Πάρε αρκετές κοντομάνικες. Το πόσες εξαρτάται από το πόσο εύκολα θα μπορίτε να τις πλένετε. Εμείς είχαμε πλυντήρια σε κάθε λόχο και τις πλέναμε έυκολα. Οπότε δεν χρειάστηκαν πολλές
Εχω την εντυπωση οτι ο νυχοκοπτης απογορευεται γιατι εχει επανω ενα μικρο λαμακι που υποτιθεται οτι ειναι λιμα, και επειδη ειναι μυτερο απογορευεται ολος ο νυχοκοπτης. Εγω εχω βρει χωρις τετοιο μυτερο λιμακι. Οσο για τις λιμες των γυναικων παρτε τις χαρτινες ή τις πλαστικες που εχουν στρογγυλες ακρες. Μ'αυτες δεν υπαρχει προβλημα. Βασικα ειναι βλακεια το ολο θεμα απο την στιγμη που μεσα ολοι θα εχουν απο μια ξιφολογχη για το οπλο...
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Εγώ διάβασα ένα σωρό μυνήματα στο forum που λένε ότι μαχαιράκια και νυχοκόπτες τα κρατάνε στον έλεγχο. Εμένα δεν με νοίαζει αν τα κρατάνε αλλά τουλάχιστον να σου δίνουν αυτοί κάτι... Δηλαδή πως θα τα κόψουμε; Μπορεί να ακούγεται αστείο το όλο θέμα Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μπούμε πάλι στη λογική πάρτο πάνω σου, κρύφτο, σπάσε το μαχαιράκι, κάνε το ένα κάνε το άλλο κτλ. Αυτά με εκνευρίζουν... Αποφάσισες να απαγορέψεις κάτι; Μαγκιά σου... Δώσε όμως στον φαντάρο εναλλακτική. Τεσπα.