Μειωμένη θητεία - Προστάτες οικογένειας

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
θανασης τριαντης

Δημοσίευση από θανασης τριαντης »

Θελω να μαθω σαν προστατης Οικογενειας ποσο θα υπηρετισο την θητεια μου στο πεζικο

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από Greek_Army »

θανασης τριαντης έγραψε:Θελω να μαθω σαν προστατης Οικογενειας ποσο θα υπηρετισο την θητεια μου στο πεζικο

8μήνες
rezor
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από rezor »

Γεια σας θελω να ρωτησω κατι... Ειμαι προστατης του σπιτιου και δικαιουμαι 8 μηνες... Εγω δηλωσα να παω σαν εθελοντης και ειπα οτι ειμαι μοναχογιοσ... Ειμαι μοναχογιος αλλα εχω και 2 ετεροθαλη αδερφια με τα οποια δεν εχω επαφη... Ο πατερας μου απεβειωσε και εγω με την μητερα μου δεν εχουμε σχεση με τα ετεροθαλη αδερφια μου τα οποια εχουμε τον ιδιο πατερα. Τα ετεροθαλη αδερφια μου ειναι 44 χρονων... Εγω δηλωσα μοναχογιος... ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

rezor έγραψε:Γεια σας θελω να ρωτησω κατι... Ειμαι προστατης του σπιτιου και δικαιουμαι 8 μηνες... Εγω δηλωσα να παω σαν εθελοντης και ειπα οτι ειμαι μοναχογιοσ... Ειμαι μοναχογιος αλλα εχω και 2 ετεροθαλη αδερφια με τα οποια δεν εχω επαφη... Ο πατερας μου απεβειωσε και εγω με την μητερα μου δεν εχουμε σχεση με τα ετεροθαλη αδερφια μου τα οποια εχουμε τον ιδιο πατερα. Τα ετεροθαλη αδερφια μου ειναι 44 χρονων... Εγω δηλωσα μοναχογιος... ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

1. Δεν έκανες λάθος
2. Απαγορεύονται τα κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις
rezor
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από rezor »

Ποτε πρεπει να παω τα δικαιολογητικα (που ειμαι προστατης του σπιτιου) και θα κανω 8 μηνες;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

rezor έγραψε:Ποτε πρεπει να παω τα δικαιολογητικα (που ειμαι προστατης του σπιτιου) και θα κανω 8 μηνες;

Mπορείς να τα καταθέσεις όποτε θέλεις κατά την διάρκεια της θητείας σου
rezor
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από rezor »

Δηλαδη θα μπω κανονικα στον στρατο και οταν παρω αδεια θα παω στην στρατολογια και θα καταθεσω τα δικαιολογητικα?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

rezor έγραψε:Δηλαδη θα μπω κανονικα στον στρατο και οταν παρω αδεια θα παω στην στρατολογια και θα καταθεσω τα δικαιολογητικα;

Aκριβώς
rezor
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από rezor »

Ευχαριστω για την βοηθεια σου !
dimath
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από dimath »

Καλησπέρα σας!
χρειαζομαι καποιες πληροφοριες. Εχω διαβασει ολα τα φορουμ αλλα δεν εχω βρει καποια ακρη. Θελω να μαθω αν μπορει να μειωθει η θητεια μου.
εχω παρει αναβολη λογω σπουδων, η οποια ληγει 12/2011. Η μητερα μου ειναι γαλλιδα αλλα ζει εδω στην ελλαδα.(εγω δεν εχω κανει ακομα τα χαρτια μου για 2η υπηκοοτητα, αν χρειαστει για τον στρατο για την μειωση θα τα κανω), οι γονεις μου ειναι χωρισμενοι 20χρονια, εχω μια μεγαλυτερη αδερφη (ενηλικη) η οποια ειναι χρονια τοξικομανης (θεωρειται ανικανη να εργασθει; Πρεπει να την παω για εξετασεις στο στρατιωτικο νοσοκομειο για να θεωρηθει ανικανη οποτε εγω να θεωρηθω προστατης της οικογενειας) και η μητερα μου ειναι ανεργη (οχι λογω ανικανοτητας ή υγειας) και ουτε Παιρνει διατροφη και ειμαι ο μονος που μπορω και τις βοηθαω.
λοιπον μπορω να κανω μειωμενη θητεια υπο αυτες τις συνθηκες;
(λογω 2ης υπηκοοτητας και προστατης οικογενειας)
ευχαριστω πολυ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

dimath έγραψε:Καλησπέρα σας!
χρειαζομαι καποιες πληροφοριες. Εχω διαβασει ολα τα φορουμ αλλα δεν εχω βρει καποια ακρη. Θελω να μαθω αν μπορει να μειωθει η θητεια μου.
εχω παρει αναβολη λογω σπουδων, η οποια ληγει 12/2011. Η μητερα μου ειναι γαλλιδα αλλα ζει εδω στην ελλαδα.(εγω δεν εχω κανει ακομα τα χαρτια μου για 2η υπηκοοτητα, αν χρειαστει για τον στρατο για την μειωση θα τα κανω), οι γονεις μου ειναι χωρισμενοι 20χρονια, εχω μια μεγαλυτερη αδερφη (ενηλικη) η οποια ειναι χρονια τοξικομανης (θεωρειται ανικανη να εργασθει; Πρεπει να την παω για εξετασεις στο στρατιωτικο νοσοκομειο για να θεωρηθει ανικανη οποτε εγω να θεωρηθω προστατης της οικογενειας) και η μητερα μου ειναι ανεργη (οχι λογω ανικανοτητας ή υγειας) και ουτε Παιρνει διατροφη και ειμαι ο μονος που μπορω και τις βοηθαω.
λοιπον μπορω να κανω μειωμενη θητεια υπο αυτες τις συνθηκες;
(λογω 2ης υπηκοοτητας και προστατης οικογενειας)
ευχαριστω πολυ.

Δεν δικαιούσαι μειωμένη θητεία για κάνεναν από τους παραπάνω λόγους που έχεις γράψει. Μπορείς να το δεις και μόνος σου εδώ
νεκ.

Δημοσίευση από νεκ. »

Παιδια να κανω μια ερωτηση...

Ο γιος διαζευγμενης γυναικας θεωρειται προστατης και υπηρετει 8μηνο ;

ευχαριστω εκ τον προτερων

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

νεκ. έγραψε:Παιδια να κανω μια ερωτηση...

Ο γιος διαζευγμενης γυναικας θεωρειται προστατης και υπηρετει 8μηνο ;

ευχαριστω εκ τον προτερων

Δυστηχώς όχι
leras
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από leras »

Καλησπέρα! Μπαίνω στις 2/5/11 και θα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κανεις αν δικαιούμαι 6μήνη θητεία. Είμαι προστάτης οικογενειας (έχει πεθάνει ο πατέρας μου) και η μητέρα μου έχει 80% αναπηρία λόγο μεταμόσχευσης και έχει καταθέσει τα χαρτιά της για σύνταξη από τα χριστούγεννα.

ήπως ξέρει κανεις αν δικαιούμαι 6μηνο; Θα πάω από δευτερα και στο roof να το ψάξω απλά ήθελα να δω μήπως ξέρεις κανεις;[;) ]
Mike
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Mike »

Δεν γνωριζω με ακριβεια για αναπηριες, αλλα αν η μητερα σου ειναι 'ανικανη να εργαστει' τοτε ναι, δικαιουσαι 6μηνη θητεια, αλλιως 8μηνη. Φανταζομαι ως τωρα θα το εχεις μαθει και απο την επισκεψη σου στο στρατολογικο γραφειο
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες