Πότε να κόψω την αναβολή;

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Καλησπέρα σας.
Ειμαι απο τον Ν. Ημαθιας και θελω να διακοψω την αναβολη που εχω. Μπορω να εισαχθω με την ΕΣΣΟ του Νοεμβριου; Γιατι νομιζω οτι δεν παιρνουν 4 φορες το χρονο απο καθε νομο. Πχ για Ημαθια νομιζω παιρνουν Αυγουστο μονο. Ισχυει ή κανω λαθος;
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Γιαννης έγραψε:Καλησπέρα σας.
Ειμαι απο τον Ν. Ημαθιας και θελω να διακοψω την αναβολη που εχω. Μπορω να εισαχθω με την ΕΣΣΟ του Νοεμβριου; Γιατι νομιζω οτι δεν παιρνουν 4 φορες το χρονο απο καθε νομο. Πχ για Ημαθια νομιζω παιρνουν Αυγουστο μονο. Ισχυει ή κανω λαθος;

Κανείς;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν ξέρω για νομό Ημαθίας επικοινώνησε με το στρατολογικό γραφείο που ανήκεις
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Ok. Ευχαριστω για την απαντηση.
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Παιδια βοηθεια! σημερα 2.5.2011 εκοψα την αναβολη μου στο ρουφ και θελω να μπω στην γΕΣΣΟ τον αυγουστο δηλαδη. Καποιος συγγενης μου ομως μου ειπε οτι την παρασκευη ηταν η τελευταια μερα για να μπω στην ΓΕΣΣΟ. Ξερει καποιος αν διορθωνεται η πατατα που εκανα η αν ειμαι μεσα στο περιθωριο παρα το καθυστερημενο της διακοπης της αναβολης;(για την ιστορια σημερα εμπαινε η ΒΕΣΣΟ)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κωστας έγραψε:Παιδια βοηθεια! Σημερα 2.5.2011 εκοψα την αναβολη μου στο ρουφ και θελω να μπω στην γΕΣΣΟ τον αυγουστο δηλαδη.1. Καποιος συγγενης μου ομως μου ειπε οτι την παρασκευη ηταν η τελευταια μερα για να μπω στην ΓΕΣΣΟ.2. Ξερει καποιος αν διορθωνεται η πατατα που εκανα η αν ειμαι μεσα στο περιθωριο παρα το καθυστερημενο της διακοπης της αναβολης; (για την ιστορια σημερα εμπαινε η ΒΕΣΣΟ)

1. Καλά σου είπε ο συγγενής
2. Όταν κοβείς αναβολή ο στρατολογός σου λέει σε ποια εσσό ανήκεις. Αποκλείεται να μην σου είπε, λογικά πάντως ανήκεις στην Γ εσσό αλλιώς θα σε ρωτούσε αν θέλεις να κάνεις αίτηση για να μπεις με την εσσό του αυγούστου αφού έκοψες την αναβολή καθυστερημένα

Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Οχι η αληθεια ειναι οτι δεν μου ειπε και το χειροτερο ειναι οτι πανω στον πανικο μου δεν το ρωτησα ουτε εγω. Ο ανθρωπος μου ειπε οτι θα μου ερθει χαρτι τελη ιουλιου. Χιλια ευχαριστω για την απαντηση παντως..
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κωστας έγραψε:Οχι η αληθεια ειναι οτι δεν μου ειπε και το χειροτερο ειναι οτι πανω στον πανικο μου δεν το ρωτησα ουτε εγω. Ο ανθρωπος μου ειπε οτι θα μου ερθει χαρτι τελη ιουλιου. Χιλια ευχαριστω για την απαντηση παντως.

Ε αφού σου είπε τέλη ιουλίου ανήκεις στην εσσό του Αυγούστου Εικόνα
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Να στε καλα για την απαντηση! μου εφυγε ενα βαρος!!! :-)
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από yandr »

Κωστας έγραψε:Να στε καλα για την απαντηση! Μου εφυγε ενα βαρος!:-)
Με iPhone; Πως φαίνεται το φόρουμ εκεί;
ALEX

Δημοσίευση από ALEX »

Ενδιαφερομαι να καταταγω και εγω τη Δ ΕΣΣΟ του 2011 και ηθελα να ρωτησω μεχρι ποτε εχω διωρια να κοψω την αναβολη για να μπω Νοεμβριο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ALEX έγραψε:Ενδιαφερομαι να καταταγω και εγω τη Δ ΕΣΣΟ του 2011 και ηθελα να ρωτησω μεχρι ποτε εχω διωρια να κοψω την αναβολη για να μπω Νοεμβριο.

Σελίδα 5
αγγελος

Δημοσίευση από αγγελος »

Απο οσο ξερω φιλε θα πρεπει να κοψεις την αναβολη μεχρι τελη ιουλιου
Bill1989

Δημοσίευση από Bill1989 »

Γνωριζουμε ποτε θα βγει περιπου η αποφαση για αυξηση των ΕΣΣΟ;
Θελω να σπασω την αναβολη να φυγω στρατο Αυγουστο. Υπο κανονικες συνθηκες πρεπει να την σπασω ως τελη Απριλιου, σωστα;
Αν αυξηθουν οι ΕΣΣΟ, ποτε μου προτεινετε να σπασω την αναβολη μου; Αυγουστο-Σεπτεμβριο το πολυ θελω να μπω. Ειναι νωρις να κανω ενεργειες απο τωρα;
Ευχαριστω πολυ.
Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Vessty »

Εγω παιδια 8ελω να μπω με την ΕΣΣΟ του Σεμπτεμβριου δηλαδη τελη Σεμπτεμβρη. Πηγα στρατολογια και ρωτησα και μου ειπε μια οτι δεν ξερει σιγουρα αλλα νομιζει τον Ιουνιο... Ισχυει; Πολυ αργα δεν ειναι να σπασω τον Ιουνιο την αναβολη για να μπω Σεμπτεμβριο?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες