ΣΣΕ: Η ζωή στη Σχολή
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
Όχι.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Snakesh*t έγραψε:Όχι.
γιατι το λες αυτο;

- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
Θα καταλάβεις μόλις μπεις.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Snakesh*t έγραψε:Θα καταλάβεις μόλις μπεις.
βρε ας μπω πρωτα και μετα ποιος με πιανει!

-
- Λοχίας - Έφεδρος
Αμα καποιος αρρωστησει τι τον κανουν; Αμα πχ ανεβασει πυρετο ή οτιδηποτε αλλο τι γινεται;4 χρονια ειναι η σχολη οποτε υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να αρρωστησει καποιος τουλαχιστον μια φορα

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 27
Δικαιούσαι αναρρωτική και υπάρχει πρόληψη αλλά και κατανόηση σε περίπτωση αρρώστειας... Βέβαια να προετοιμαστείς ότι εφ'όσον εισέλθεις στον Ελληνικό Στρατό θα πρέπει να σκληραγωγήσεις λίγο τον εαυτό σου... Με το παραμικρό δεν θα είσαι στο ΣΤΕΠ για αναρρωτική...
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
TΙ γνωρίζετε για τη ΣΣΕ (Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων);
Συνθήκες-υπηρεσίες-έξοδοι;
Συνθήκες-υπηρεσίες-έξοδοι;
Κοιταξτε παιδια... Το δισκολο στη σχολη ειναι οχι να μπεις αλλα ο πρωτος χρονος... Οπιος μπει στι σχολη θα δει την γλικα... Και τι περνουν οι 1ο... Τελος παντων 4 χρονια ειναι η σχολη. Και καλο κουραγιο
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ! Καποιος που το θελει μπαινει. Μετα ειναι το θεμα αμα αντεξει! Κι οποιος τα καταφερει θεωρω οτι Αξιζει να λεγεται αξιωματικος!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 10
Εγω πιστευω πως αμα το εχεις ονειρο και θες δεν θα τα παρατησεις οχι μονο για την ΣΣΕ αλλα για ολες τις σχολες. Τωρα θα ηθελα να ρωτησω τι αγωνησματα δινεις για να περασεις και τι χρονο πρεπει να κανεις; Ευχαριστω πολυ!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 4
Παιδια θελω να κανω μερικες ερωτησεισ: 1) Μεσα στη σχολη υπαρχει ελευθερος χρονοσ; Αν ναι τοτε με τι μπορεις να ασχοληθεισ;
2) Ακουσα και για κατι αθλοπαιδιεσ. Τι ακριβως ειναι αυτο; Κερδιζεις καμια εξοδο ή κατι τετοιο;
3) Ισχυει οτι ο ανωτερος ψαχνει αφορμη για να σε τιμωρησει και να σου κοψει τις εξοδους κατα το πρωτο ετοσ; Π. Χ: Να πουν σε ολους να ξυριστουν και να σου κοψουν εξοδο επειδη σου ξεφυγε μια τριχα ή να σου πουν να στρωσεις το κρεβατι σου και αν δεν το κανεις τ-ε-λ-ε-ι-α σε τιμωρουν. Επισης εχω ακουσει οτι τουσ Λενε να μετακινησουν ενα τοιχο, να κανουν ερωτικη εξομολογηση σε ενα σκουπιδοντενεκε και κατι τετοια παραξενα μες την σσε. Ισχυει;
4) Οργανωνονται εκπαιδευτικες εκδρομεσ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτερων.
2) Ακουσα και για κατι αθλοπαιδιεσ. Τι ακριβως ειναι αυτο; Κερδιζεις καμια εξοδο ή κατι τετοιο;
3) Ισχυει οτι ο ανωτερος ψαχνει αφορμη για να σε τιμωρησει και να σου κοψει τις εξοδους κατα το πρωτο ετοσ; Π. Χ: Να πουν σε ολους να ξυριστουν και να σου κοψουν εξοδο επειδη σου ξεφυγε μια τριχα ή να σου πουν να στρωσεις το κρεβατι σου και αν δεν το κανεις τ-ε-λ-ε-ι-α σε τιμωρουν. Επισης εχω ακουσει οτι τουσ Λενε να μετακινησουν ενα τοιχο, να κανουν ερωτικη εξομολογηση σε ενα σκουπιδοντενεκε και κατι τετοια παραξενα μες την σσε. Ισχυει;
4) Οργανωνονται εκπαιδευτικες εκδρομεσ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτερων.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 10
1) ξερω πως εισαι ελευθερος απο τις 21.00 ως τις 23.00 (υπαρχει ενας χωρος διασκεδασης με μπιλιαρδο, τηλεορασεις κτλ)
3) Ο πρωτος χρονος ειναι οντως δυσκολος (καψωνια διαβασμα (ειναι να το συνηθησεις απλως)). Ερωτικη εξομολογηση σε λαμπα νομιζω οτι γινετε!
Με το κρεβατι που ανεφερες οντως πρεπει να το εχεις στην εντελεια+οτι αμα σε πιασουν να κοιμασε σε πετανε κατω και στο ξεστρωνουν. Ο ξαδερφος μου στην ΣΣΑΣ ειχε ενα παιδι που επειδη κοιμοταν του πεταξαν το στρωμα απο το παραθυρο. Ακομα πρεπει να εισαι ξυρισμενος πολυ καλα.
Αυτα τα 2 ξερω να σου απαντησω. Αν κανω πουθενα λαθος παρακλω διορθωστε με καθως δεν εχω μπει ακομα στην ΣΣΕ και οτι γραφω το εχω διαβασει...
3) Ο πρωτος χρονος ειναι οντως δυσκολος (καψωνια διαβασμα (ειναι να το συνηθησεις απλως)). Ερωτικη εξομολογηση σε λαμπα νομιζω οτι γινετε!

Αυτα τα 2 ξερω να σου απαντησω. Αν κανω πουθενα λαθος παρακλω διορθωστε με καθως δεν εχω μπει ακομα στην ΣΣΕ και οτι γραφω το εχω διαβασει...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 4
Παιδια θελω να ρωτησω κατι ακομα. Πολυ συχνα μιλατε για μεταπτωση απο τη πολιτικη ζωη στη στρατιωτικη ζωη με την εισοδο καποιου στην ευελπιδων. Τι θα αλλαξει δηλαδη στο χαρακτηρα μου; Θα γινω πιο σοβαροσ, λιγολογοσ, πειθαρχημενοσ, ισχυρογνωμων, αυταρχικοσ, αγριοσ, οξυθυμος που δεν σηκωνει τσαμπουκαδεσ; Με λιγα λογια θα γινω αυτο που λεμε "ο πολλα βαρυσ"; Αυτο θα βγαινει και στις σχεσεις μου με τους αλλους και στην οικογενεια μου; Ρωταω γιατι συνεχεια κατι τετοια ακουγονται για τους στρατιωτικουσ... Θελω ομως να μου απαντησει καποιος σχετικος με στρατο και να ειναι σιγουρος για την απαντηση του. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Στη σχολη τα πιο δισκολα ειναι στον πρωτο χρονο (ειδικα τα καψωνια) δεν μποριτε να φανταστιτε τι γινετε π. Χ εχεις στρωμενο το κρεβατι σου το πρωι πας για δυο λεπτα στο μπανιο και μολις γυρνας το βρισκεις σε αθλια κατασταση
... Και αλλα χιροτερα... Αλλα μολις περασει ο πρωτος χρονος ολα καλιτερευουν... Ενο μισις τους 4ης μολις γινις κανεις και εσυ τα ιδια... {{τελος παντων θελω να πω οτι σσε τα μορια ειναι σχετικα χαμιλα για οπιος διαβαζει ολι τι χρονια περναει ευκολα... Γι αυτο σκεφτιτε τις δισκολιες του ελληνα ευελπι και αργοτερα του ελληνα αξιοματικου... }}}}}αυτα τα λογια ειναι αφιερομενα σε ολου τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ που διλονουν για στρατιωτικες σχολες και το μετανιονουν και εντελει δεν παρουσιαζονται... Τρονε τις θεσις αλλον που αγαπανε το στρατο...1

Καλα, αν συμβαινει κατι τετοιο, απλα δουλευεις πρακτικα. Αντι να πας στο μπανιο και να εχεις φτιαξει πρωτα το κρεβατι σου, πρωτα πας στο μπανιο και μετα το φτιαχνεις. Δε ξερω αν ειμαι σωστη αλλα για να αντεξεις εκει μεσα, πρεπει να τα παιρνεις και λιγο στην πλακα. Για παραδειγμα αν σε βαλουν να κανεις ερωτικη εξομολογηση σε λαμπα, θα το παρεις στην πλακα. Δε ξερω πως ειναι εκει μεσα αλλα αν ημουν στη θεση ενος Ευελπι και με εβαζαν να κανω ερωτικη εξομολογηση σε λαμπα, το πιθανοτερο ειναι πως θα αρχιζα να γελαω αλλα μετα στανταρ θα με εβριζαν εκει μεσα. Τωρα ειναι αναλογα πως συμπεριφερεται ο ανθρωπος γενικα, πως μεγαλωσε και πως εχει μαθει στη ζωη του. Μπορει να ακουγομαι τρελη αλλα αν δε γελασεις και λιγο δε οποια δυσκολια εχεις, δεν περναει και πολυ. Οχι μονο σε καποια στρατιωτικη σχολη αλλα σε οποιαδηποτε πτυχη της ζωης σου που μπορει να σε κανει να νιωσεις τοσο ταπεινωμενος οσο δεν παει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες