Βάσεις - μόρια για Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
manolis

Δημοσίευση από manolis »

Καλησπερα σε ολους. Θα μπορουσε καποιος να μου πει αν η ξενη γλωσσα ειναι απαραιτητη ή οχι; Ευχαριστω πολυ...

Θοδωρής

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Παιδιά το ecdl είναι απαραίτητο για την προκύρηξη;
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ναι και ειναι με ελαχιστο όριο απολυτηριου 16
dia

Δημοσίευση από dia »

Παιδια με απολυτηριο λυκειου 11,2 και χωρις αλλα μορια να μπω στον κοπο να κανω αιτηση η δε υπαρχει καμια περιπτωση?
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Ρε παιδια να ρωτησω κατι; Εγω που εχω απολυτηριο απο τεε δεν αναγραφει πανω αναλυτικα τη βαθμολογια στην εκθεση και τα αγγλικα... Τι θα πρεπει να κανω; Τα σχολεια ειναι κλειστα τωρα να ζητουσα χαρτι... Γτ απ οτι ειδα τa αναγραφεις στην αιτηση που κανεις... Λετε να μην με αφησουν να τα καταθεσω γι αυτο?
solid

Δημοσίευση από solid »

Σωστός, και εγώ την ίδια απορία έχω. Παρεμπιπτόντως, αγγλικά δεν διδάσκονταν στα μαθήματα της γ τάξης, δηλαδή στο β' κύκλο.
τιτικα

Δημοσίευση από τιτικα »

Εχω απολυτηριο 11 και ειμαι ανηψια του γιωργακη που λετε κ εσεις λετε να μην μπω;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Greek_Army »

τιτικα έγραψε:Εχω απολυτηριο 11 και ειμαι ανηψια του γιωργακη που λετε κ εσεις λετε να μην μπω;

Νιάου ρε γατούλα που θες και λιμενικό Εικόνα πες του γιωργάκη να σε βάλει να φτιάχνεις καφέδες στην βουλή
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από greko_27 »

τιτικα έγραψε:Εχω απολυτηριο 11 και ειμαι ανηψια του γιωργακη που λετε κ εσεις λετε να μην μπω;

τα ειρωνικα ποστ σε αλλο φορουμ... Ανηψια του γιωργακηΕικόνα
asteria

Δημοσίευση από asteria »

Καλημερα! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τους Υπαξιωματικους Λιμενικου. Λοιπον οταν λεει απολυτηριου λυκειο 16 πλην το περιπτωσεων 2β 2γ απολυτηριο 13 και πανω εννοει τους μουσικους κ τις ειδικοτητες που απεκτησαν στις ενοπλες δυναμεις; Αν εισαι απο ΤΕΙ πρεπει να εχεις απο 16 και πανω?
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

asteria έγραψε:Καλημερα! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τους Υπαξιωματικους Λιμενικου. Λοιπον οταν λεει απολυτηριου λυκειο 16 πλην το περιπτωσεων 2β 2γ απολυτηριο 13 και πανω εννοει τους μουσικους κ τις ειδικοτητες που απεκτησαν στις ενοπλες δυναμεις; Αν εισαι απο ΤΕΙ πρεπει να εχεις απο 16 και πανω;
. Νομιζω οτι πρεπει να εχεις πανω απο 16 αλλα δεν ειμαι σιγουρος και για να μην σε παρω στο λαιμο μου, παρε τηλ. Και ρωτα.
νικολας

Δημοσίευση από νικολας »

ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:
asteria έγραψε:Καλημερα! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τους Υπαξιωματικους Λιμενικου. Λοιπον οταν λεει απολυτηριου λυκειο 16 πλην το περιπτωσεων 2β 2γ απολυτηριο 13 και πανω εννοει τους μουσικους κ τις ειδικοτητες που απεκτησαν στις ενοπλες δυναμεις; Αν εισαι απο ΤΕΙ πρεπει να εχεις απο 16 και πανω;
. Νομιζω οτι πρεπει να εχεις πανω απο 16 αλλα δεν ειμαι σιγουρος και για να μην σε παρω στο λαιμο μου, παρε τηλ. Και ρωτα.

σιγα να μην πρεπει να εχεις κ πανω απο 18 για ΤΕΙ μιλάμε

Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

νικολας έγραψε:
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:

σιγα να μην πρεπει να εχεις κ πανω απο 18 για ΤΕΙ μιλάμε

νικολακη αν ξερεις να διαβασεις και διαβασες την προκυρηξη για τους υπαξιωματικους θα καταλαβενεσ. Λεει αποφοιτοι λυκειου με ελαχιστο βαθμο 16 εκτος απο καποιες κατηγοριες που ανεφεραι ο παραπανω.

Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Παιδια μια ερωτηση αν καποιος ξερει να απαντησει το ΕCDL το βγαζω τωρα θα το χω τελη αυγουστου την βεβαιωση Στα χερια μου. Υπαρχει προβλημα χρονικο μηπως Δεν αναγνωριζεται Επισης εχω απολυτηριο 15,2 ξενες γλωσσες και θα δηλωσω στην κατηγορια ειδικων δυναμεων καταδρομεας το κβετε να χω ελπιδες να μπω;

MAXIMOS12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από MAXIMOS12 »

Απο οτι εχω ρωτισει εγω το ecdl Αργει αρκετα οπωτε αποφασισα να βγαλω το ict που το αποδεχεται και αυτο η προκηρυξη και το εχεις σε ενα 5 ημερο το πολυ στα χερια σου
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες