά! Και τα συγχαρητήρια μου που πέρασες!

LeW κατι δε καταλαβα. Πρεπει να πατησουμε στη βαλβιδα και το 3.6 μετραει από εκει; Η οπου θελουμε και μετραει απο την αρχη του σκαμματος;
και τι ακριβως εννοεις με το "μη φανταστείτε οτι το οριο ειναι 3.6";
και τι ακριβως εννοεις με το "μη φανταστείτε οτι το οριο ειναι 3.6";
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 5
Σωτηρη και εγω εκει πηγαινω ειναι ακριβως οτι πρεπει το αλκαζαρ 400μετρα ειναιοι διαστασεις του ταρταν το εχω ρωτησειΣωτηρης έγραψε:Ρε παιδες 2μισι γυρους δεν κανετε και εσεις; Τοσο δεν ειναι το 1000αρι;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Τα 3.60 μετράνε από εκεί που αρχίζει το χώμα είς το οποίον θα πέφτουμε μέσα. Επομένως θα είναι 3.60+, δηλαδή + κάτι εκατοστά που θα απέχει το παπούτσι απ'την βαλβίδα έως το χώμα. Παλικάρια είναι δύσκολη δοκιμασία το άλμα εάν είναι όντως 3,60μ. Πάντως το ευχάριστο είναι πως δικαιούμεθα 3 προσπάθειες, το οποίο σημαίνει πως οι περισσότεροι θα τις χρειαστούμε. Από 'κεί και ύστερα το αμέσως πιο δύσκολο είναι το 100άρι που είναι και 1 μοναδική προσπάθεια. Όσο αφορά το 1000άρι ισχύει αυτό που λέει ο LEW, ότι δηλαδή τις περισσότερες φορές το ταρτάν είναι μικρότερο απ'ότι προβλέπεται και θα τρέξουμε μάλλον περίπου 800-900 μέτρα.
- COMBAT MEDIC
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 13
Οταν εδινα για αξιωματικων και αστυφυλακων που ειχαμε δωσει στην μεσογειων τρεξαμε σε γηπεδο ποδοσφαιρου ενημερωτικα ουτε 800 μετρα δεν ηταν και το 100αρι μαλλον 80αρι (σε αντιθεση με ΣΣΕ που ηταν προβλεπομενα ακομα και το τελευταιο εκατοστο, τουλαχιστον στην χρονια μου) . Γιατι τα ανεφερα αυτα θα μου πειτε αν και πιστευω οτι θα ειναι λιγο πιο σκληρη περισσοτερο κρινανε της γυναικες παρα τους αντρες οι περισσοτερες κοπηκανε στο σπριντ ή στο υψος στο μηκος κανενας δεν εδωσε δευτερη φοραα αφου ολους μας δηλωσανε επιτυχοντες και στην σφαιρα αρκουσε μια ριψη στα 5 μετρα και σου λεγαν οκ αν ισχυσουν τα ιδια το μονο μειον ειναι οτι θα δωσουμε σε ταρταν και οποιος δεν εχει κανει προπονηση σε ταρταν θα νιωσει λιγο περιεργα εγω για 1000αρι κανω 3 μιση γυρους σε γηπεδο που η εξωτερικη του ειναι 300μετρα και μετα το 100αρι αν βγαζεται το χρονο στο 1000αρι και του 100αριου με αυτον τον τροπο δεν θα εχετε προβλημα αλλα προσοχη στους τραυματισμους παραμονευουν στην γωνια δυστυχως ακομα και την μερα των εξετασεων.
με αυτα που ακουω πιστευω οτι ολοι οσοι εχουν γραψει για χρονους εχουν περασει ακομα και να νιωθουν αδιαφορια θα δουλεψει η καρδια μετα και το ποσο πολυ το θες να μπεις αυτο ισχυει και για μενα φυσικα καλη μας επιτυχεια
με αυτα που ακουω πιστευω οτι ολοι οσοι εχουν γραψει για χρονους εχουν περασει ακομα και να νιωθουν αδιαφορια θα δουλεψει η καρδια μετα και το ποσο πολυ το θες να μπεις αυτο ισχυει και για μενα φυσικα καλη μας επιτυχεια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες