Ιατρικές / υγειονομικές εξετάσεις
Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο...
Ρε παιδια επειδη πολλα διαβασα εδω μεσα... Σαφως και δεν επηρεαζονται οι εξετασεις ουρων απο την εμμηνορυσια! Στο κατω κατω αν εχεις καποια σοβαρη ασθενεια θελουν να δουν οχι αν εχουμε κανα συναχι η γανστρεντεριτιδα!
csrs έγραψε:Ρε παιδια επειδη πολλα διαβασα εδω μεσα... Σαφως και δεν επηρεαζονται οι εξετασεις ουρων απο την εμμηνορυσια! Στο κατω κατω αν εχεις καποια σοβαρη ασθενεια θελουν να δουν οχι αν εχουμε κανα συναχι η γανστρεντεριτιδα!
προσωπικά γνωρίζω ότι Για Να είναι αξιόπιστες οι εξετάσεις ούρων πρέπει τα ούρα να ειναι καθαρά. Τα ανακατεψες όλα.

για λιμενικο ξερετε αν υπαρχει προβλημα αν καποιος εχει προβληματα σπονδυλικης στηλης?
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 14
lunadark έγραψε:Για λιμενικο απαιτουνται ιατρικες εξετασεις; Κοβονται αυτοι με σκολιωση;
Εννοειτε πως ναι εφ' οσον ο βαθμος του προβληματος ειναι μεγαλος... Το αναφερει μεσα στο ΠΔ για τη σκολιωση... Εαν η κλιση της σπονδυλικης στηλης ειναι μεσαιου ή μεγαλου βαθμου ορατη απο την ακτινογραφια αλλα και την ωρα που σκυβεις κοβεσαι... Για να γινω ποιο κατανοητος οσοι εχουν απολυθει απο τον στρατο με Ι3 ενοπλο ή Ι3-Ι4 αοπλο λογω σκολιωσης και δεν εχουν ακολουθησει θεραπευτικη αγωγη μετα την απολυση ΤΟΥΣ απο τον στρατο και εξακολουθουν να εχουν το προβλημα κοβωνται απο την ΑΝΥΕ
greko_27 έγραψε:Το αναφερει μεσα στο ΠΔ για τη σκολιωση...
Greko, σ'αυτό το θέμα με τις ιατρικές εξετάσεις (και τα ιατρικά προβλήματα τού καθενός) γίνεται συχνά αναφορά στο εν λόγω ΠΔ.
Πού υπάρχει, ξέρεις; Μπορείς να με παραπέμψεις κάπου;
Ευχαριστώ.
- greko_27
- Υποστράτηγος
Μεσα στην προκηρυξη αναγραφει το ΠΔ... Μετα μπορεις ανρτα να το βρεις μεσω google
Το μόνο σίγουρο για τα υγειονομικά είναι οτι περιλαμβάνουν και πρωκτοσκόπηση!
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 9
Τυχερος εισαι τοτε! Θα περασεις καλα κ τσαμπα.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
-
- Ταξίαρχος
Μην ζηλευεις εσυ... Λυσσαρα...
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Πέρασα τα ιατρικά σήμερα... Θα προτιμούσα να μη σχολιάσω γιατί θα γίνω κακιά! Παρ'ολα αυτά σχετικά με αυτό που λέγαμε με την έμμηνο ρύση, δίνεις κανονικά και απλά τους το λες και το σημειώνουν.
- greko_27
- Υποστράτηγος
Fayl έγραψε:Πέρασα τα ιατρικά σήμερα... Θα προτιμούσα να μη σχολιάσω γιατί θα γίνω κακιά! Παρ'ολα αυτά σχετικά με αυτό που λέγαμε με την έμμηνο ρύση, δίνεις κανονικά και απλά τους το λες και το σημειώνουν.
Πες μας και εας γινεις κακια... Μη μου πεις οτι ειδες παρατυπιες (οι γιατροι να κανουν τα στραβα ματια σε ορισμενους) ... Γιατι δεν το πιστευω

greko_27 έγραψε:Fayl έγραψε:Πέρασα τα ιατρικά σήμερα... Θα προτιμούσα να μη σχολιάσω γιατί θα γίνω κακιά! Παρ'ολα αυτά σχετικά με αυτό που λέγαμε με την έμμηνο ρύση, δίνεις κανονικά και απλά τους το λες και το σημειώνουν.
Πες μας και εας γινεις κακια... Μη μου πεις οτι ειδες παρατυπιες (οι γιατροι να κανουν τα στραβα ματια σε ορισμενους) ... Γιατι δεν το πιστευω
greko_27 παρατυπίες δε ξέρω να σου πω δεν έδωσα ιδιαίτερη βάση. Πάντως αν ήταν κάτι χοντρό θα το πρόσεχα. Απλά αυτό δεν ήταν επιτροπή λιμενικού αλλά νεξτ τοπ μόντελ... Το να περπατάω γυμνή την αίθουσα πάνω κάτω και να μου κάνει Ερωτήσεις ο ψυχίατρος γυμνη δε ξέρω που ακριβώς αποσκοπεί πέρα ίσως από το να μας σπάσουν και καλά τον τσαμπουκά!
-
- Ταξίαρχος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες