Άμεση κατάταξη με την επόμενη ΕΣΣΟ

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Αλέξανδρος

Δημοσίευση από Αλέξανδρος »

@Θάνος, μου είπαν ότι έχουν πολλούς στρατέυσιμους Και δεν έχουν που να τους βάλουν.
analipsiotis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από analipsiotis »

Φίλε Αλέξανδρε σε ποιας πόλης τη στρατολογική υπηρεσία απευθύνθηκες;
Αλέξανδρος

Δημοσίευση από Αλέξανδρος »

Καλησπέρα αναληψιώτη, μίλησα με την υπηρεσία νοτίου αιγαίου
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Καλησπερα Εχω κανει τα χαρτιά ως προτακτος με την Β εσσο άλλα δεν εχω λάβει κάποια απάντηση; Λέτε να με πάρουν;

Ανδρεας

Δημοσίευση από Ανδρεας »

Καλησπερα θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει η ένταξη σε προηγούμενη εσσο; Θα υπηρετήσω λιγότερους μήνες;
Χρηστος

Δημοσίευση από Χρηστος »

Καλησπερα Εχω μια σοβαρή ερώτηση... Εχω κάνει ήδη 2 αιτήσεις ως προτακτος οπλίτης και πάω για 3 αίτηση αλλα δεν εχω λάβει κάποια απάντηση... Βαζω τα στοιχεία που χρειάζονται αλλα μου λέει οτι ειναι λάθος στοιχεια. Δηλαδή ποτε ακριβως θα με ενημερώσουν. Περιμένω οπωσδήποτε απάντηση... ΕΠΕΊΓΟΝ🚨🚨🚨

Υ. Γ 1 Πειράζει που έκανα πιο νωρίς την αίτηση για την Γ εσσο ΣΞ ενώ δεν έχουν πάρει ακόμα την Β εσσο ΣΞ ;

Υ. Γ 2 Οταν έχουν κλείσει οι ΕΣΣΟ λόγω θέσεων οι προτακτοι οπλίτες θα μεταφερθούν ούτως ή άλλως με την επόμενη εσσο ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο ;

ΕΠΕΊΓΟΝ ΕΠΕΊΓΟΝ 🚨🚨🚨

Χρηστος

Δημοσίευση από Χρηστος »

Θα μου απαντήσουν οι ανώτεροι ή κάποιος άλλος τι θα γίνει; Περιμένω μια απάντηση στα ερωτήματα μου...
ahahs

Re: Άμεση κατάταξη με την επόμενη ΕΣΣΟ

Δημοσίευση από ahahs »

Καλησπερα,

Ηπαρχουν ανθρωποι που να εχουν μπρει με προηγουμενη ΕΣΣΟ απο την κανονικη τους η ειναι σπανιο να σου εγκρινουν την αιτηση;
Επισης σου το λενε εαν ειναι επιτυχης η αιτηση η το βλεπεις μονο οταν θα σου ερθει το χαρτι καταταξης πιο νωρις?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες