ΜΥΚ μονο απο ΠΝ και ΛΣ πλεον...bonjo18 έγραψε:Γεία σας παιδία, θέλω να ρωτίσω κάτι σχετικά με το πώς γίνεσε ΟΥΚας.
Δίαβασα στο Φόρουμ ότι μπορείς να πάς ΟΥΚ αν είσαι ΕΠΟΠ ή τελείωσες ΣΣΕ ή ΣΜΥ και επείδη δεν είμαι και ο καλύτερος μαθητής του σχολείου εχώ γενικό 15 αλλά είμαι πολύ καλος στα αθλήματα και σκέφτικα να πάω ΕΠΟΠ απο τον διαγώνισμο που γίνεται, ... ΟΜΩΣ! Ένας Αλεξιπτωτιστής μου είπε οτι δεν πέρνουν πια ΕΠΟΠ για ΟΥΚ και οτι πέρνουν μονο απο ΣΣΕ και ΣΜΥ είναι αληθεία; Γιατί αυτο θα μου τα καταστρέψει ολα
ΟΥΚ: Πως μπαίνω μόνιμος;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 16
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
bonjo18 καλυτερα να λιωσεις λιγο στο διαβασμα και να μπεις ΣΜΥ εξαλου σιγα τα μορια που θελει περιπου 14000 αν βασιστεις οτι θα μπεις εποπ και τελικα δεν σε παρουν πανε τα ονειρα και ολλα ασε που εποπ μπορει να παιζει και λιγο μεσον. Επισης εποπ ειναι δεν ειναι και πολλυ καλο απο θεμα υπηρεσιων και τετοια.
Δηλαδή να μπω ΣΜΥ; Είναι πιο ευκολό απο ΣΣΕ; Το ΠΝ και το ΛΣ τι είναι ;
ΠΝ = Πολεμικό Ναυτικό
ΛΣ = Λιμενικό Σώμα
Για ΣΜΥ και ΣΣΕ δές εδώ
Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών
Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
...
ΛΣ = Λιμενικό Σώμα
Για ΣΜΥ και ΣΣΕ δές εδώ
Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών
Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
...
Παιδια. Να σας ρωτησω κατι; Γιατι δεν γνωριζω τιποτα... στις ο. Υ. Κ περνουν μονο μονιμους;
αν ναι. Για να γινεις μονιμος τι πρεπει να κανεις;
- Deathdiver
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
fotis έγραψε:Παιδια. Να σας ρωτησω κατι; Γιατι δεν γνωριζω τιποτα... στις ο. Υ. Κ περνουν μονο μονιμους;
Mπορεις απλα να διαβασεις το φορουμ...
Ρε παιδια ποσα χρονια 9ελει για να γινω ουκας και 2ον Ποσα μορια πρεπει να παρω για να ενταχτω;
Για να ενταχθείς που αγόρι μου και πως;
Άν εννοείς για να γίνεις ΕΠΟΠ τότε αρκεί να επιλέξεις (πλέον) μια ειδικότητα (οποιαδήποτε επιθυμείς) και να δηλώσεις σε μια ειδική αναφορά που υπάρχει μέσα στην προκύρηξη ότι επιθυμείς να εκπαιδευτείς στην ΔΥΚ (και φυσικά ότι δύναται να σταδιοδρομήσεις και σε αυτήν).
Τώρα για να ενταχθείς στις ομάδες ώς μόνιμος αρκούν απο 7 έως 9 μήνες (επίσης πλέον).
Άν εννοείς για να γίνεις ΕΠΟΠ τότε αρκεί να επιλέξεις (πλέον) μια ειδικότητα (οποιαδήποτε επιθυμείς) και να δηλώσεις σε μια ειδική αναφορά που υπάρχει μέσα στην προκύρηξη ότι επιθυμείς να εκπαιδευτείς στην ΔΥΚ (και φυσικά ότι δύναται να σταδιοδρομήσεις και σε αυτήν).
Τώρα για να ενταχθείς στις ομάδες ώς μόνιμος αρκούν απο 7 έως 9 μήνες (επίσης πλέον).
-
- Ταξίαρχος
Για να βγαλεις το Σχολειο (αμα το βγαλεις)D.Y.K έγραψε:Τώρα για να ενταχθείς στις ομάδες ώς μόνιμος αρκούν απο 7 έως 9 μήνες (επίσης πλέον).
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Δηλαδη στην δηλωση που κανεις για να μπεις ΕΠΟΠ εχω την επιλογη κατευθειαν να εκπαιδευτεις στο ΣΥΚ?D.Y.K έγραψε: Για να ενταχθείς που αγόρι μου και πως; Άν εννοείς για να γίνεις ΕΠΟΠ τότε αρκεί να επιλέξεις (πλέον) μια ειδικότητα (οποιαδήποτε επιθυμείς) και να δηλώσεις σε μια ειδική αναφορά που υπάρχει μέσα στην προκύρηξη ότι επιθυμείς να εκπαιδευτείς στην ΔΥΚ (και φυσικά ότι δύναται να σταδιοδρομήσεις και σε αυτήν). Τώρα για να ενταχθείς στις ομάδες ώς μόνιμος αρκούν απο 7 έως 9 μήνες (επίσης πλέον).
297ΙΜΑΚ έγραψε:Για να βγαλεις το Σχολειο (αμα το βγαλεις)D.Y.K έγραψε:Τώρα για να ενταχθείς στις ομάδες ώς μόνιμος αρκούν απο 7 έως 9 μήνες (επίσης πλέον).
Αυτονόητο νομίζω.

Ή βγάζεις την ΣΥΚ και εντάσεσσαι στις ομάδες (υπενθυμίζω μιλάμε ΜΟΝΟ για τα στελέχη του ΠΝ) ή παίρνεις την 'ευχαρίστηση' του αποτυχόντα.

vesst έγραψε: Δηλαδη στην δηλωση που κανεις για να μπεις ΕΠΟΠ εχω την επιλογη κατευθειαν να εκπαιδευτεις στο ΣΥΚ;
Ναι.
Δεν εκπαιδεύεσαι κατευθείαν, απλώς υπάρχει η πιθανότητα να σε επιλέξουν για το επόμενο σχολείο (και αφού φυσικά περάσεις τις προκαταρκτικές).
Πιστέψτε με είναι πολλοί που περιμένουν στην αναμονή και όσο και άν σου φαίνεται περίεργο αδερφέ πετάνε και βύσματα πολλοί για να τους επιλέξουν για την ΣΥΚ.

-
- Ταξίαρχος
Πες τους ομως οτι το στελεχη του ΠΝ που κοβονται τους περιμενει η ανοιχτη θαλασσα με 150 - 200 μερες πλευσιμες το χρονο...D.Y.K έγραψε:Αυτονόητο νομίζω.297ΙΜΑΚ έγραψε:Για να βγαλεις το Σχολειο (αμα το βγαλεις)D.Y.K έγραψε:Τώρα για να ενταχθείς στις ομάδες ώς μόνιμος αρκούν απο 7 έως 9 μήνες (επίσης πλέον).Ή βγάζεις την ΣΥΚ και εντάσεσσαι στις ομάδες (υπενθυμίζω μιλάμε ΜΟΝΟ για τα στελέχη του ΠΝ) ή παίρνεις την 'ευχαρίστηση' του αποτυχόντα.
Γι'αυτό αναφέρθηκα στην... 'ευχαρίστηση'.
297ΙΜΑΚ έγραψε:Πες τους ομως οτι το στελεχη του ΠΝ που κοβονται τους περιμενει η ανοιχτη θαλασσα με 150 - 200 μερες πλευσιμες το χρονο...D.Y.K έγραψε:Αυτονόητο νομίζω.297ΙΜΑΚ έγραψε:Για να βγαλεις το Σχολειο (αμα το βγαλεις)D.Y.K έγραψε:Τώρα για να ενταχθείς στις ομάδες ώς μόνιμος αρκούν απο 7 έως 9 μήνες (επίσης πλέον).Ή βγάζεις την ΣΥΚ και εντάσεσσαι στις ομάδες (υπενθυμίζω μιλάμε ΜΟΝΟ για τα στελέχη του ΠΝ) ή παίρνεις την 'ευχαρίστηση' του αποτυχόντα.
Γιατί πιστεύεις ότι τα στελέχη που πάνε στα ΟΥΚ δεν κάνουν σε καράβια;
http://www.hellenicnavy.gr/dyk_dioik_Com.asp
Ρίξτε μια ματιά στον διοικητή τους. Έχει κάνει καράβια μια χαρά και αυτός
...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες