Αλεξιπτωτιστές: Εκπαίδευση/Ασκήσεις
Στης ελξεις δεν ειχε σειρα οπως στο τρεξιμο μολις επιανες το οριο 7 κατεβαινες απο το μονοζυγο Οι καλοι κανανε καμια 20αρια. Το ιδιο στης καμψεις στης 30 σηκωνοσουν.
Οταν λεω εκαναν 20 εννοω εκτος τεστ τωρα καμψεις ποσες κανουν οι καλοι αστο δεν σου λεω. !
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 103
αβτζ έγραψε: Οταν λεω εκαναν 20 εννοω εκτος τεστ τωρα καμψεις ποσες κανουν οι καλοι αστο δεν σου λεω. !
Τι εννοεις εκτός τεστ... ;
Εγω που κάνω πάνω απο 20 δλδ δεν θα είμαι ουτε μεσα στους καλους για να με πάρουν; ;
Πες ρε φίλε ποσες κάμψεις έκαναν οι καλοι !
Εχω περιέργια... !
Μου φαίνεται θα φύγω τελευταίος απ τα τεστ και λεω πως ειμαι και καλος!
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Δεν διαβασες παραπανω γιατι αλλαξε η σελιδα εισαι πολυ καλος αν κανεις 20 ελξεις θα δεις μεσα ατομα πριν γινει ο διαχωρισμος ποιοι μενουν ειδικες και ποιοι φευγουν που δεν θα κανουν ουτε μια ελξη και ουτε 5 καμψεις μιλι περπαντωντας δεν το βγαζουν τα περιεργα της στρατολογιας
-
- Αντισυνταγματάρχης
αβτζ έγραψε:Δεν διαβασες παραπανω γιατι αλλαξε η σελιδα εισαι πολυ καλος αν κανεις 20 ελξεις θα δεις μεσα ατομα πριν γινει ο διαχωρισμος ποιοι μενουν ειδικες και ποιοι φευγουν που δεν θα κανουν ουτε μια ελξη και ουτε 5 καμψεις μιλι περπαντωντας δεν το βγαζουν τα περιεργα της στρατολογιας
Και πως πανε ρε φίλε ειδικες δυνάμεις... ;
Πανε καλα τωρα με 1 ελξη να βγαλουν ΕΔ;
Και δεν σκεύτονται οτι μετα δε θα ανταπεξέλθουν;
Απορώ...
Οταν λες πριν γίνει ο διαχωρισμος ποιοι φευγουν και ποιοι μένουν τι εννοεις... ;
Δηλαδή πανε να μπουνε άτομα στη ΣΧ. ΑΛ. με μία έλξη... ;
(Ρε φίλε σορρυ ειμαι λίγο χαζος, σε βρήκα που ξέρεις τωρα και δε σε αφήνω! )
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Η ορκωμοσία πόσο καιρό μετά απο όταν μπεις στο ΚΕΕΔ είναι; Μιλάμε δηλαδή και μετά απο τα ΠΕΝ και την απονομή του πράσινου μπερέ; Επίσης οι κάμψεις για τα αλεξίπτωτα είναι μόνο 30;
Οχι και μετα το ΤΠεν πρωτα ειχαμε παρει τη πουλαδα και μετα ΤΠεν λυβ κεβοπ κτλ.30 ηταν δεν νομιζω να αλλαξε κατι
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Αβτζ νομιζω πλεον η ορκομωσια ειναι 23 μερες αφου παρουσιαστεις! Δε γνωριζω τι ισχυει για εδ αλλα στα αλλα σωματα ειναι σιγουρα ετσι!
-
- Αντισυνταγματάρχης
πειραιωτης έγραψε:Αβτζ νομιζω πλεον η ορκομωσια ειναι 23 μερες αφου παρουσιαστεις! Δε γνωριζω τι ισχυει για εδ αλλα στα αλλα σωματα ειναι σιγουρα ετσι!
Νομίζω οτι ειναι 12 μέρεες φίλε πειραιώτη!
Και για τις ΕΔ...
Νομίζω όμως!
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Εισαι σιγουρος γιατι ενας φιλος μου που μπηκε περσυ το νοεμβρη αεροπορια εκανε 23 μερες! Μου ειπε επισης οτι συνηθως η βασικη εκπαιδευση δειαρκει περιπου 20 εως 25 ημερες!
-
- Αντισυνταγματάρχης
πειραιωτης έγραψε:Εισαι σιγουρος γιατι ενας φιλος μου που μπηκε περσυ το νοεμβρη αεροπορια εκανε 23 μερες! Μου ειπε επισης οτι συνηθως η βασικη εκπαιδευση δειαρκει περιπου 20 εως 25 ημερες!
Δε μιλάω με σιγουρια και δεν θέλω να λεω ανακρήβιες αλλα νομίζω οτι ειναι αλλο στην αεροπορία και αλλο στο στρατό ξηράς...
Αλλα αν κανω λάθος ας με διορθώσει οποιος γνωρίζει περι του θέματος!
Κατσε γιατι μπερδευτηκαμε οταν λεω 30 εννοω της καμψεις και οχι της μερες ορκομωσιας. τα τεστ απο ΕΣΣΟ σε ΕΣΣΟ μπωρει να εχουν διαφορες για αυτο με οσους μιλησεις τοσες γνωμες θα παρεις ακριβως ποια μερα θα ερθουν να στα κανουν δεν ειναι συγκεκριμενο Καθε ΕΣΣΟ ειναι και διαφορετικη αλλη εχει πολλα ατομα αλλη λιγα ακομα και Οι εκπαιδευτες που ερχονται δεν ειναι παντα ιδιοι. Σε γενικες γραμμες παντως πρεπει να εισαι καλα προπονημενος και να μην δισταξεις στον πυργο
Πρωτα ορκιζεσαι και μετα περνας τπεν σχαλ λυβ κεβοπ κτλ.
Φιλε jrhellas εχεις απολυτο δικιο που λες για την ορθια προσγειωση και το γραφω εδω γιατι θα το δουν περισσοτεροι μεγαλο λαθος να προσπαθεις να σταθεις ορθιος ειδικα με στατικου ιμαντα. Την πατησα και εγω και κοντεψε να μου σπασει ο αστραγαλος δεν ειναι μαγκια το ορθιος
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: airsoft,enduro,mtb,caves
- Επικοινωνία:
Επέτρεψε μου να σε διορθώσω εάν δεν κάνω λάθος, αλλα πληρώνονται μονο οι 2 πτώσεις σε κάθε εξάμηνο, που είναι και η "ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ", Και φυσικά όχι και οι 2 άρα 1150 το εξάμηνο, τουλάχιστον έτσι τα παίρναμε κάποτε και τότε ήταν 120.000 δραχμούλες αν θυμάμαι καλάkotsos έγραψε:
plhroforiaka anaefrw ka8e ptwsh 1150 Euro

Επίσης δυο άλματα το εξάμηνο ήταν υποχρεωτικά για συντήρηση και να πάρεις τα φράγκα, θυμάμαι που αδειούχα παιδιά στην άδεια απολύσεων και χωρίς να είναι σίγουρος πρέπει να ήταν από την 245 σειρά που τους έχωσαν μέσα για Άλμα γιατί δεν προλάβαιναν άλλο λόγο απολυτηριου και τους έλαχε νυχτερινό-αεραπόβαση με την μοίρα και συγκεκριμένα είχε και ατύχημα ένας που απολυόταν με σπάσιμο του αστραγάλου του.
Μπας και είναι εδώ κανένας από 2α MAΛ 97-98 και να θυμάται το σκηνικό;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης