Παλικάρια να σας πω την άποψή μου στην ακτινογραφία. Όταν ήταν να μπω πήγα απο το 401 για να βγάλω την ακτινογραφία, στην πύλη λοιπον ήταν μια λοχίας εκει. Χαίρετε της κανω, για να βγάλω ακτινογραφία θώρακος επειδη παρουσιάζομαι. -Αααα δεν χρειάζετε θα την βγάλεις απ'την μονάδα σου. -Σίγουρα ; Μην εχω κανα πρόβλημα οταν παρουσιαστώ -Ναι δεν υπάρχει πρόβλημα. Κοίτα αμα θες μπορεις να την βγάλεις και εδώ αλλα σημερα που ήρθες εχει πολύ κοσμο και θα ταλαιπωρηθείς αδικα -Καλως αφου μου λετε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα θα το αφήσω ετσι
Όταν λοιπον παρουσιάστηκα και έπρεπε να περάσω τους γιατρούς και τα σχετικα, μου κανουν ''ακτινογραφία ;'', εεε τους λεω ξέρετε δεν έβγαλα, "στα @@ σου εε; " ... "καλα ηρέμησε πλάκα σου κανω, δεν πειράζει" συνεχισα τελείωσα ολα τα υπολειπα και μετα απο 2 μέρες μαζέψανε τα άτομα που δεν είχαν βγάλει σε ένα λεωφορειο, μας πήγαν 401 και τις βγάλαμε ολοι μαζι... Εκει που θέλω να καταλήξω ειναι οτι σε περίπτωση που δεν την έχετε βγάλει δεν χάλασε και ο κοσμος στην τελική χάνετε και μια μέρα απο την εκπαίδευση.
Πηγα στο 401 σημερα Για ακτινογραφια Χαλια μαυρα επεσα και στις μερες πηγα στις 9.30 Κατα τις 11 παρα Με φωναξε εκανα οτι εκανα 2 λεπτα υποθεση και περιμενα μεχρι τις 1.15 χαλια Ειχε και τοσα ατομα γιατι ηταν για την ακτινογραφια απολυσεως εδινε Πρωτα σε Γυναικες μετα σε ηλικιομενους μετα σε φανταρους που ηταν ηδη μεσα και μετα σε εμας που την θελαμε για να μπουμε τωρα. Αυτα τα ολιγα
Συμβουλέυω να βγάζετε τις ακτινογραφίες σε αλλα δημόσια νοσοκομείακαι όχι στο 401 στο οποίο πιθανότατα θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά. Αλλά ακόμα και αν δεν βγάλετε ακτινογραφία δεν τρέχει κάτι. Αφού καταταχθείτε θα μαζέψουν μια μερα όσους δεν έχετε βγάλει και θας σας πάνε. Βέβαια εκεί θα ταλαιπωρηθείτε πολύ περισσότερο.
Είμαι στην Θεσσαλονίκη. Πήγα σήμερα στο ΑΧΕΠΑ και μου είπε μια γραμματέας στο ακτινολογικό ότι κάθε 15 μέρες αναλαμβάνει και άλλο δημόσιο νοσοκομείο τις ακτινογραφίες για τον στρατό και μέχρι σήμερα ήταν το Παπαγεωργίου και από αύριο ο άγιος Δημήτριος. Ισχύουν όλα αυτά; Μήπως ήταν άσχετη και μπορώ να πάω οπουδήποτε; Είναι κανείς από Θεσσαλονίκη και πού πήγε;
stelios_thess έγραψε:Είμαι στην Θεσσαλονίκη. Πήγα σήμερα στο ΑΧΕΠΑ και μου είπε μια γραμματέας στο ακτινολογικό ότι κάθε 15 μέρες αναλαμβάνει και άλλο δημόσιο νοσοκομείο τις ακτινογραφίες για τον στρατό και μέχρι σήμερα ήταν το Παπαγεωργίου και από αύριο ο άγιος Δημήτριος. Ισχύουν όλα αυτά; Μήπως ήταν άσχετη και μπορώ να πάω οπουδήποτε; Είναι κανείς από Θεσσαλονίκη και πού πήγε;
Τι βλακείες ειναι αυτές; Οπου θέλεις Μπορείς Να την βγάλεις απο την στιγμή που είναι δημόσιο νοσοκομείο.
Πας γραφείο κινίσεως λες θέλω το και το πέρνεις το παραπεμπτικό και πας...
Τωρα βεβαία θα Πληρώσεις Το κατι της. Δεν ξέρω αν στο είπε αυτο μήπος υπάρχει οντος αυτό για να ειναι δωρεάν;
Αυτο δέν το ξέρω.
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
stelios_thess έγραψε:Είμαι στην Θεσσαλονίκη. Πήγα σήμερα στο ΑΧΕΠΑ και μου είπε μια γραμματέας στο ακτινολογικό ότι κάθε 15 μέρες αναλαμβάνει και άλλο δημόσιο νοσοκομείο τις ακτινογραφίες για τον στρατό και μέχρι σήμερα ήταν το Παπαγεωργίου και από αύριο ο άγιος Δημήτριος. Ισχύουν όλα αυτά; Μήπως ήταν άσχετη και μπορώ να πάω οπουδήποτε; Είναι κανείς από Θεσσαλονίκη και πού πήγε;
Δεν ήξερε τι της γίνεται η άλλη στο ΑΧΕΠΑ τελικά. Πήγα χθες στο Γεννηματάς και όλα ΟΚ.
Δείχνεις το σημείωμα κατάταξης στο ταμείο των εξωτερικών ιατρείων (δεν πληρώνεις τίποτα) που είναι αριστερά μόλις μπαίνεις από την πύλη και σου δίνουν παραπεμπτικό. Αναμονή 3-5 λεπτά ανάλογα με το πόσο κόσμο έχει.
Πηγαίνεις απέναντι στο κτίριο των επειγόντων περιστατικών και μόλις μπαίνεις προχωράς τέρμα δεξιά όπου είναι το ακτινολογικό.
Αφήνεις το παραπεμπτικό (γράφει που) και περιμένεις να σε φωνάξουν. Αναμονή 5-10 λεπτά.
Κάνεις την ακτινογραφία και περιμένεις πάλι έξω να σε φωνάξουν. Αναμονή 10-15 λεπτά.
Ερώτηση, έχω μια ακτινογραφία+γνωμάτευση ακτινολόγου που έβγαλα για την δουλειά τον οκτώμβριο σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο, θα την δεχτούν αν τους την πάω;
Και μια ερώτηση από εμένα, λόγω επίσχεσης εργασίας στο νοσοκομείο δεν μπόρεσα να βγάλω χτες... Αν δεν έχει λήξημέχρι την άλλη εβδομάδα σκέφτηκα να πάρω μια βεβαίωση ότι δεν έβγαζαν, θα είμαι καλυμμένος λέτε;
Από το να βγάλεις κι άλλη ακτινογραφία μετά από λίγους μήνες μόνο για το στρατό, ίσως καλύτερα να την πάρεις μαζί σου, να πεις ότι είναι πρόσφατη και ήθελες να αποφύγεις δεύτερη τόσο κοντά, κι αν τη δεχθούν ΟΚ.