Απολύσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις;
Εμενα δεν με νοιαζει ποιος θα κανει τα περιπολα και πυλη λες και θα ειμαι εκει να τον βλεπω αν φυγω; Εμενα με νοιαζει να μην μας διωξουν γιατι πολλα εχουν δει τα ματια μας εδω και ενα χρονο δεν το βλεπω καθολου απιθανο να γινει και αυτο.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 20
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Συνεντευξη Μπεγλιτη Στο Τυπο της Κυριακης
http://www.sysmed.gr/cms/images/stories/general/mpegliths-synenteyjh.jpg
http://www.sysmed.gr/cms/images/stories/general/mpegliths-synenteyjh.jpg
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 27
- Επικοινωνία:
Γιωργος π έγραψε:Εμενα δεν με νοιαζει ποιος θα κανει τα περιπολα και πυλη λες και θα ειμαι εκει να τον βλεπω αν φυγω; Εμενα με νοιαζει να μην μας διωξουν γιατι πολλα εχουν δει τα ματια μας εδω και ενα χρονο δεν το βλεπω καθολου απιθανο να γινει και αυτο.
καλησπερα φιλε μου. Τονισα την λεξη που χρησιμοποιησες, ωστε να πω με αφορμη αυτη την λεξη, οτι απιθανο στην ζωη δεν ειναι τιποτα. Οποτε σωστη λεξη ειπες. Απιθανο δεν θεωρω τιποτα, αλλα με το φτωχο μου το μυαλο, λεω εγω οτι στο μελλον, σταδιακα,και με το γαντι, θα γινουν αυστηροτερα τα κριτηρια μονιμοποιησης.αυτα συζηταω καθημερινα με συναδερφους, κ ολοι εκει εχουμε καταληξει. Αυτην την αποψη, δεν την ανακαλυψα τωρα, θυμαμαι κατι που μου εκανε εντυπωση, οταν το 2008 μονιμοποιηθηκε η 1η σειρα, συνεβη να πεσει στα ματια μου τα ατομικα εγγραφα ενος εποπ οταν τα ανοιγαν για να τα στειλουν προς αξιολογηση στο γες, ειδα εποπ ο οποιος μονιμοποιηθηκε με ενα πολυ μεγαλο αριθμο φυλακων. Φετος μονιμοποιηθηκε συναδερφος με 2 στρατοδικεια (με αθοωτικη αποφαση ομως κ στα 2) κ με 90 μερες φυλακη. Αυτα καποια στιγμη τα εβλεπα οτι θα τελειωναν. Ας μην φανει σε κανεναν παραξενο οταν καποτε ερθει η σειρα της 6ης,7ης,8ης, σειρας να μονιμοποιηθουν, κ δινουν κ αθληματα για αυτο.το καταστατικο βεβαια προβλεπει μονο γραπτες εξετασεις για την μονιμοποιηση, αλλα οι νομοι αλλαζουν πολυ ευκολα. Ειδαμε που κατεληξαν αλλα κι αλλα κατοχυρωμενα δικαιωματα εργαζομενων.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Ισως να γινουν αυστηροτερα τα κριτιρια μονιμοποιησης αυτο δεν σημαινει οτι φτανοντας στην επταετια δεν θα τα καταφερεις...
Κ ποσοι νομιζεις θα ειναι αυτοι που δεν θα καταφερουν να περασουν τις εξετασεις, μια μικρη πλειοψηφια, θα ειναι.
οσο δυσκολες και αν ειναι δεν θα σε βαλουν να λυσεις και τον Αινσταιν...
Κ ποσοι νομιζεις θα ειναι αυτοι που δεν θα καταφερουν να περασουν τις εξετασεις, μια μικρη πλειοψηφια, θα ειναι.
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Legion έγραψε:Ισως να γινουν αυστηροτερα τα κριτιρια μονιμοποιησης αυτο δεν σημαινει οτι φτανοντας στην επταετια δεν θα τα καταφερεις...
ε, οχι βεβαια, τοσο ακραια ακουστηκε η αποψη μου; Φυσικα κ δεν ειπα αυτο. Για αυστηροτερα κριτηρια μιλησα, τωρα το ποσοι θα τα καταφερουν, τι να σου πω; Δεν ξερω.
Καταρχήν να ζητησω συγνώμη απο τον διαχειριστή για το μηνυμα. Δεν ητανε κατι σπουδαίο, πλην όμως μου φαίνεται αδιανόητο να υπάρχει κόντρα μεταξύ εργαζομένων. Πολύ ορθά και δεν αναρτήθηκε. Απο την άλλη συγγενικό μου πρόσωπο υπηρετεί ως ΕΠ. ΟΠ. Με πτυχίο ΑΕΙ και πολλά πολλά μόρια διαλεξε αυτή την οδο λόγω της ανεργίας. Οι υπηρεσίες που προσφέρει στο στρατόπεδο πολύτιμες, κατι που εκτιμαται απο τη διοίκηση. Μαθαινω ότι όντως υπάρχουν πολλοί ακατάλληλοι ΕΠΟΠ. Το ίδιο ακατάλληλοι ΕΜΘ υπάρχουν. Το ίδιο ακατάλληλοι Αξιωματικοι, Υπαξιωματικοί κλπ. Απο την εμπειρια μου στην αστυνομία έχω γνωρίσει εξαιρετικούς Αστυφυλακες, εξαιρετικούς Ειδικους Φρουρούς, εξαιρετικούς Αξιωματικούς. Εχω γνωρίσει όμως και πάρα πολλους άχρηστους, Αστυφύλακες, Ειδικους Φρουρους και Αξιωματικους. Και για τις δυο πρωτες κατηγοριες τους Αστυνομικούς του πεζοδρομίου έχω να τονίσω ότι αυτοί εργαζονται πολλοι σκληρα, οι υπόλοιποι... Ευτυχως υπάρχουνε και εξαιρέσεις. Θέλω να πω λοιπόν ότι είναι ηθικά απαράδεκτο να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Κρίνετε άτομα, προσωπικότητες συγκεκριμμένα. Άλλωστε ο ΕΠΟΠ τυφεκιοφορος δεν χρειάζεται να έχει ιδιαίτερα προσοντα για να κάνει το πυρ και κίνηση. Ο ΕΠΟΠ στρατολόγος όμως χρειάζεται ή ο ΕΠΟΠ νηπιαγωγός, αναλυτης και μετρητης καυσιμων κλπ. Σωστά να μπούνε καποια κριτηρια για την μονιμοποίηση των ανωτερω στρατιωτικών οι οποίοι δεν είναι συμβασιούχοι αλλά επι θητεία. Κατι το οποίο οι φυλλάδες για καθαρα εισπρακτικους λόγους και να προκαλέσουν πανικό ή λόγω ασχετοσύνης (πολύ πιθανό) το αγνοούνε. Όχι πανικό και ανησυχία τα οποία σπέρνουν άσχετοι Και κυρίως κακοπροαίρετοι. Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Φιλικά ένας συναδελφος της Αστυνομίας.
policeman σιγουρα ισχυουν αυτα το θεμα ειναι ομως Πως θα ειναι αυτα τα κριτιρια αν υπαρξουν ωστε να μην τους παρει στο κατω κατω ολους η μπαλα αν θελουν να κανουν κατι τετοιο και να φυγουν οσοι δεν αξιζουν. Αν καταλαβα καλα αυτο λες.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Επειδή έχω κάποια εμπειρια επι του θέματος, όποιος είναι καλός στην δουλειά του, στην ειδικότητά του, στην καθημερινότητά του στο στρατό θα μείνει ΤΕΛΟΣ. Κάποιοι (ίσως είναι κάμποσοι) παρτάλια, αδιάφοροι θα σας χαιρετήσουνε. Αυτό καλό ειναι για όλους. Θέλουν ένα ξεκαθάρισμα τα σώματα ασφαλείας.
Συγχαρητηρια policeman εδω και μια εβδομαδα διαβαζω τοσα για τις απολυσεις κανενας μα κανενας δεν ανεφερε οτι ειμαστε επι θητεια οπως και οι ειδικοι φρουροι και δεν μπορουν να μας διωξουν εφ΄οσων πληρουμε τα Κριτηρια μονιμοποιησης υγειονομικες εξετασεις και γραπτα οπως επισης και οσοι ειναι καλοι στην δουλεια τους χωρις ποινες και με καλες βαθμολογιες δεν εχουν να φοβηθουν τιποτε. Επισης ενα συγνωμη στον dn24που πριν 2 ημερες τον παρεξηγησα και του επιτεθηκα χωρις λογο καλη ανναρωση dn24 και καλη επιστροφη στην υπηρεσια
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
poliths έγραψε:Συγχαρητηρια policeman εδω και μια εβδομαδα διαβαζω τοσα για τις απολυσεις κανενας μα κανενας δεν ανεφερε οτι ειμαστε επι θητεια οπως και οι ειδικοι φρουροι και δεν μπορουν να μας διωξουν εφ΄οσων πληρουμε τα Κριτηρια μονιμοποιησης υγειονομικες εξετασεις και γραπτα οπως επισης και οσοι ειναι καλοι στην δουλεια τους χωρις ποινες και με καλες βαθμολογιες δεν εχουν να φοβηθουν τιποτε. Επισης ενα συγνωμη στον dn24που πριν 2 ημερες τον παρεξηγησα και του επιτεθηκα χωρις λογο καλη ανναρωση dn24 και καλη επιστροφη στην υπηρεσια
να εισαι καλα λεβέντη. Σε ευχαριστω, κ εσενα σου ευχομαι γενικα οτι καλυτερο.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Δεν μπορουν τους εποπ να τους διωξουν διοτι εαν πληρουν τα κριτηρια μονιμοποιησης και επιτυχουν στις υγειονομικες εξετασεις, κανεναν δεν μπορουν να διωξουν εκτος κ εαν αλλαξουν το καταστατικο προσληψης. Μεχρι στιγμης ομως, ειμαστε συνταγματικα κατοχυρωμενοι.ισως δυσκολεψουν στο μελλον τα κριτηρια μονιμοποιησης, αλλα αυτο ειναι εικασια, σε εικασιες θα στηριζομαστε; Θα δουμε τι θα γινει μην λεμε (βαζω κ τον εαυτο μου μεσα για να μην νομιζεις οτι στην λεω) αυθερετα πραγματα κ παραπληροφορουμε τον κοσμο. Αυτο με τις μοναδες, ειναι πιθανο, αλλα εαν δεν δω κατι χειροπιαστο οσο κ αν βουιζουν τα μεσα ενημερωσης, εγω πειθομαι μονο με επισημες ανακοινωσεις. ...
Ωρε πίκρες που θα τραβήξη ο κόσμος
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
dn24 έγραψε:Δεν μπορουν τους εποπ να τους διωξουν διοτι εαν πληρουν τα κριτηρια μονιμοποιησης και επιτυχουν στις υγειονομικες εξετασεις, κανεναν δεν μπορουν να διωξουν εκτος κ εαν αλλαξουν το καταστατικο προσληψης. Μεχρι στιγμης ομως, ειμαστε συνταγματικα κατοχυρωμενοι.ισως δυσκολεψουν στο μελλον τα κριτηρια μονιμοποιησης, αλλα αυτο ειναι εικασια, σε εικασιες θα στηριζομαστε; Θα δουμε τι θα γινει μην λεμε (βαζω κ τον εαυτο μου μεσα για να μην νομιζεις οτι στην λεω) αυθερετα πραγματα κ παραπληροφορουμε τον κοσμο. Αυτο με τις μοναδες, ειναι πιθανο, αλλα εαν δεν δω κατι χειροπιαστο οσο κ αν βουιζουν τα μεσα ενημερωσης, εγω πειθομαι μονο με επισημες ανακοινωσεις. ...
dn24 αν διαβασεις ολα μου τα ποστ σε αυτο το θεμα ειμαι ο μονος που φωναζει οτι δεν μπορουν να σε διωξουν ετσι απλα... Επειδη ειμαστε συνταγματικα κατοχυρωμενοι... Αν συμβει κατι τετοιο θα τρεχουμε στα δικαστηρια, οποιος διαβασε την προκυρηξη του θα το καταλαβε. Τα δημοσιευματα στις εφημεριδες λειτουργουν προπαγανδιστικα.
Παιζουν πολλα ρολο στην δικια μας περιπτωση, υπαρχει το πολιτικο κοστος μιας απολυσης απο την αλλη η αυξηση της θητειας επιφερει και αυτη καποιο πολιτικο κοστος, το προσωπικο των ΕΔ δεν ειναι αρκετο για την φυλαξη και τις αναγκες των μοναδων (8α κλαταρει το συστημα)
Μην νομιζετε οτι με τους ΕΕΦΟΠ θα γινουν καλυτερα τα πραγματα φερνω παραδειγματα ΟΒΑ και ΕΦΥΕΣ.
Βεβαια δεν ξερω τι θα μπορουσε να συμβει με μια αναθεωριση του συνταγματος...
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Legion έγραψε:[
dn24 αν διαβασεις ολα μου τα ποστ σε αυτο το θεμα ειμαι ο μονος που φωναζει οτι δεν μπορουν να σε διωξουν ετσι απλα... Επειδη ειμαστε συνταγματικα κατοχυρωμενοι... Αν συμβει κατι τετοιο θα τρεχουμε στα δικαστηρια, οποιος διαβασε την προκυρηξη του θα το καταλαβε. Τα δημοσιευματα στις εφημεριδες λειτουργουν προπαγανδιστικα.
Παιζουν πολλα ρολο στην δικια μας περιπτωση, υπαρχει το πολιτικο κοστος μιας απολυσης απο την αλλη η αυξηση της θητειας επιφερει και αυτη καποιο πολιτικο κοστος, το προσωπικο των ΕΔ δεν ειναι αρκετο για την φυλαξη και τις αναγκες των μοναδων (8α κλαταρει το συστημα)
Μην νομιζετε οτι με τους ΕΕΦΟΠ θα γινουν καλυτερα τα πραγματα φερνω παραδειγματα ΟΒΑ και ΕΦΥΕΣ.
Βεβαια δεν ξερω τι θα μπορουσε να συμβει με μια αναθεωριση του συνταγματος...
εισαι σωστος.

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Τα πιο ευκολα πραγματα στην ελληνικη δημοκρατια ειναι η αλλαγη ενος νομου και αρα καταργηση του προηγουμενου νομου και η αναθεωρηση του συνταγματος. Αυτοι δεν ειναι βλακες, ξερουν πολυ καλα τι κανουν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης